Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [Consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Ο ρυθμός και η αληθοφάνεια στον αγώνα. Στο Pro μπορείς να βρεθείς με 2-3 πάσες έξω από την περιοχή του αντιπάλου ξεκινώντας από την περιοχή σου, απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Στο Pro υπάρχουν τεράστια κενά στις άμυνες και η κάθε επίθεση καταλήγει σε τελική. Φαντάζει πολύ πιο arcade δηλαδή (στα δικά μου μάτια).

Δεχομαι την αποψη σου αν κ κατ εμε οταν επαιξ ατο ντεμο του φιφα με 2 πασες βρεθηκα απο αμυνα επιθεση σαν να ειναι το γηπεδο 5χ5 κ μετα σουτ κ γκολ

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, malias4 είπε

Δεχομαι την αποψη σου αν κ κατ εμε οταν επαιξ ατο ντεμο του φιφα με 2 πασες βρεθηκα απο αμυνα επιθεση σαν να ειναι το γηπεδο 5χ5 κ μετα σουτ κ γκολ

Έχει να κάνει και σε ποιο επίπεδο παίζεις. Στο legendary που βάζω στο Fifa πρέπει να τη "χτίσεις" την επίθεση.

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει πιος ο λογος της αντιπαράθεσης εγω προσωπικα ημουν χρονια παίχτης του προ αγορασα 1η φορα το 2012 το φιφα και μου αρεσε περισσοτερο...απο τοτε το παιρνω καθε χρονο γιατι με εχει πεισει και με διασκεδαζει τοσο οσο πρεπει..μακαρι το προ να ανέβει ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος....εν τελη ο καθένας παιζει οτι τον αντιπροσωπεύει και περναει καλα 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, babis13 είπε

Δεν εχω καταλαβει πιος ο λογος της αντιπαράθεσης εγω προσωπικα ημουν χρονια παίχτης του προ αγορασα 1η φορα το 2012 το φιφα και μου αρεσε περισσοτερο...απο τοτε το παιρνω καθε χρονο γιατι με εχει πεισει και με διασκεδαζει τοσο οσο πρεπει..μακαρι το προ να ανέβει ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος....εν τελη ο καθένας παιζει οτι τον αντιπροσωπεύει και περναει καλα 

Το προ 10 χρονια ηταν εξαφανισμενο. Φετος επιτελους ειναι κανονικο παιχνιδι. Εγω μετα απο 10 χρονια φιφα, φετος προ

Δημοσ.

Δεν διαφωνω απλα παντα λαθε Σεπτέμβρη το ιδιο ακουω κ μετα σιγα σιγα βγαίνουν τα προβληματα που εχει κ χανει και αλλο κοσμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουβέντα κάνουμε, όχι αντιπαράθεση. Έπαιζα φανατικά PES μέχρι και το 11 αλλά άρχισα να μην την παλεύω και από το 12 μέχρι σήμερα επιλέγω FIFA. Τις 2 τελευταίες χρονιές (2017, 2018) πήρα και το PES αλλά είδα ότι μου κάθεται καλύτερα το FIFA. Ο τομέας που μου κάνει εντύπωση στο PES είναι η φυσική της μπάλας που είναι πραγματικά σαν αληθινή ενώ στο FIFA είναι σαν να μην έχει βάρος. Σε ρυθμό αγώνα μου φαίνεται πιο αληθοφανές το FIFA χωρίς να παραλείπω πως στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας μπορεί να φας γκολ χωρίς να σου κάνουν καν φάση, τα σουτ της ΑΙ είναι όλα στο γάμμα και οι παίκτες της ΑΙ τρέχουν σαν παλαβοί.

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω της αντιπαράθεσης όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα σε Fifa & Pro . Σκοπός του forum είναι να αναλύουμε και να  καταγράφουμε τα θετικά και αρνητικά του κάθε παιχνιδιού καθώς και τις απορίες που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης , έτσι ώστε να υπάρχει μια ξκάθαρη εικόνα για το κάθε παιχνίδι . Αντίθετα όλοι εμείς έχουμε προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας και τα 30 απο τα 40 μηνύματα είναι για αυτό τον λόγο  .Συγγνώμη αλλά η κάθε άποψη είναι υποκειμενική και τα κριτήρια του καθενός απο εμάς διαφορετικά . Και τα 2 παιχνίδια φέτος είναι σε πολύ υψηλά standards με τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα τους οπότε ας απολαύσει ο καθένας όποιο τον γεμίζει περισσότερο ... 

• Like 1
Δημοσ.

Μετά τους πρώτους αγώνες που έπαιξα είμαι λίγο απογοητευμένος. Το timed finishing είναι ένα cheat για να σου βάζει η ΑΙ κάτι απίθανα και καθόλου ρεαλιστικά γκολ, από όπου να 'ναι. Λίγο bug-αρουν οι τερματοφύλακες μένοντας αγάλματα με τη μπάλα να περνάει από δίπλα τους και να πέφτουν αργότερα. Φυσικά στο legendary η ΑΙ δεν χάνει γκολ. Το καλό είναι ότι με slow ταχύτητα παίζεται ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speed είπε

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω της αντιπαράθεσης όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα σε Fifa & Pro . Σκοπός του forum είναι να αναλύουμε και να  καταγράφουμε τα θετικά και αρνητικά του κάθε παιχνιδιού καθώς και τις απορίες που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης , έτσι ώστε να υπάρχει μια ξκάθαρη εικόνα για το κάθε παιχνίδι . Αντίθετα όλοι εμείς έχουμε προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας και τα 30 απο τα 40 μηνύματα είναι για αυτό τον λόγο  .Συγγνώμη αλλά η κάθε άποψη είναι υποκειμενική και τα κριτήρια του καθενός απο εμάς διαφορετικά . Και τα 2 παιχνίδια φέτος είναι σε πολύ υψηλά standards με τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα τους οπότε ας απολαύσει ο καθένας όποιο τον γεμίζει περισσότερο ... 

Έχεις δίκιο. Γι'αυτό λέω πόσο καλύτερο είναι το FIFA. Έχει καλύτερο community. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Έχεις δίκιο. Γι'αυτό λέω πόσο καλύτερο είναι το FIFA. Έχει καλύτερο community. 

Που ορίζεται ότι το FIFA έχει καλύτερο community; Παίζω τόσα χρόνια fifa Ultimate team και αρκετές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι έρχονται τα γνωστά γαλλικά dm :)

Δημοσ.

αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Στο 19 εκτος απο τον κερσορα πανω απο το παικτη που ελεγχεις στους γυρω παικτες εχει πανω απο τα κεφαλια τους πιο μικρους κερσορες προφανως για να σου δειξε οτι μπορουν να επεμβουν στην φαση αυτα ομως με μπερδεουν με αποτελεσμα να ανοιγει η αμυνα μου ξερει κανεις ποια η χρησιμοτητα τους

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, lak10 είπε

αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Στο 19 εκτος απο τον κερσορα πανω απο το παικτη που ελεγχεις στους γυρω παικτες εχει πανω απο τα κεφαλια τους πιο μικρους κερσορες προφανως για να σου δειξε οτι μπορουν να επεμβουν στην φαση αυτα ομως με μπερδεουν με αποτελεσμα να ανοιγει η αμυνα μου ξερει κανεις ποια η χρησιμοτητα τους

Για να ξέρεις ποιον παίκτη θα σου δώσει να ελέγξεις αν πατήσεις L1.

Δημοσ.

Παιδιά παίζει κάτι με τα πέναλτι. Το βελάκι πάει ψηλά χωρίς να βάλω δυναμη. Στην αρένα τα εκτελώ κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...