Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ μια απο τα ίδια ξεκίνησα FUT για πρώτη φορά και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Παρατηρώ κάποιο bug με τον ήχο δεν ξέρω αν εχετε παρατηρήσει κάτι

Σαν να κολλάει παραμορφώνεται ο ήχος μεταξύ των Load times και οταν μπαίνει γκόλ 

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω καει στο ultimate.Οσοι ξεκινουν τωρα καντε τα sbc.Συγκεκριμενα δειτε τον ελληνα youtuber arisigna.Εγω ειμαι κακος παικτης αλλα δε με νοιαζει ιδιαιτερα προβληματιζομαι  στο τι  ομαδα να φτοιαξω. Μαλλον γαλλικη  αυτη που εχω καποιους παικτες οπως το dembele garneiro,tousart και λεω να παρω τους υπολοιπους απο αυτη. https://www.futbin.com/19/squad/582614. Οσοι παιζετε βαλτε τι ομαδα εχετε τωρα.

tommy το ελυσες το προβλημα με τα windows; Εμενα δε μου εχει ερθει ακομη η αναβαθμιση ευτυχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση: Υπάρχει δυνατότητα μέσα στο fut να παίξεις με αντίπαλο κάποιον φίλο και το squad του? Αν ναι παίρνεις coins για τα συγκεκριμένα παιχνίδια?

Επεξ/σία από GnG
Δημοσ.
Στις 10/10/2018 στις 11:29 ΠΜ, Luiz45 είπε

Αξίζει να αναβαθμιστεί από το Fifa 18 στο Fifa 19 υπάρχουν οποιεσδήποτε ίδιες αλλαγές στο νέο παιχνίδι?

εγω που παιζω αρκετα career mode δεν εχουν αλλαξει τιποτα και δεν μαρεσε καθολου αυτο..μονο το οτι τα ροστερ ειναι ανανεωμενα αξιζει..το gameplay ειναι λιγο καλυτερο πιστευω..τωρα για τα υπολοιπα ας μιλησει και καποιος αλλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το gameplay είναι αισθητα αλαγμένο και αυτο απο μόνο του ειναι μεγάλη αλλαγη.

Πιστεύω οτι η αλλαγή αυτη είναι προς το καλύτερο αλλά μόνο σε βάθος χρόνου και μετα απο πολλά ματς θα μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα εναντι του προκατόχου του.

Το μόνο σίγουρο είναι η στροφή προς το πιο ρεαλιστικό . 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
18 ώρες πριν, johnmayson είπε

tommy το ελυσες το προβλημα με τα windows; Εμενα δε μου εχει ερθει ακομη η αναβαθμιση ευτυχως.

Έχω να μπω στο Fifa από το Σάββατο 😛 Θα μπω μάλλον μέσα στο ΣΚ. Πήρα και το AC:Odyssey τώρα και μου αποσπά την προσοχή λίγο παραπάνω 😛  Να αναφέρω πως έπαιξα λίγο AC (καμιά ώρα) και δεν με πέταξε, άρα το πρόβλημα είναι μάλλον συνάρτηση update fifa/drivers nvidia. 

Δημοσ.
1 minute ago, tommybertsen said:

Έχω να μπω στο Fifa από το Σάββατο 😛 Θα μπω μάλλον μέσα στο ΣΚ. Πήρα και το AC:Odyssey τώρα και μου αποσπά την προσοχή λίγο παραπάνω 😛  Να αναφέρω πως έπαιξα λίγο AC (καμιά ώρα) και δεν με πέταξε, άρα το πρόβλημα είναι μάλλον συνάρτηση update fifa/drivers nvidia. 

ποο καταλαβα μας την εκανε παλι η ea αντε να περιμενουμε αλλη αναβαθμιση τωρα!

Δημοσ.

Φαντάσου συνεχίζω και παίζω AC και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από περιέργεια μάλλον λίγο αργότερα θα ξαναμπώ στο Fifa. Ξενέρωσα γιατί με πετάει έξω ακριβώς τώρα που γίνεται ενδιαφέρον το Journey 😕 

• Like 1
Δημοσ.

Πανω που στο 18 ειχανε κοψει τις μαλακιες να παιζει ο αντιπαλος σαν μια μιξη μαραντονα-μεσι-πελε-ροναλντο-ζινταν(για career & lengendary μιλαω παντα), επανηλθε στο 19 που σε γενικες γραμμες ειναι χειροτερο απο το 18. Τεσπα το μετανιωσα που το αγορασα. Λυστε μου μια απορια ομως οποιος ξερει. Γιατι οταν αλλαζω το συστημα μιας ομαδας και κατα τη διαρκεια του αγωνα επιλεγω full attack η defense επανερχεται το συστημα στο deafult? Τι βλακια ειναι αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannis2429 είπε

Πανω που στο 18 ειχανε κοψει τις μαλακιες να παιζει ο αντιπαλος σαν μια μιξη μαραντονα-μεσι-πελε-ροναλντο-ζινταν(για career & lengendary μιλαω παντα), επανηλθε στο 19 που σε γενικες γραμμες ειναι χειροτερο απο το 18. Τεσπα το μετανιωσα που το αγορασα. Λυστε μου μια απορια ομως οποιος ξερει. Γιατι οταν αλλαζω το συστημα μιας ομαδας και κατα τη διαρκεια του αγωνα επιλεγω full attack η defense επανερχεται το συστημα στο deafult? Τι βλακια ειναι αυτο?

ισχυει! πρεπει να το σωσεις .... πατας LT (γραφει πανω δεξια) κανεις τις αλλαγες σου και μετα νομιζω πατας Β για να κανεις save.

Διαφορετικα σου βαζει το μαμησιο.

Εμεις εχουμε την απορια γιατι κατηργησε η ΕΑ το πρασινο τηλεφωνο που εκανες κληση ενω ησουν στο οριτζιν ακομα σε καποιον φιλο σου....οπως επισης οταν τελειωσει ο αγωνας κοβεται και η συνομιλια.

Δηλαδη πρεπει να κανουμε χρηση πχ του viber????? Aσε μας ρε ΕΑ να πουμε!

υγ το παιχνιδι εχει γινει μια μιξη ΣΟΛΙΝΤ φιφα 18 με εντονο το φαινομενο της αδρανειας....το οποιο ομως οταν εχει λαγκ η συνδεση ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Θα δοκιμασω σημερα καλυτερο οπτιμαιζ....και επισης το σπριντ στα settings στο ΟΝ (να το εχει δοκιμασει αραγε καποιος φιλος ονλαιν;). Πιστευω οτι σε αυτο το φιφα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τρεχεις συνεχεια.

Επεξ/σία από Platini_Athens
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια οταν παιζεις στο παιχνιδι αν πατησεις το σταυρο εχει και κει κατι επιλογες tactics αλλα δε καταλαβα τι ειναι.Συνεχιζω να χανω σαν κακος παικτης.Περιμενω τα rewards δευτερα απο scuad battles και πεμπτη απο rivals.Θα παρω τα coins.Περιμενω προτασεις σας σε 4 3 2 1.Σε αγγλικο μεχρι 95.000 coins το πολυ.Αργοτερα θα βαλω 2 ομαδες απο γαλλικο να μου πειτε τη γνωμη σας για το τι ομαδα να φτοιαξω.Εαν η αγγλικη ειναι καλυτερη θα φτοιαξω αυτη.

Λαθος 4 2 3 1 συστημα παιζω.

Δημοσ.

καλημερα σε ολους και καλη Κυριακη!

Μπηκα απλα για να γραψω οτι το παιχνιδι δεν αλλαζει....εχουμε ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ.

Σε ματς κυπελλου πριν απο λιγο....κερδισα 2-0!!!!! με 13 στα 17 σουτ (ουτε ενα μεσα)......ο αλλος 30% κατοχη.....καταλαβαινετε......

Το παιχνιδι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ουτε ενα σουτ απο κοντα....και μου ΕΔΩΣΕ 2 γκολ με κεφαλια ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ (οχι δεν ξερω να χτυπαω κορνερ, θεμα τυχης καθαρα)!!!!! Ουμτιτι και Μπουσκετς τα γκολ.

Ο αντιπαλος φυσικα και κουιταρε. Κι εγω μαλλον ετσι θα εκανα στην θεση του....

Ναι ΟΚ στο πραγματικο ποδοσφαιρο μπαινουν γκολ απο στημενα....

ΑΛΛΑ γινονται κι αλλα εκει...πχ ο επιθετικος εαν περασει με τη μπαλα τον αμυντικο ΕΦΥΓΕ....επισης ποσα πεναλτυ μπορουν να χαθουν και ποσα τετ α τετ οεο;;;;;;;;

Ειναι ακριβως ενα αρρωστο φιφα σαν ολα τα προηγουμενα.

Σιγουρα ειναι καλυτερο σε καποια σημεια αλλα τι να το κανεις...αφου και σε αυτο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος και στο φιναλε κατανταει πλεον σκετη ταλαιπωρια να βαλεις ενα γκολ. Μετα ερχεται ο αλλος και το παστελωνει απο μακρυα, απο κορνερ, με σεντρουλα κλπ κλπ

Το παιχνιδι δεν ειναι για να σου σπανε τα νευρα αλλα για να περνας καλα και να χαλαρωνεις ειτε χασεις ειτε κερδισεις.

Να το χαιρεται η ΕΑ ΚΑΙ αυτο το φιφα19. 

υγ ΕΚΤΟΣ ΑΝ εχει αορατα βελακια φορμας....να μας το πει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...