Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [Consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crystalp2 είπε

Σε πέρασα lol

110.jpg

Beginner?? 

Περα απ τν πλακα, επαιξα αλλα 2 ματς σημερα, ανεβασα κ επιπεδο κ νικησα 3-0 με ζορι.. Τα σουτ απ εξω δν μπαινανε.. Πιστευω στο Φιφα.. Δεν θα μας απογοητευσει.. Κ το καλο ειναι οτι τα updates τους δε γινονται απλα για να γινουν! Αλλαζουν οντως πραγματα!! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Beginner?? 

Περα απ τν πλακα, επαιξα αλλα 2 ματς σημερα, ανεβασα κ επιπεδο κ νικησα 3-0 με ζορι.. Τα σουτ απ εξω δν μπαινανε.. Πιστευω στο Φιφα.. Δεν θα μας απογοητευσει.. Κ το καλο ειναι οτι τα updates τους δε γινονται απλα για να γινουν! Αλλαζουν οντως πραγματα!! 

Στην ουσια αυτο που σου εγραψα σε προηγουμενο σχολιο.Κυριως με καλο passing game μπαινουν τα γκολ αποτι εχω παρατηρησει και ευτυχως υπαρχει μεγαλη βοηθεια απτις κινησεις των παικτων που μου φανηκαν ελαφρως βελτιωμενες.Τα σουτ εκτος περιοχης ειναι πιο δυσκολα απο ποτε(τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα που επαιζα στο legendary)ειδικα με τους αμυνομενους να κολλανε πανω στον παικτη που εχει την μπαλα ωστε να κανουν πιο δυσκολη την ολη φαση.

Το demo με το κανονικο παιχνιδι υποθετω θα εχει και καποιες διαφορες αλλα μεχρι στιγμης καλα τα ειδα τα πραγματα .

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Beginner?? 

Χαχαχα amateur είχα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, crystalp2 είπε

Χαχαχα amateur είχα

Το καταλαβα.. Γιατι εχω παιξει σ ολα τα επιπεδα εκτος απο legendary.. 

Μολις βγει, οποιος το παρει, ετοιμαστειτε να χωσετε accounts να παιξουμε κανα online.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Το καταλαβα.. Γιατι εχω παιξει σ ολα τα επιπεδα εκτος απο legendary.. 

Μολις βγει, οποιος το παρει, ετοιμαστειτε να χωσετε accounts να παιξουμε κανα online.. 

Θα το πάρω στο PC (origin) και όχι σε κονσόλα. 😁

Επεξ/σία από crystalp2
  • Sad 1
Δημοσ.

Επαιξα καποια παιχνιδακια 1η φορα με xbox μετα απο πολλα χρονια στο pc ωραιο φαινεται βέβαια τις αδυναμιες στο gameplay ειδικα online θα τις διυμε σε κάνα 2μηνο οταν οι παιχτες θα χουν βρει τα μυστικα του..ωραια παρουσιαση ωραια γραφικα και σαν να μου φάνηκε οτι δεν ειναι τοσο scripted...

Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 10:37 ΜΜ, tiniakos είπε

Μη με προκαλείς... 

σιγά στο amateur έπαιξε(το αναφέρει στο pc section)..τρελή πρόκληση δε μπορώ να πω!

Δημοσ.

Μια ερωτηση γιατι το επαιρνα για pc τοσα χρονια σε γκρίζα μαγαζια....αξιζει για preorder η αφού βγει πεφτει η τιμη του;στο instant gaming preorder ηταν πιο χαμηλα σε σχεση με μετα εως τελη οκτ τουλ...για xbox και για σκρουτζ ρωτάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα επειδη γνωριζω οτι θα το λιωσω το κανω preorder.Απο πλευρας τιμων αν θες μπορεις να περιμενεις μεχρι το black friday που συνηθως πεφτει η τιμη σε pc και κονσολα,αλλα οχι σε τεραστια διαφορα,αποτι θυμαμαι επεφτε στα 40 στις κονσολες.

Το Fifa 18 παντως επεσε πιο γρηγορα η τιμη του σε σχεση με το 17,οποτε δεν ξερω αν θα γινει το ιδιο και τωρα.

Επεξ/σία από W0zzAp
Δημοσ.

Βασικα η αληθεια ειναι οτι λογω υποχρεωσεων θα ασχοληθω πιο πολυ μετα τις 15 οκτ...απλα ελεγα μηπως μετα αν παρει κ καλα review τσιμπαει η τιμη του μεχρι black friday χριστουγεννα κλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...