babis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μετα απο γυρω στα 30 παιχνίδια μόνο online seasons προς το παρον θεωρω οτι είναι το καλύτερο φιφα που χει βγει και για να το εξηγησω πολυ ωραιο τέμπο στο παιχνιδι η μπαλα πιο στιβαρή και η αμυντικοί δυνατοι πανε οι εποχες που με μεσσι η ροναλντο περναγες 4 και 5 παίχτες...θελει πολυ περρισοτερο ομαδικη δουλεια χωρις ομως να ναι και ping pong...ελπίζω τα update να προσθεσουν καποια κακος κειμενα ψαλιδακια κλπ κλπ και οχι να αφαιρεσουν...μου αρεσει πολυ επισης που τα ματς δεν πανε σε σκορ πολο αλλα ρεαλιστικα σκορ 1-1 2-0 2-1 κλπ γενικα ειναι φανταστικο το φετινο φιφα και νομιζω για οποιον ασχοληθει θα αποζημειωθει.... 2
anamenos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 16 hours ago, babis13 said: Μετα απο γυρω στα 30 παιχνίδια μόνο online seasons προς το παρον θεωρω οτι είναι το καλύτερο φιφα που χει βγει και για να το εξηγησω πολυ ωραιο τέμπο στο παιχνιδι η μπαλα πιο στιβαρή και η αμυντικοί δυνατοι πανε οι εποχες που με μεσσι η ροναλντο περναγες 4 και 5 παίχτες...θελει πολυ περρισοτερο ομαδικη δουλεια χωρις ομως να ναι και ping pong...ελπίζω τα update να προσθεσουν καποια κακος κειμενα ψαλιδακια κλπ κλπ και οχι να αφαιρεσουν...μου αρεσει πολυ επισης που τα ματς δεν πανε σε σκορ πολο αλλα ρεαλιστικα σκορ 1-1 2-0 2-1 κλπ γενικα ειναι φανταστικο το φετινο φιφα και νομιζω για οποιον ασχοληθει θα αποζημειωθει.... Και οι εναέριες είναι πολύ πολύ καλύτερες από κάθε προηγούμενο Fifa. 1
Alejandro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, george4791 είπε alejandro γιατι δεν παιζεις με τα sliders? χαμηλωσε το shoot accuracy... αυτο ειναι το φοβερο πλεονεκτημα του φιφα, για καποιον που παιζει offline με τα sliders το φερνει στα μετρα του Δεν την παλεύω να ασχοληθώ με sliders.
myst77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι Θελω να κανω online πρωταθλημα με 2 ακομα φιλους και να προσθεσουμε και ομαδες cpu αν χρειαζεται. Υπαρχει τετοια δυνατοτητα, εψαξα και δεν το βρήκα
miko1990 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 SOS Τι μπορώ να κάνω για το υψηλό input delay ? Πήρα το Φιφα 19 και 9/10 ονλαιν παιχνίδια ή καταλήγουν σε αποσύνδεση ή δεν παίζονται λόγω του πολύ υψηλού input delay (και φυσικά και του λαγκ). Όταν κάνω ping τον server της ea θα μου βγάλει καθυστέρηση στην καλύτερη 150 ms στην χειρότερη 200-300. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το support της ea προφανως. Yπάρχει τρόπος να ψάξω τι φταίει, αν είναι δηλαδή πρόβλημα δικό μου (πχ το μοντεμ). Στο 18 δεν είχα ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα πέρα από λίγο περιστασιακό λαγκ. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος
bilios40 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 μηπως επειδη ειναι ''καινουργιο'' και εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα?
babis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μπορεί να ναι αυτο που λεει ο bilios40 εμενα προσωπικα οπως εχω γραψει στο xbox με το speedport entry2i μου τους κολλαγε ολους τους αγωνες το άλλαξα με ενα tp και σχετικα εφτιαξε 8στους 10 αγωνες ειναι πολυ καλοι
Πανος999 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Εγω παιζω κυριως Divisions online.. Απιστευτη αλλαγη που δεν χρειαζεται πλεον να βλεπεις τα γκολ.. Πατας Χ κ τελειωνει η δουλεια με τον καθε σπαστικο που βλεπει 5 λεπτα replay.. 1
Πανος999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδια, ειχα νοικιασει το fifa.. Τωρα αγορασα αλλο κ μου εκανε εκ νεου εγκατάσταση.. Κ τωρα εχω 2 fifa.. Γιατι??? Εχω χασει την προοδο που ειχα κανει??
nevermore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Aloha παίδες. Τι ομάδα έχετε κάνει στο fut; καμία πρόταση? Παίζω στο Xbox. 1
teofross Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 7:38 ΜΜ, Πανος999 είπε Ρε παιδια, ειχα νοικιασει το fifa.. Τωρα αγορασα αλλο κ μου εκανε εκ νεου εγκατάσταση.. Κ τωρα εχω 2 fifa.. Γιατι??? Εχω χασει την προοδο που ειχα κανει?? Φιλε ,πολυ περιεργο ακουγεται αυτο! Μηπως εχεις παρει κανενα εξωτερικο δισκο & αλλαξε το installation destination στο Ps4 & νομιζε οτι δεν υπηρχε εγκατασταση & το εγκατεστησε 2 φορες? Δεν το εχω ξανακουσει... Παντως τα saves σε καθε περιπτωση τα κανει & τα διαβαζει το ps4 νομιζω παντα στον εσωτερικο δισκο.Οποτε δεν νομιζω να χαθει κατι.Μεσα απο το game τι βλεπεις εσυ?
Πανος999 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, teofross είπε Φιλε ,πολυ περιεργο ακουγεται αυτο! Μηπως εχεις παρει κανενα εξωτερικο δισκο & αλλαξε το installation destination στο Ps4 & νομιζε οτι δεν υπηρχε εγκατασταση & το εγκατεστησε 2 φορες? Δεν το εχω ξανακουσει... Παντως τα saves σε καθε περιπτωση τα κανει & τα διαβαζει το ps4 νομιζω παντα στον εσωτερικο δισκο.Οποτε δεν νομιζω να χαθει κατι.Μεσα απο το game τι βλεπεις εσυ? Εχω σκληρο αλλα δν αλλαξα κατι.. Κ τα 2 ειναι αποθηκευμενα στο ps4.. Ουτε τα saves κρατησε.. Καριερα κλπ.. Μονο το online divisions.. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να σβησω το παλιο μην τυχον κ χαθει το online..
GReeZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας ειμαι νέος στο φιφα και είπα να ασχοληθώ με το ultimate team.Γενικα έχω να παιξω φιφα από το 2011,η ερώτηση μου είναι η εξής γίνεται να έχεις μια αξιοπρεπή ομάδα στο ultimate χωρίς να βάλεις λεφτά τα λεγόμενα coins? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από GReeZ
Πανος999 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, GReeZ είπε Γεια σας ειμαι νέος στο φιφα και είπα να ασχοληθώ με το ultimate team.Γενικα έχω να παιξω φιφα από το 2011,η ερώτηση μου είναι η εξής γίνεται να έχεις μια αξιοπρεπή ομάδα στο ultimate χωρίς να βάλεις λεφτά τα λεγόμενα coins? Για να ανταγωνιστεις τους ξενους, εγω θα πω οχι.. Οπως κ στο nba.. Σκανε χρημα που γι αυτους ειναι ψιλακια... Γι αυτο κ κατι overall 98,99..
GReeZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Προχώρησα λίγο παντως οντως έχεις δίκαιο ενώ σαν mode μου αρέσει ο σκοπός που έχει φτιαχτεί είναι ξεκάθαρα για άρμεγμα χρημάτων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα