Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [Consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί θα το σπάσω το παιχνίδι στο τέλος.

Την ώρα του αγώνα σας αλλάζει και εσάς την διάταξη της ομάδας ; 
πριν ξεκινήσω διπλό στήνω την ομάδα και κατά την διάρκεια του αγώνα ξανά γυρίζει απο μόνο του στην "μαμά" διάταξη. 
επίσης ενώ στο κεντρικό menu έχω αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις (να μην μου εμφανίζει τον επόμενο παίχτη που θα αλλάξω ) αυτό συνεχίζει και το κάνει. 

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Twoface είπε

Μια ερώτηση γιατί θα το σπάσω το παιχνίδι στο τέλος.

Την ώρα του αγώνα σας αλλάζει και εσάς την διάταξη της ομάδας ; 
πριν ξεκινήσω διπλό στήνω την ομάδα και κατά την διάρκεια του αγώνα ξανά γυρίζει απο μόνο του στην "μαμά" διάταξη. 
επίσης ενώ στο κεντρικό menu έχω αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις (να μην μου εμφανίζει τον επόμενο παίχτη που θα αλλάξω ) αυτό συνεχίζει και το κάνει. 

Μηπως αλλαζει συστημα κατα τη διαρκεια του αγωνα?? Δηλαδη attacking, defensive?? Αυτο με τα βελακια δηλαδη.. Μονο τοτε αλλαζει.. 

Αλλιως κατι εχεις πατησει εκει που φτιαχνεις την ομαδα.. 

Δημοσ.

Στο seasons ανέβηκα στην 3η κατηγορια....Γενικά ευχαριστιεμαι τα παιχνιδια χασω κερδισω βεβαια το μονο σπαστικο είναι οτι δεν παιρνεις απο ροναλντο και καβανι κεφάλια...ξεκινησα και fut παω να φτιαξω μια με αγγλους παιχτες....γενικότερα φοβερο το φετινο φιφα με ελαχιστα bugs

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στην καριερα οι παικτες που ανεβαζω απο ακαδημιες,παιζουνε 30-35 ματς βασικοι κ εξελιξη μηδαμινη.. Μονο μεσω προπονησης εξελισσονται?? Συνηθιζα να κανω sim αρκετα ματς στη σεζον κ ελεγα οτι αυτο παιζει ρολο, αλλα εβγαλα ολοκληρη σεζον κανονικα κ.. Τζιφος! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρατηρειτε χαμηλο frame rate κατα την εκτελεση πχ foul γυρνωντας τη καμερα δεξια αριστερα σε πρωτο προσωπο δηλαδη να σημαδευεις εστια;

Xbox s

Δημοσ.

Τι εχει γινει με το fifa ρε παιδια!? Το παρατησε απο τρ η EA? 

Ειναι γεματο bugs.. Στο career mode, δεν βελτιωνονται οι παικτες στν προπονηση.. Οι ενδεκαδες δν κρατιουνται σωστα, δηλαδη φτιαχνεις 11αδα κ μολις πατησεις εξοδο, εχουν παει οι μεσοι επιθεση κ οι επιθετικοι στο κεντρο..

Επαιζα online τρ κ εφαγα ενα φαουλ επειδη ο gk μου καθοταν στο δοκαρι.. Κ αλλα πολλα..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίο κάρτες από το FUT!
NO MOOOOOAR LOOT boxes!

* which means Belgian players will no longer be able to purchase them.

EA loses battle for loot boxes in FIFA 19

Αναφορά σε κείμενο

It seems that even the mighty behemoth that is Electronic Arts will receive no mercy from the swift hammer of the Belgian gambling authorities. The Belgian Kansspelautoriteit or ‘Gambling Commission’ has just decreed that the sale of the FIFA Ultimate Team card packs in FIFA 19 is now officially regarded as gambling, and will no longer be permitted to be sold in-game.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα δημιουργιας ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ απο την αρχη οπως στα παλια fifa????

Επεξ/σία από bianconeri15
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το αγόρασα και γω σήμερα το fifa 19 και περιμένω να κατέβει .πωω άλλες 8 ώρες θέλει..

Να ρωτήσω κάτι σχετικα με το ultimate team.

Πως γίνεται να πετύχω /πάρω legends παίχτες οπως πχ Pele,Marantona,Johan Cruif κτλ.?

Εκτός απο το να δώσω εκατομύρια coins για να τους αγοράσω απο το transfer market

Δημοσ.

Αγόρασα το fifa 19 US region ερώτηση

Καλησπέρα.

Αγόρασα προχθές το fifa 19(ψηφιακή μορφή) απο US region αλλα διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να αγόρασω fifa points επειδή είναι διαφορετικο region το account(To fifa 19 το αγόρασα μαζί με Us account) επειδή το PSN account μου είναι Ευρωπαικο /ελληνικο και σήμερα παραγγειλα το fifa 19 πάλι απο ελληνικο καταστημα σε φυσική μορφή (δισκάκι)με Ευρωπακό region.

Η ερώτηση μου είναι τώρα το fifa 19 που είχα αγοράσει σε US region το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει ,μεθαύριο που θα μου έρθει το Ευρωπαικό fifa 19 θα πρέπει να το σβήσω το  προηγούμενο το US και θα πρέπει να το ξανακατεβάσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...