tiniakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Χωρίς να πειράξω κάτι και χωρίς να παίζω fifa έπαιξα ρεαλ ατλεντικο και κέρδισα 8-0 ,όλα μέσα. Τα γραφικά μου φάνηκαν κατώτερα από του pes 2019. Γενικά δεν ξετρελάθηκα.
Martin_05 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω προτιμώ το φετινό Pro. Οι πάσες στο ΦΙΦΑ μου φαίνονται φλιπερ φέτος. Σαν η μπάλα να είναι περισσότερο μπίλια, δεν έχεις αίσθηση του βάρους. 'Η έτσι μου φαίνεται.
Alejandro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Martin_05 είπε Νομίζω προτιμώ το φετινό Pro. Οι πάσες στο ΦΙΦΑ μου φαίνονται φλιπερ φέτος. Σαν η μπάλα να είναι περισσότερο μπίλια, δεν έχεις αίσθηση του βάρους. 'Η έτσι μου φαίνεται. Η αίσθηση του βάρους της μπάλας ήταν καλύτερη ακόμη και στο PES2018. Στο legendary που έπαιξα οι αντίπαλοι άλλαζαν 5 πάσες το δευτερόλεπτο με χειρουργική ακρίβεια. Στα θετικά κάποια καινούρια animations και οι κόντρες που προσθέτουν αληθοφάνεια. Ωραία και τα καινούργια tacticsπου αλλάζεις εύκολα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
papeipa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Presentation: 10ρακι στεγνό . Τελειώματα φάσεων: 10 Αμυντική λειτουργία , αλληλεπίδραση παίκτων :10 Τωρα μου φταίει η ταχύτητα ; Το ότι δεν υπάρχει παιχνίδι κέντρου ;Ότι φτάνεις στην περιοχή με τον ίδιο τρόπο συνέχεια; Ότι έχει χάσει σε φυσική η μπάλα αλλά και οι παίκτες;Ότι είναι σαν να παίζεις πινγκ πονγκ; Δεν ξέρω αλλά κάτι με χαλάει άσχημα .
Alejandro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Η ταχύτητα με χάλασε και εμένα αλλά ίσως να βελτιώνεται στο slow. Το πινγκ πονγκ είναι σε πρώτο πλάνο.
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μια απο τα ιδια και φετος. Ελαχιστες διαφορες. Το προ εκανε μεγαλυτερα αλματα και δειχνει πιο ρεαλιστικο μετα απο 10 χρονια. Θα τιμησω το προ φετος μονο... 2
Speed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ενώ τα γραφικά και τα animations του είναι Super δυστυχώς σε κίνηση είναι ένα βήμα πίσω απο το PRO ... 2
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, polakis21 είπε Μια απο τα ιδια και φετος. Ελαχιστες διαφορες. Το προ εκανε μεγαλυτερα αλματα και δειχνει πιο ρεαλιστικο μετα απο 10 χρονια. Θα τιμησω το προ φετος μονο... Στις 24/6/2018 στις 9:35 ΠΜ, polakis21 είπε Οκ φιλε οτι πεις. Εκτος πραγματικοτητας. Εχετε μεινει 100 ατομα να παιζετε το προ απλα επειδη το παιζατε παλια και δεν θελετε να παιξετε φιφα με μανουαλ χειρισμο που ειναι πολυ μπροστα. Δεν θα χιλιοξαναπουμε παλι οτι ημασταν ολοι φανατικοι προακηδες, που φτιαχναμε τα wehellas patches που εσυ απολαμβανεις, αλλα πηγαμε απεναντι γιατι κρινουμε αντικειμενικα οτι η κοναμι μας δουλευει 10 χρονια τωρα με ρομποτικο σε ραγες παιχνιδι. Παιξε την κασετα των haters εσυ καθε χρονο και παιξε μπρο και πλέιστέισιο επειδη ειμαστε ελληναρες και ετσι πρεπει...LOL
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Η παραθεση που εκανες που κολλαει ρε φίλε; Τι θελεις να μας πεις; Μου ποσταρεις ενα ποστ μου πριν βγουν τα νεα ντεμο και θελεις να μας πεις τι ακριβως; Επαιξες τα νεα ντεμο να κρινεις; Εγω τα επαιξα και φετος εκρινα...Το οτι το προ βελτιωθηκε εκπληκτικα φετος και οτι το φιφα ειναι παρομοιο με το περσινο εσενα τι σου λεει; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από polakis21
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 9:55 ΠΜ, polakis21 είπε Ρομποτικα animations αποτομα, μπαλα να κολλαει περιεργα στα ποδια των παικτων οταν στριβουν, πολυ αργες πασες, τα εκνευριστικα loading παγωματα μεταξυ καθε αλλαγης φασης, πολυ αργες εκτιναξεις και αποκρουσεις τερματοφυλακων, γραφικα ξεθωριασμενα επιπεδου ps3, υπερβολικα αργο gameplay που δεν ταιριαζει σε ενα 10λεπτο παιχνιδι, παλι μη υπαρξη μανουαλ παιχνιδιου χωρις κουμπι εξτρα πατημενο, χασιμο ολων των licenses της προκοπης, τραγικο online. Μονο καλος φωτισμος, φατσες και σκιασεις. Εχεις καποιο επιχειρημα σε αυτα σε εμας τους haters; χωρις κασετα της πλακας ομως... Απλά είχες πάρει φτιάρι και έθαβες αβέρτα, χωρίς να έχουν βγει καν demo. Γιαυτό δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα...
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Socratis_g είπε Απλά είχες πάρει φτιάρι και έθαβες αβέρτα, χωρίς να έχουν βγει καν demo. Γιαυτό δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα... Σχολιαζα τα περσινα μεχρι πριν τα ντεμο και βιντεακια απο το φιφα19. Και επιβεβαιωθηκα φετος. Το προ εκανε καλυτερη δουλεια απο το φιφα μετα απο 10 χρονια Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από polakis21
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μενα και τα 2 μετριοτητες ειναι την τελευταια 10ετια. Απλα μεσα σε αυτη τη δεκαετια το PRO ειχε καταντησει χειροτερο και απο μετριοτητα και το fifa απο χαλια εγινε μετριοτητα. Mετρια ως κακα animations για το 2018(τα μπασκετακια εχουν ξεφυγει εκει) και τα γραφικα ειναι τραγικα.. Εβαλα μετα απο τα demo(fifa/pes) να παιξω το Uncharted Drake's fortune remastered (ουσιαστικα απο τα πρωτα παιχνιδια του PS3) και νομιζα οτι περασα στην επομενη γενια... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
tiniakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ έβαλα το forza horizon 4 και μου έπεσαν τα σαγόνια. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το fifa δείχνει να παθαίνει ότι το pro πριν λίγα χρόνια, λίγες βελτιώσεις και καμία καινοτομία.
crystalp2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, tiniakos είπε Χωρίς να πειράξω κάτι και χωρίς να παίζω fifa έπαιξα ρεαλ ατλεντικο και κέρδισα 8-0 ,όλα μέσα. Τα γραφικά μου φάνηκαν κατώτερα από του pes 2019. Γενικά δεν ξετρελάθηκα. Σε πέρασα lol Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από crystalp2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tiniakos είπε Και εγώ έβαλα το forza horizon 4 και μου έπεσαν τα σαγόνια. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το fifa δείχνει να παθαίνει ότι το pro πριν λίγα χρόνια, λίγες βελτιώσεις και καμία καινοτομία. το προβλημα θα ηταν εβαζες Forza του xbx360 και να εντυπωσιαζοσουν(μετα την δοκιμη των demos). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα