adtakhs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, colaz είπε Παιδιά ευχαριστώ. Ξεκαθαρίζει το τοπίο. Γι αυτό ερχομαι εδώ, για την καλή υποστήριξη και τις προτάσεις πάνω σε θέματα που δεν τα χω δουλέψει. Μητρικές και μνήμες δεν μας είπες που θα πας. Διάλεξε μητρικές ώστε βάση QVL να βρεις και την καλύτερη συμβατότητα σε μνήμες. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από adtakhs
colaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Περιμένουμε αυτη: https://www.tomshardware.com/news/msi-x399-meg-creation-threadripper,37190.html 1
narta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Offtopic Ολο μελι αυτο το θεμα και απο τηγανητα τιποτα... Βγαλε καμια φωτο να δουμε λιγο WS pron!!! 🤣 1
mechpanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, narta είπε Offtopic Ολο μελι αυτο το θεμα και απο τηγανητα τιποτα... Βγαλε καμια φωτο να δουμε λιγο WS pron!!! 🤣 Εγώ μπορώ να έρθω μια μέρα στο γραφείο να τα δω από κοντά;;;
colaz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Αφου δεν εχουμε αγοράσει τιποτα ακομα, τί να βάλω τη φάτσα μου; όχι ότι δεν θα χει ενδιαφέρον, αλλά έχω βγαλει ενα σπυρί 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα