Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω γνώμες σχετικά με απόψεις για vdsl στήν πάτρα απο μεριά ταχύτητας και λοιπά όπως αξιοπιστία απο παροχους  και γενικά πάνω στο θέμα vdsl . Ευχαριστώ περιμένω γνώμες.

Δημοσ.

Αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν κάλυψη,καθώς είναι η πλέον προβληματική πόλη μαζί με το Βόλο όπου τα κέντρα των πόλεων,δεν έχουν κάλυψη,είσαι μια χαρά.

Όσοι γνωστοί έχουν βάλει,από άποψη ταχύτητας τουλάχιστον είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Είμαι κοντά σε καμπίνα απο τον οτε τις καινούργιες καμπίνες .Εχω το εξής θέμα αν βάλω vdsl απο την wind θά μπορεί η wind να μου δώσει vdsl απο τήν καμπίνα ναι ή οχι. 

Δημοσ.
  Στις 10/6/2018 στις 5:39 ΜΜ, raganer-001 είπε

Είμαι κοντά σε καμπίνα απο τον οτε τις καινούργιες καμπίνες .Εχω το εξής θέμα αν βάλω vdsl απο την wind θά μπορεί η wind να μου δώσει vdsl απο τήν καμπίνα ναι ή οχι. 

η καμπινα μπορει να ειναι πχ του οτε μπορει της wind μπορει της vodafone.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αμα η καμπινα ειναι του οτε δινει μονο ο οτε.και η wind θα δωσει και η Forthnet θα δωσει απλα θα εισαι σε εξοπλισμο του οτε.εφοσον εχεις κοντα καμπινα και εφοσον η καλωδιωση στο σπιτι σου ειναι σωστη

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

τοτε θα παιξεις vdsl χωρις θεμα.

Δημοσ.

Το λέω γιατί στο παρελθόν ήμουν πελάτης της cyta και μου είχε πει ότι μπορούσα να έχω VDSL μέσω καμπίνας αλλά ποτέ δεν μου έδωσε VDSL μέσω καμπίνας και έτσι αναγκαστικά είχα ADSL από την cyta , για αυτό ρωτάω αν θα γίνεται από καμπίνα του ΟΤΕ να έχω VDSL αν είμαι πελάτης από την wind η από τρίτο πάροχο όπως Vodafone 

Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα είμαι ανάμεσα σε wind ή Vodafone ποια κατά την γνώμη σας αξίζει δεν έχει θέμα αποσύνδεσης και λοιπά και θέμα ταχύτητας 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ περιοχή Ταραμπούρα μέσω νέας καμπίνας έπαιζα με WIND (και τώρα πλέον με ΟΤΕ). Η Wind κατά δήλωσή της έπαιρνε από ΟΤΕ τη γραμμή. Οι άλλες εταιρείες δεν είχαν κάποια τέτοια συμφωνία, οπότε δεν έδιναν διαθεσιμότητα (τώρα νομίζω δίνουν). Ταχύτητες σχεδόν οι ονομαστικές 50/5

Δημοσ.

Αρα αν πάω σε vodafone θα μου δίνει κανονικά vdsl απο καμπίνα του ΟΤΕ 

Καλά μέσω καμπίνας θα πάρω γιατί απο αστικό κέντρο ειμαι πάνω απο τα 2 χιλιόμετρα και δεν θα πιάνω καν τις τυχήτητες 50 και τετεοια απο το σπιτι μου η καμπίνα ειναι το πολύ 50-60 μέτρα λες να έχω κανά θέμα . κοιτά και εγω πελάτης στον οτε είμαι αλλα δεν δίνω τόσα για vdsl είναι λίγο αυξημένες οι τίμες του δεν λέω εχεις την αξιοπιστία αλλα και παλι ειναι ακριβος για vdsl 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
  Στις 18/6/2018 στις 2:30 ΜΜ, Orestis_G είπε

Εγώ περιοχή Ταραμπούρα μέσω νέας καμπίνας έπαιζα με WIND (και τώρα πλέον με ΟΤΕ). Η Wind κατά δήλωσή της έπαιρνε από ΟΤΕ τη γραμμή. Οι άλλες εταιρείες δεν είχαν κάποια τέτοια συμφωνία, οπότε δεν έδιναν διαθεσιμότητα (τώρα νομίζω δίνουν). Ταχύτητες σχεδόν οι ονομαστικές 50/5

ναι μπορει να μην υπηρχε συμφωνια ή να μην ειχαν ετοιμες τις υποδομες.αλλα αυτα προχωρανε γρηγορα.

Στις 18/6/2018 στις 8:20 ΜΜ, raganer-001 είπε

Αρα αν πάω σε vodafone θα μου δίνει κανονικά vdsl απο καμπίνα του ΟΤΕ 

Καλά μέσω καμπίνας θα πάρω γιατί απο αστικό κέντρο ειμαι πάνω απο τα 2 χιλιόμετρα και δεν θα πιάνω καν τις τυχήτητες 50 και τετεοια απο το σπιτι μου η καμπίνα ειναι το πολύ 50-60 μέτρα λες να έχω κανά θέμα . κοιτά και εγω πελάτης στον οτε είμαι αλλα δεν δίνω τόσα για vdsl είναι λίγο αυξημένες οι τίμες του δεν λέω εχεις την αξιοπιστία αλλα και παλι ειναι ακριβος για vdsl 

ναι μπορουν απλα δεν ισχυει για ολους τους παροχους.πχ η forthnet δινει μονο απο καμπινα οτε και οχι απο wind/vodafone.επισης μπορει μια εταιρεια ναι μεν να δινει απο πχ τον οτε αλλα εκει που ανηκεις εσυ να μην ειναι ετοιμες οι υποδομες τις εταιρειας γιανα δωσει vdsl απο το kv πχ του οτε.και σε αλλο παροχο να πας θα παρεις τον χαλκο που θα επαιρνες με τον οτε και θα πεσεις σε καμπινα του οτε.οποτε ο εξοπλισμος αλλαζει μονο δηλαδη το router.με 50-60 μετρα και 100αρι εχεις.

Στις 11/6/2018 στις 11:43 ΠΜ, raganer-001 είπε

Το λέω γιατί στο παρελθόν ήμουν πελάτης της cyta και μου είχε πει ότι μπορούσα να έχω VDSL μέσω καμπίνας αλλά ποτέ δεν μου έδωσε VDSL μέσω καμπίνας και έτσι αναγκαστικά είχα ADSL από την cyta , για αυτό ρωτάω αν θα γίνεται από καμπίνα του ΟΤΕ να έχω VDSL αν είμαι πελάτης από την wind η από τρίτο πάροχο όπως Vodafone 

Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα είμαι ανάμεσα σε wind ή Vodafone ποια κατά την γνώμη σας αξίζει δεν έχει θέμα αποσύνδεσης και λοιπά και θέμα ταχύτητας 

μπορει να μην ειχε γινει συμφωνια ακομα ή να μην ηταν ετοιμη η cyta σε εκεινη την περιοχη για να υποστηριξει το vdsl.γινονται κατι διασυνδεσεις με οπτικη διαμεσο οτε και του αλλου παροχου για να παιξει το vdsl.οπως εγραψα οπου και να πας θα παρεις τον ιδιο χαλκο και θα πεσεις στο ιδιο dslam αλλα γενικα θα προτιμουσα vodafone.εξοπλισμο τωρα ή δικο σου ή οτι σου δωσουν δωρεαν.συνηθως zyxel wind ή κανα zte η vodafone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...