jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Καλησπέρα.Αγόρασα προχθές το fifa 19(ψηφιακή μορφή) απο US region αλλα διαπίστωσα οτι επειδή το PSN account μου είναι Ευρωπαικο /ελληνικο και σήμερα παραγγειλα το fifa 19 πάλι απο ελληνικο καταστημα σε φυσική μορφή (δισκάκι)με Ευρωπακό region. Η ερώτηση μου είναι τώρα το fifa 19 που είχα αγοράσει σε US region το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει ,μεθαύριο που θα μου έρθει το Ευρωπαικό fifa 19 θα πρέπει να το σβήσω το προηγούμενο το US και θα πρέπει να το ξανακατεβάσω? ναι για να παιξεις το fifa της ευρωπης. 1
JTRGamer Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, jerry banana είπε ναι για να παιξεις το fifa της ευρωπης. Καλα δεν αναγνωρίζει οτι είναι ήδη κατεβασμένο?
omega Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Έχει άλλο ας πούμε αλγόριθμο το ευρωπαϊκό από το Αμερικανικο παιχνίδι. Επίσης αν βγει κάποιο Αμερικανικο content update, δεν θα μπορείς να το κατεβάσεις από το ευρωπαϊκό store αν δεν εγκαταστήσεις την Ευρωπαϊκή version και το ευρωπαϊκό update/expansion/season pass αντίστοιχα. 1
JTRGamer Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, omega είπε Έχει άλλο ας πούμε αλγόριθμο το ευρωπαϊκό από το Αμερικανικο παιχνίδι. Επίσης αν βγει κάποιο Αμερικανικο content update, δεν θα μπορείς να το κατεβάσεις από το ευρωπαϊκό store αν δεν εγκαταστήσεις την Ευρωπαϊκή version και το ευρωπαϊκό update/expansion/season pass αντίστοιχα. οκ καταλαβα,ευχαριστώ. Τωρα όσον αφορά το ultimate team και τα XP και τα FCC points αυτα χάνονται?
omega Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Αυτό δεν το ξέρω. Δοκίμασε να κανεις απεγκατάσταση το παιχνίδι και μετά περνα το ευρωπαϊκό. Αν δει τα saves είσαι τυχερός. Αλλιώς, ξεκινάς από την αρχή. 1
fytotech Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, JTRGamer είπε Καλησπέρα.Αγόρασα προχθές το fifa 19(ψηφιακή μορφή) απο US region αλλα διαπίστωσα οτι επειδή το PSN account μου είναι Ευρωπαικο /ελληνικο και σήμερα παραγγειλα το fifa 19 πάλι απο ελληνικο καταστημα σε φυσική μορφή (δισκάκι)με Ευρωπακό region. Η ερώτηση μου είναι τώρα το fifa 19 που είχα αγοράσει σε US region το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει ,μεθαύριο που θα μου έρθει το Ευρωπαικό fifa 19 θα πρέπει να το σβήσω το προηγούμενο το US και θα πρέπει να το ξανακατεβάσω? Δε μας είπες ποτέ τι διαπίστωσες και μάλλον είναι λάθος αυτό που διαπίστωσες. Αγόρασα το NBA 2k19 στην Αμερική όταν το είχε σε προσφορά και παίζω κανονικά στον Ελληνικό μου λογαριασμό. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως δεν έχεις primary account τον αμερικανικό για κάποιο λόγο. Πάντως αν θες να συνεχίσεις να παίζεις με το δισκάκι, τότε ξεκινάς τα πάντα από την αρχή. 1
JTRGamer Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, fytotech είπε Δε μας είπες ποτέ τι διαπίστωσες και μάλλον είναι λάθος αυτό που διαπίστωσες. Αγόρασα το NBA 2k19 στην Αμερική όταν το είχε σε προσφορά και παίζω κανονικά στον Ελληνικό μου λογαριασμό. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως δεν έχεις primary account τον αμερικανικό για κάποιο λόγο. Πάντως αν θες να συνεχίσεις να παίζεις με το δισκάκι, τότε ξεκινάς τα πάντα από την αρχή. Μετά απο δύο μέρες το διαπίστωσα.Συγκεκριμένα διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να αγόρασω fifa points επειδή είναι διαφορετικο region το account(To fifa 19 το αγόρασα μαζί με Us account) Να ξεκινήσω απ την αρχη το ultimate team δεν με πειράζει γιατί μόνο 2 μέρες το παιξα Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από JTRGamer
fytotech Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Μετά απο δύο μέρες το διαπίστωσα.Συγκεκριμένα διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να αγόρασω fifa points επειδή είναι διαφορετικο region το account(To fifa 19 το αγόρασα μαζί με Us account) Να ξεκινήσω απ την αρχη το ultimate team δεν με πειράζει γιατί μόνο 2 μέρες το παιξα Αλήθεια είναι πως μπλέκεις αλλά υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις FIFA points από το Αμερικανικό. Βάλε κάρτα εκεί. Τεσπα. Αν το αγόρασες, καλοπαίχνιδο. Τώρα την επόμενη φορά! 1
Twoface Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Στο ΦΙΦΑ δεν γίνεται ο ένας να παίζει με σουτ το Β και ο άλλος με σουτ το Χ ;;;
Tresorikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Γίνεται να αλλάξεις απτις ρυθμίσει κοντρόλερ ο κάθε ένας με το δικό του να βάλει όπως τα θέλει
Twoface Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Γίνεται να αλλάξεις απτις ρυθμίσει κοντρόλερ ο κάθε ένας με το δικό του να βάλει όπως τα θέλει Ναι αλλά στο παιχνίδι θα παίζουμε η και οι 2 με Β η με Χ !
Alejandro Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Twoface είπε Ναι αλλά στο παιχνίδι θα παίζουμε η και οι 2 με Β η με Χ ! Όχι, ο καθένας μπορεί να παίζει με τα δικά του settings.
giannis22k Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλησπερα Μου κολλαει απιστευτα το online ,δηλ κανει πολλα σπασιματα η εικονα Δε θυμαμαι να μου τα εκανε στις αρχες αυτα Εχετε μηπως θεμα και εσεις σε XBOX s?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα