therock Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Ma i etairia einai requird field!Episis tis dieythinsis kai ta tilefnona ti ta theloun?
nick_gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 gia na sou steiloun thn karta an kai twra den prolavainoun vale -
therock Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Ekana registration alla se etairia,dieythinsi kai tilefono evala - pou simenei pos den exei karta gia mena!Tora dld an tha pao ekei kai po onomatepomino tha eimai kataxorimenos?
Haros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Profanws tha prepei na dwsoume onomantepwnymo kai kwdiko sthn eisodo.. Logika den tha xreiastei h karta afou den mas exei apostalei... Douleia tha mporesoume na kanoume kai me ta alla mas stoixeia...
karib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Τελικα οποιος γραφτει εκει στην εκθεση, θα πληρωσει εισητηριο?
karib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Τελικα ομως για το business κομματι, σιγουρα μπορει κανεις να γραφτει και εκει στην εκθεση? Καπου ειδα οτι μονο οσοι εχουν κανει εγγραφη απο το site. Ισχυει οντως κατι τετοιο?
billpeppas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Για το Business θέλει από το site τελικά. Από την Comdex γράφουμε τώρα.
VasKag Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 εγω πηγα στα εγκαινια αλλα κανεις δεν ζητησε τιποτα στην εισοδο. ισως λογω εγκαινιων. οσον αφορα το business κομματι, εγω ειδα οτι ολη η εκθεση ειναι σε ενα επιπεδο. θα ξαναπαω και το σαββατο με κατι φιλους να δω αν θα ζητησουν τιποτα στην εισοδο.
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Piga simera, zitisan to email kai to onoma mas sthn eisodo, ego eixa kanei eggrafi, oi ypoloipoi den eixan kanei kai mpikan kanonika. Pantos den elege kai polla... alles xronies eixe perissotera pragmata na deis.
Highlander Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Πάλι καλά... Γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω το μεσημέρι για Αθήνα. Δεν πάω... Ας ξεκουραστώ λίγο γιατί τα έχω παίξει....
karib Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Piga simera, zitisan to email kai to onoma mas sthn eisodo, ego eixa kanei eggrafi, oi ypoloipoi den eixan kanei kai mpikan kanonika. Pantos den elege kai polla... alles xronies eixe perissotera pragmata na deis. Βλακειες παιδια. Οι εποχες αλλαξαν... Πηγα κι εγω, ως ρομαντικος της πληροφορικης. Λιγοι εκθετες. Οχι 2 επιπεδα Business - entertaintement οπως ελεγαν. Ολα σε ενα επιπεδο. Καμια διακριση. Ηχηρες απουσιες μεγαλων εταιριων. Και ουτε καταλογο εκθετων δεν εβγαλαν φετος... ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΡΙΣΗ. Δεν με βλεπω να ξαναπαω. Ασε που πλεον με το internet εχεις την καλυτερη ενημερωση...
evkar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΡΙΣΗ. Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματική κατάσταση στον χώρο. Να δούμε πόσοι θα μείνουν στο τέλος (πολύ λίγοι μεταξύ μας). Αλλά , από την άλλη , δεν είναι να τους λυπάσαι. όταν πουλάνε σε αυτές τις τιμές και η αγορά είναι μικρή , τι περιμένεις , είναι θέμα χρόνου πότε θα κλέισουν. Μόνο τα παιδιά λυπάμαι που δουλεύουν σε αυτές τις εταιρείες και κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους .Και έχω αρκετούς φίλους που δουλεύουν στον χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.