Προς το περιεχόμενο

Comdex.gr- τι συμβαίνει?Εκλεισε, θα γίνει?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας με συγχωρέσει ο moderator αλλά όσο κι αν προσπάθησα να βρω στα θέματα το insomnia μια σχετική με το θέμα μου κατηγορία, δεν βρήκα. Οπότε το ποσταρα εδώ.

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς τι συμβαίνει με την comdex?

Παρακολουθώ τις εκθέσεις πληροφορικής τα τελευταία 10 χρόνια, από τοτε που υπήρχε η amtech(πρόγονος της comdex) στο Intercontinental.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, και ειδικά με τη κρίση στην πληροφορική (σαν κλαδος) αλλά και με την ενημέρωση μεσω internet, είναι κοινή διαπίστωση ότι οι εκθέσεις πληροφορικής-και η comdex- έφθιναν. Απο τον αριθμο των συμμετεχόντων εταιριών και μόνο, καταλαβαινει κανείς πολλά.

Ομως δεν πιστεύω να εκλείψουν και τελείως.

Χτυπώ http://www.comdex.gr που λειτοργούσε για χρόνια αλλά δεν βγάζει τίποτε.

Ξέρει κανείς κάτι σχετικό?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανείς δεν νιώθει τον πόνο σου karib, :)

σοβαρά τώρα, με τη πρόοδο της τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα οι εταιρίες κεντρικά (πχ το τμήμα marketing & πωλήσεων για όλη την ευρώπη της dell) δεν βρίσκουν λόγο να συμμετέχουν σε τέτοιες "μικρές περιφερειακές" εκθέσεις

αν θέλουν να προωθήσουν το τάδε νέο προϊόν το παρουσιάζουν για όλη την ευρώπη στο μιλάνο πχ, δίνουν & εισιτήρια στα μεγάλα ελληνικά περιοδικά & έχουν εξασφαλίσει ένα σίγουρο δισέλιδο στο επόμενο τεύχος.....

αν προσθέσεις ότι τώρα γίνονται περισσότερες εκθέσεις από όσες μπορεί να σηκώσει η ευρωπαϊκή αγορά -σύμφωνα με το pc-mag- καταλήγεις σε άλλα συμπεράσματα.

από την άλλη μεριά, για μας τους πελάτες πιο καλά ενημερωνόμαστε από internet και δεν πρόκειται να πάμε σε μία έκθεση αν συμμετέχει μόνο το πλαίσιο πχ & το ram-shop.

πριν 10 χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, ο ειδικός τύπος ήταν πολύ πιο περιορισμένος, το internet δεν υπήρχε. η ενημέρωση γενικότερα ήταν πιο δύσκολη & γι'αυτό οι εκθέσεις ήταν -σχετικά- πιο πετυχημένες.

και λέω σχετικά διότι ακόμα και το κοινό τότε ήταν πιο περιορισμένο, αλλά με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

θυμάμαι κι εγώ πάντως πριν 12 με 15 χρόνια, μια έκθεση που είχα πάει με τον πατέρα μου στο ΣΕΦ και ήταν η πρώτη φορά που είχα δει ποντίκι συνδεδεμένο σε πισι. εποχές που το σύστημα που είχαμε ήταν ibm-combatible και οι φίλοι μου με κοροϊδευαν γιατί είχαν amiga :(

Δημοσ.

Ορθά τα θέτεις ekkli.

Βάλε και την κρίση στον κλάδο...και συμπληρώνεις το καρέ.

Ισως όμως παίζει και ότι λέει ο PeiramatoZwo . Πολυ πιθανο.

Μα καλά, είπαμε απαξία, αλλα μέχρι και το comdex.gr κατήργησαν? Ημαρτον.

Δημοσ.

Συμφωνα με το International site, τα λεμε φθινοπωρο με comdex greece.

Αυτά, για τους λίγους που νοιαστηκαν για την comdex.

Δημοσ.

Για αυτούς που ενδιαφέρονται τα νέα έχουν ως εξής:

ΑΠΟ τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η κορυφαία διεθνής έκθεση πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Comdex στον εκθεσιακό χώρο της Expo Athens. Τη διοργάνωση της έκθεσης, η οποία την περασμένη χρονιά δεν πραγματοποιήθηκε, έχει αναλάβει η Premier Events Group Hellas Ltd σε συνεργασία με τη Medialive International.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της Premier Events, Συμεών Τσομώκος: «Η Premier Events Group και η Medialive International εντόπισαν ένα νέο σπίτι για την Comdex Greece 2004. Μετά από εκτεταμένη έρευνα πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον καλύτερο χώρο για την έναρξη της νέας Comdex στην Ελλάδα».

Η Medialive International διοργανώνει διεθνώς εκθέσεις και συνέδρια πληροφορικής και τεχνολογίας. Η Premier Events Group εκπροσωπεί ευρεία γκάμα εκθεσιακών και συνεδριακών προϊόντων με έμφαση στην πληροφορική, στις τηλεπικοινωνίες και στην υψηλή τεχνολογία.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εκανα εγγραφη στο comdex.gr εδω και ενα μηνα.

Υποτιθεται θα μου εστελναν ταχυδρομικα προσκληση.

Ομως, μια βδομαδα πριν την εκθεση, εγω δεν εχω λαβει τιποτε.

Γιατι?

Και κατι αλλο.

Αν παω με 2ο ατομο, πρεπει να γινει καποια ενεργεια για να μπει στην εκθεση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...