Πανος999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, crystalp2 είπε Σε πέρασα lol Beginner?? Περα απ τν πλακα, επαιξα αλλα 2 ματς σημερα, ανεβασα κ επιπεδο κ νικησα 3-0 με ζορι.. Τα σουτ απ εξω δν μπαινανε.. Πιστευω στο Φιφα.. Δεν θα μας απογοητευσει.. Κ το καλο ειναι οτι τα updates τους δε γινονται απλα για να γινουν! Αλλαζουν οντως πραγματα!!
W0zzAp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Beginner?? Περα απ τν πλακα, επαιξα αλλα 2 ματς σημερα, ανεβασα κ επιπεδο κ νικησα 3-0 με ζορι.. Τα σουτ απ εξω δν μπαινανε.. Πιστευω στο Φιφα.. Δεν θα μας απογοητευσει.. Κ το καλο ειναι οτι τα updates τους δε γινονται απλα για να γινουν! Αλλαζουν οντως πραγματα!! Στην ουσια αυτο που σου εγραψα σε προηγουμενο σχολιο.Κυριως με καλο passing game μπαινουν τα γκολ αποτι εχω παρατηρησει και ευτυχως υπαρχει μεγαλη βοηθεια απτις κινησεις των παικτων που μου φανηκαν ελαφρως βελτιωμενες.Τα σουτ εκτος περιοχης ειναι πιο δυσκολα απο ποτε(τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα που επαιζα στο legendary)ειδικα με τους αμυνομενους να κολλανε πανω στον παικτη που εχει την μπαλα ωστε να κανουν πιο δυσκολη την ολη φαση. Το demo με το κανονικο παιχνιδι υποθετω θα εχει και καποιες διαφορες αλλα μεχρι στιγμης καλα τα ειδα τα πραγματα .
crystalp2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Beginner?? Περα απ τν πλακα, επαιξα αλλα 2 ματς σημερα, ανεβασα κ επιπεδο κ νικησα 3-0 με ζορι.. Τα σουτ απ εξω δν μπαινανε.. Πιστευω στο Φιφα.. Δεν θα μας απογοητευσει.. Κ το καλο ειναι οτι τα updates τους δε γινονται απλα για να γινουν! Αλλαζουν οντως πραγματα!! Χαχαχα amateur είχα
Πανος999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, crystalp2 είπε Χαχαχα amateur είχα Το καταλαβα.. Γιατι εχω παιξει σ ολα τα επιπεδα εκτος απο legendary.. Μολις βγει, οποιος το παρει, ετοιμαστειτε να χωσετε accounts να παιξουμε κανα online.. 1
tiniakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, crystalp2 είπε Σε πέρασα lol Μη με προκαλείς...
crystalp2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Το καταλαβα.. Γιατι εχω παιξει σ ολα τα επιπεδα εκτος απο legendary.. Μολις βγει, οποιος το παρει, ετοιμαστειτε να χωσετε accounts να παιξουμε κανα online.. Θα το πάρω στο PC (origin) και όχι σε κονσόλα. 😁 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από crystalp2 1
babis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Επαιξα καποια παιχνιδακια 1η φορα με xbox μετα απο πολλα χρονια στο pc ωραιο φαινεται βέβαια τις αδυναμιες στο gameplay ειδικα online θα τις διυμε σε κάνα 2μηνο οταν οι παιχτες θα χουν βρει τα μυστικα του..ωραια παρουσιαση ωραια γραφικα και σαν να μου φάνηκε οτι δεν ειναι τοσο scripted...
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 10:37 ΜΜ, tiniakos είπε Μη με προκαλείς... σιγά στο amateur έπαιξε(το αναφέρει στο pc section)..τρελή πρόκληση δε μπορώ να πω!
papeipa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Βγαίνουν σιγά σιγά και τα πρώτα reviews Γενικά μιλάνε για το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου .....για να δούμε.
babis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μια ερωτηση γιατι το επαιρνα για pc τοσα χρονια σε γκρίζα μαγαζια....αξιζει για preorder η αφού βγει πεφτει η τιμη του;στο instant gaming preorder ηταν πιο χαμηλα σε σχεση με μετα εως τελη οκτ τουλ...για xbox και για σκρουτζ ρωτάω
W0zzAp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικα επειδη γνωριζω οτι θα το λιωσω το κανω preorder.Απο πλευρας τιμων αν θες μπορεις να περιμενεις μεχρι το black friday που συνηθως πεφτει η τιμη σε pc και κονσολα,αλλα οχι σε τεραστια διαφορα,αποτι θυμαμαι επεφτε στα 40 στις κονσολες. Το Fifa 18 παντως επεσε πιο γρηγορα η τιμη του σε σχεση με το 17,οποτε δεν ξερω αν θα γινει το ιδιο και τωρα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από W0zzAp
babis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Βασικα η αληθεια ειναι οτι λογω υποχρεωσεων θα ασχοληθω πιο πολυ μετα τις 15 οκτ...απλα ελεγα μηπως μετα αν παρει κ καλα review τσιμπαει η τιμη του μεχρι black friday χριστουγεννα κλπ...
tiniakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ξαναεπαιξα σήμερα ένα διπλό με τον ανιψιό μου. Μόνο οι ρακέτες του πινγκ πονγκ έλειπαν. 1
Aims Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 μακαρι να το φερει καποιο καταστημα νωριτερα.. να το λιωσουμε..αργει η 28η.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα