Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μυστικο ειναι 4αστερη ομαδα.......με πρωτοκλασατους παιχτες το παιχνιδι αρχιζει και ψευτιζει αρκετα.

Βεβαια ..μαλλον ειναι μπαγκ...με Λειψια 4 αστερια με κληρωνει με Ντορντμουντ που ειναι 4.5.....

Στα αρνητικα επισης συμπεριλαμβανω οτι γινονται πολλες καραμπολες.

Αλλο....η μπαλα συνεχιζει και σε αυτο το φιφα σε καποιες φασεις να αργει να κατεβει - μοιαζει με μπαλονι - 

ΚΑΙ το πιο σημαντικο - εκτος αν αγνοω κατι στον χειρισμο - ΔΕΝ υπαρχει αυτο το ξεπεταγμα του επιθετικου με τη μπαλα στα ποδια αφου τον φτανουν για πλακα.

Η ταχυτητα που ανεβηκε δεν με ενοχλει τοσο...διοτι το σταμινα δειχνει να λειτουργει (πεφτει). Η ταχυτητα το κανει διασκεδαστικο αλλωστε.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Ναι, πλέον τα attacking, ultra attacking, defensive, ultra defensive, τα ορίζεις εσύ. Ορίζεις τα συστήματα και τον τρόπο παιχνιδιού σε κάθε mentality tactic.  Από μόνο του συνήθως σου στέλνει μπροστά τον CB σου 😛 Τα φτιάχνεις από νωρίς αυτά έτσι ώστε να τα αλλάζεις γρήγορα εντός αγώνα :) 

Επίσης τα quick tactics έχουν γίνει λίγο πιο ουσιαστικά. 

Ωστόσο δίκιο είχε ο φίλος πιο πάνω, πάλι σαν να έγινε πιο γρήγορο και περνάς πάσες πανεύκολα... Η άμυνα πάλι έγινε με τα μάτια, αν και είναι λίγο περισσότερο προσηλωμένη. Αν πάρει κάποιος μία καλή ομάδα, κεντάει απλά 😛 

μπορεις μηπως να γινεις πιο σαφης??

μηπως εννοεις ότι μπορω να εχω άλλο συστημα στο ultra defend , άλλο στο defend , άλλο στο  attack και άλλο στο ultra attack?

και αυτό γινεται με το LT?

Δλδ μπορω να εχω 4-4-2 στο attack κ 4-2-4 στο  ultra attack??

ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, g6519 είπε

μηπως εννοεις ότι μπορω να εχω άλλο συστημα στο ultra defend , άλλο στο defend , άλλο στο  attack και άλλο στο ultra attack?

Δεν ξέρω με ποιο κουμπί γίνεται γιατί παίζω με keyboard 😛 Σου λέει όταν πας στο team management, πως με κάποιο κουμπί μπορείς να αλλάξεις τα υπόλοιπα mentality modes/tactics εκτός του "balanced" (το οποίο είναι default). 

1 ώρα πριν, g6519 είπε

Δλδ μπορω να εχω 4-4-2 στο attack κ 4-2-4 στο  ultra attack??

Αυτό ακριβώς. Μπορείς να το κάνεις ;) Το κάνεις μέσω του team management αλλά πριν αρχίσει ο αγώνας ορίζοντας σε τι σύστημα θέλεις να αντιστοιχεί το κάθε ένα από αυτά (ultra defensive,defensive,balanced που είναι default, attacking, ultra attacking). Αν αρχίσει και μετά σε αφήνει να πειράξεις μόνο όποιο χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή. Σέταρέ τα όπως πιστεύεις καλύτερα για να τα χρησιμοποιείς ανάλογα με την έκβαση του αγώνα :) 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Δημοσ.

Στο μεταξύ με πέταξε από το παιχνίδι 3 φορές χωρίς καμία ειδοποίηση. Έτσι απλά, desktop χωρίς τίποτα στο event viewer ή αλλού. Τι φάση; Όλα αυτά μετά το update, παίζοντας journey. Δεν είμαι σίγουρος για το αν φταίει το update του Fifa ή των Windows... Με εκνευρίζει όμως... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νασαι καλα, θα το παλεψω

σε ευχαριστω πολύ!!!

μολις τα εφτιαξα- πολύ ωραιο σε σχεση με τα προηγουμενα φιφα και ευκολο

Επεξ/σία από g6519
συμπληρωση ποστ
Δημοσ.
On 06/10/2018 at 15:22, tommybertsen said:

Στο μεταξύ με πέταξε από το παιχνίδι 3 φορές χωρίς καμία ειδοποίηση. Έτσι απλά, desktop χωρίς τίποτα στο event viewer ή αλλού. Τι φάση; Όλα αυτά μετά το update, παίζοντας journey. Δεν είμαι σίγουρος για το αν φταίει το update του Fifa ή των Windows... Με εκνευρίζει όμως... 

και εμενα με πεταει συνεχεια..τι παιζει?

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 3:22 ΜΜ, tommybertsen είπε

Μου έβγαλε αυτό:

image.png.05814253f752da326721b5139b50f21c.png

Από χτες δεν το ξαναδοκίμασα. Παίζω Batman Arkham Knight το οποίο σε 7 ώρες δεν έκανε κιχ.

@mike0402 , έχουμε ίδια κάρτα γραφικών, άρα nvidia. Όλα μου τα κάνει με τους τελευταίους drivers και μετά το update του Fifa. Driver issue ή Driver issue σε συνδυασμό με το Fifa Update? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, firepc είπε

Μηπως εχει να κανει με τα κλειδια που πηρατε απο γκριζα site?

Έχω Fifa 17, 18 από "γκρίζο" site, δεν με είχε πετάξει κανένα, ούτε μία φορά. Τι σχέση μπορεί να έχουν; Το παραπάνω είναι εμφανώς θέμα Driver.

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε

Έχω Fifa 17, 18 από "γκρίζο" site, δεν με είχε πετάξει κανένα, ούτε μία φορά. Τι σχέση μπορεί να έχουν;

Εχω ακουσει απο αλλους οτι ειχαν αργοτερα προβλημα οταν παιρναν κλειδια απο κει.

Τσπ, ισως και να μην εχει σχεση

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω downgrade σε drivers ή σβήσιμο με DDU και ξαναπέρασμα, λίγο αργότερα όμως. Αν έχω κανένα νέο, θα επανέλθω. 

1 λεπτό πριν, firepc είπε

Εχω ακουσει απο αλλους οτι ειχαν αργοτερα προβλημα οταν παιρναν κλειδια απο κει.

Τσπ, ισως και να μην εχει σχεση

Έχω ακούσει κι εγώ αλλά για γκρίζα site g2a,kinguin , κυρίως , και αυτό δεν προκαλούσε τέτοια προβλήματα, αλλά το παιχνίδι δεν εκκινούσε. Σε εμάς εκκινεί αλλά σε κάποια φάση μας πετάει χωρίς προφανή λόγο. 2 στις 3 φορές ήταν απλό crash στο desktop χωρίς μήνυμα. Την 3η έβγαλε το παραπάνω, φαίνεται για κάποιο θέμα του update με τους drivers της nvidia. 

Να θέλεις να ξεκινήσεις FUT για πρώτη φορά και να μη σε αφήνει 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, firepc είπε

Μηπως εχει να κανει με τα κλειδια που πηρατε απο γκριζα site?

αλήθεια τώρα;

κλαίω

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Παιζω αποκλειστικα fut.To φετινο πρεπει να χει πονεσει πολλοι του λεφτακιδες γιατι οτι και να κανεις αν δεν ξερεις να παιζεις παιρνεις το μακρυτερο.Τερμα τα cheatakia τυπου Λοζαλο,Αλεσαντρινι.Μαρσιαλ κτλ που δεν πιανοταν ουτε με λασο στο περσινο και τους βαζανε και πεταγανε 3 γκολ στο λεπτο .Εχουνε σφηξει οι αμυνες,το τεμπο ειναι πιο αργο,στο pc δυσκολα βρισκεις και cheaters.Πραγματικα το χω απολαυσει μεχρι τωρα αν και στην αρχη μεχρι να το μαθω με δυσκολεψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...