Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [Consoles version]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο FIFA 19.
Και φέτος με εξώφυλλο τον CR7.

FlEPji0.jpg

Μέρα κυκλοφορίας 28/9/18.
PC/PS4/xOne/Switch

Και με την νέα προσθήκη το ΕΠΙΣΗΜΟ uefa champions league & Europa league.

FIFA 19 will include full Champions League

What's New in FIFA 19 Gameplay

image.img.jpg

image_1538313329.img.jpg

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες, με 3 βασικές εκδόσεις
https://www.easports.com/fifa/pre-order-fifa-19/usa

Standard edition- 59.99€

Spoiler

AAYSkZ0.png

Champions edition- 79.99€

Spoiler

aaE30kB.png

Ultimate edition- 89.99€

Spoiler

B4qjLvr.png

Δημοσ.

Πολύ σημαντικη προσθήκη το Champions League.

Μια απορία που έχω. Παίρνει κανείς τις άλλες εκδόσεις;

Ασχολείται τόσο πολύ με το Ultimate team δηλαδή κάποιος τόσο πολύ που δεν μπορεί να περιμένει να μαζέψει πόντους από τα καθημερινά tasks;

Δημοσ.

Δε με βλεπω φετος να το αγοραζω..Το αγοραζα μονο κ μονο για το online κ εχω σπαστει απιστευτα μ αυτο..

Θα του κανω ενα νοικιασμα παντως.. 😎

Δημοσ.

Ακομα πιο εμετικός φετος ο Αχριστιανο. Ευτυχως που δεν αγόρασα το 18 κ γλιτωσα απο την υπερεκθεση στην αντιπαθητικη φατσα του.

Μεγαλη προσθηκη το τσουλου βεβαια.

Δημοσ.

Χωρίς ΤΣΟΥΛΟΥ δεν βλέπω να αγοράσει προ κανένας πλέον. Κρίμα γιατί το βλέπω να πεθαίνει ένα franchise που είναι μέσα στην καρδιά πολλών.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gronk είπε

Χωρίς ΤΣΟΥΛΟΥ δεν βλέπω να αγοράσει προ κανένας πλέον. Κρίμα γιατί το βλέπω να πεθαίνει ένα franchise που είναι μέσα στην καρδιά πολλών.

Βασικά στις μόνες καρδιές που βρίσκεται το Pro είναι στην Ιαπωνία, στην Ελλάδα και ίσως κάνα δυο χώρες ακόμη. 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Edel είπε

Τον Σαλάχ βάλτε ρε ηλίθιοι. Θα πούλαγαν τουλάχιστον 25% πάνω

Υπάρχει άνθρωπος που το αγοράζει ή δεν το αγοράζει για το εξώφυλλο;

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Alejandro είπε

Υπάρχει άνθρωπος που το αγοράζει ή δεν το αγοράζει για το εξώφυλλο;

Οχι προφανως. Υπαρχει ομως ανθρωπος που ξενερωνει με τη ζωη του με το εξωφυλλο..

Δημοσ.

Ο Κριστιάνο φεύγει από Ρεάλ από του χρόνου θα βλέπεται τον Μόντριτς και τον Ασένσιο.

• Confused 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαιξα το demo σημερα.. Προλαβα ομως μονο 1 ματς.. 

Απ αυτο το λιγο, το παιχνιδι θα εχει πολλες αλλαγες.. Θα κραταει στατιστικα απο καθε ματς που παιζεις.. 

Τωρα στο gameplay του.. Ελπιζω να ηταν τυχαιο αλλα οτι σουταρα εγραφε! Εβαλα 4 γκολ σε ημιχρονο κ αυτα με σουτ εξω απ τν περιοχη.. Ευχομαι να μην ειναι ετσι.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Επαιξα το demo σημερα.. Προλαβα ομως μονο 1 ματς.. 

Απ αυτο το λιγο, το παιχνιδι θα εχει πολλες αλλαγες.. Θα κραταει στατιστικα απο καθε ματς που παιζεις.. 

Τωρα στο gameplay του.. Ελπιζω να ηταν τυχαιο αλλα οτι σουταρα εγραφε! Εβαλα 4 γκολ σε ημιχρονο κ αυτα με σουτ εξω απ τν περιοχη.. Ευχομαι να μην ειναι ετσι.. 

Κατεβασα και εγω το demo και επαιξα 5-6 ματς

Δεν ξερω σε τι δυσκολια το επαιξες παντως εγω στο legendary εκτος απτις πολυ κλειστες αμυνες που ειχε σουταρες που λες με το ζορι εκανα,ειδα μεγαλες αλλαγες σε σχεση με το fifa 18 στο κομματι των σουτ.Γενικα πολυ πιο δυσκολα εκανα ενα σουτ της προκοπης εκτος περιοχης,αρκετα μου εβγαιναν συρτα και αλλα πανω στο τερματοφυλακα σχετικα αδυναμα.Αν ειναι εστω και λιγο εκτος ισορροπιας ο παικτης δεν κανει καλο σουτ.Η μονη σουταρα που εκανα εγινε με τον Pogba στο οποιο παρεμπιπτοντως εσκασε δοκαρι και για λιγο μεσα απτην γραμμη και εδειξε στο ριπλει την τεχνολογια γραμμης,δεν θυμαμαι να το ειχε περσυ αυτο.Παντως αυτο με την αλλαγη στα σουτ μου αρεσει μπας και γλιτωσουμε φετος στο online τετοια ψευτικα γκολ απτο πουθενα.

Αρκετα κλειστες αμυνες που δεν αφηνουν πολλα κενα ειδικα στις αντεπιθεσεις τις αντιπαλης ομαδας κατι που με εκνευριζε πολυ στα προηγουμενα fifa.

Οι κινησεις των παικτων επισης μου φαινονται ενα κλικ καλυτερο απτο 18 και το passing game ειναι στα ιδια επιπεδα.

Οι τερματοφυλακες πανω κατω στα ιδια στανταρ αν και νομιζω εχουν λιγο καλυτερες αντιδρασεις,αν και αυτο θα το καταλαβω καλυτερα οταν θα παρω το κανονικο game γιατι λογικα ολο και καποια λαλακια θα εχουν κανει παλι.

Στο κομματι των γραφικων πανω κατω τα ιδια βλεπω χωρις καμια μεγαλη διαφορα με εξερεση τα γηπεδα που φαινονται πιο ζωντανα κυριως απο πλευρας χρωματων.

Γενικα μου αφησε καλη εντυπωση το demo και ειδα καποιες μικροαλλαγες προς το καλυτερο,αν και στο online θα δουμε τι ψαρια θα πιασουμε μιας και εκει ειναι ο αληθινος καρκινος και για ποτε θα παρω το χειριστηριο και θα το σπασω απτα νευρα μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...