tommybertsen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι Τώρα κατεβαίνει το παιχνίδι Βέβαια στη 1:00 αν όντως γίνει release, θα είμαι στον έβδομο ύπνο 😛
mike0402 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 τελικα και εγω το πηρα απο instant gaming..45 και κατι,κατευθειαν μου εστειλαν τον κωδικο αλλα μετα τι 1 θα μπορουμε να παιξουμε συμφωνα με το origin
johnmayson Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα το πηρα χτες το βραδυ τελικα.Αποφασισα να το παιξω.Το εκανα εγκατασταση σημερα εχω προβλημα με το ασυρματο χειριστηριο logitech rumplepad 2 ασυρματο.Κανει στο menu τρεχει.Τι κανω;;Εβαλα emulate xbox 360 αλλα δεν.64 εβαλα εκδοση στο emulate..windows 10 64 εχω.Τι κανω;;
gildo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μπαλα φαινεται μεγαλυτερη απο το 18 που δεν εδειχνε και τοσο καλα.Εβαλαν και λιγο χρωμα και δειχνει πιο ωραιο το παιχνιδι.Το gameplay ειναι πιο αργο αλλα μου αρεσει περισσοτερο.Tελειωνει το free trial και θα περιμενω να το παρω σε καποια προσφορα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από gildo
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) η μπάλα σωστά δείχνει μεγαλύτερη και με περισσότερο βάρος απο το 18 θετική βελτίωση. Επίσης τα χρώματα άνοιξαν λίγο απο το πιο σκουρο Fifa18 επιτέλους.. Οχι καμια μεγάλη βελτίωση στα γραφικά , ισως στα πρόσωπα των παικτων. Στο gameplay μικροβελτιώσεις στο ήδη πολύ καλό Fifa18 όπως στα Τακλιν (τα οποία γίνανε λίγο πιο εύκολα όπως και η άμυνα) στην κεφαλιά η οποία είναι πιο γεμάτη, στα αλματάκια , τα σουτ εχουν πιο ακανονιστη πορεία που ειναι ρεαλιστικό πλέον (δεν καταλήγουν σχεδόν όλα τέρμα), οι κόντρες είναι πιο απολαυστικες, Το γκόλ επίσης δείχνει λίγο καλύτερο σε κάποιες φάσεις όπως καταλήγει η μπάλα στα δίκτυα. Δυσκόλεψαν λίγο το κομμάτι να τρέχεις με την μπάλα και να προσπερνας αρκετό κόσμο όπως και ο επιθετικός στην κορυφή της επίθεσης δεν ειναι εύκολο να τρέξει μόνος του να περάσει τον αμυντικό . Που είναι σαφως πιο ρεαλιστικό. Αυτα είδα προς το παρών εχει και άλλα μικροπραγματάκια πιθανόν στης τρίπλες κίνηση παίχτη τα οποία δεν τα έχω ψάξει και πολύ. Το ρεζουμε είναι οτι διόρθωσαν μιρκά και ουσιαστικά πραγματάκια σε ενα ήδη πολύ καλό ποδοσφαιράκι και το έκαναν ακόμη καλύτερο ! Μεχρις στιγμής πολύ θετικά τα πράγματα ! Θα το δούμε και σε βάθος χρόνου μιας και το Fifa18 μετράει μέσω orgin 500+ ώρες gameplay Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Prof_Chaos
JTRGamer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 500 ώρες πρέπει να σαι ψηλά στην κατάταξη .τι θέση είσαι;
johnmayson Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ok το φτοιαξα το χειριστηριο.Εγω προερχομαι απο fifa 16 σε γενικες γραμμες φαινεται καλο.Μπηκα ultimate team κανω τα απλα sbc ειμαι κει με τη χρησιμόποιηση παικτη για 50 coins.Οσοι παιζετε ultimate βαλτε καμια 11αδα μεχρι 12000 coins για αρχη να παρουμε ιδεες.Ειτε γαλλικο,αγγλικο ,ισπανικο,ιταλικο.Χρησιμοποιηστε το futbin για να τη βαλετε.
pavlos1908 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ειχα να παίξω fifa 2 χρονια, απο χθες εχω παιξει 6-7 ματσακια FUT, κυρίως online, απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα παω μόνο μια ισοπαλια καταφερα να πάρω. Πραγμα που βρισκω θετικο, διοτι δεν θα ήταν λογικο να μου ειναι πολύ ευκολο μετά από τόση αποχη. Στα πρώτα παιχνιδια μου φαινόταν δυσκολο να αμυνθω, με ανοιγαν με πασες για πλακα και αρπαξα κατι 5αρες, Ειχα να παίξω fifa 2 χρονια, απο χθες εχω παιξει 6-7 ματσακια FUT, κυρίως online, απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα παω μόνο μια ισοπαλια καταφερα να πάρω. Πραγμα που βρισκω θετικο, διοτι δεν θα ήταν λογικο να μου ειναι πολύ ευκολο μετά από τόση αποχη. Στα πρώτα παιχνιδια μου φαινόταν δυσκολο να αμυνθω, με ανοιγαν με πασες για πλακα και αρπαξα κατι 5αρες, αλλα οσο το συνηθιζω τοσο καλύτερα παει. Στην επιθεση να δουμε τι θα κανουμε γιατί τα έχω βρει ζορικα. Αλλα πρωτες εντυπωσεις ειναι πολύ θετικες μέχρι τώρα. Δεν έχω δει κανενα "λαθος", bug ή οτιδήποτε ωστε να ξενερώσω.
firepc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 ελεγα να το τσιμπησω και γω αλλα λεω ασε, θα χασω 6 μηνες single player gaming
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, JTRGamer είπε 500 ώρες πρέπει να σαι ψηλά στην κατάταξη .τι θέση είσαι; αν εννοείς online παίζω ελάχιστα και όποτε έπαιξα είχα παρατράγουδα οπότε δεν ασχολήθηκα μετα .. Career παίζω με τις ώρες 1
Platini_Athens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, pavlos1908 είπε Ειχα να παίξω fifa 2 χρονια, απο χθες εχω παιξει 6-7 ματσακια FUT, κυρίως online, απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα παω μόνο μια ισοπαλια καταφερα να πάρω. Πραγμα που βρισκω θετικο, διοτι δεν θα ήταν λογικο να μου ειναι πολύ ευκολο μετά από τόση αποχη. Στα πρώτα παιχνιδια μου φαινόταν δυσκολο να αμυνθω, με ανοιγαν με πασες για πλακα και αρπαξα κατι 5αρες, Ειχα να παίξω fifa 2 χρονια, απο χθες εχω παιξει 6-7 ματσακια FUT, κυρίως online, απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα παω μόνο μια ισοπαλια καταφερα να πάρω. Πραγμα που βρισκω θετικο, διοτι δεν θα ήταν λογικο να μου ειναι πολύ ευκολο μετά από τόση αποχη. Στα πρώτα παιχνιδια μου φαινόταν δυσκολο να αμυνθω, με ανοιγαν με πασες για πλακα και αρπαξα κατι 5αρες, αλλα οσο το συνηθιζω τοσο καλύτερα παει. Στην επιθεση να δουμε τι θα κανουμε γιατί τα έχω βρει ζορικα. Αλλα πρωτες εντυπωσεις ειναι πολύ θετικες μέχρι τώρα. Δεν έχω δει κανενα "λαθος", bug ή οτιδήποτε ωστε να ξενερώσω. απ οτι διαβαζω....εχουμε παλι φιφα με εξπλοιταρισματα....παρκ δε μπας......στο κεντρο βαζουν επιθετικους........ θα παιζουμε ποδοσφαιρο ΑΛΛΑ δεν θα ειναι ποδοσφαιρο χα χα χα καλα στο φουτ οσο ανεβαινεις κατηγοριες....δυσκολευει πολυ το πραγμα ΑΝ δεν λιωνεις/αγοραζεις.....οι αλλοι εχουν ηδη ομαδαρες.
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Προσθέτω οτι και η πίεση που ασκεί ο αντίπαλος αλλά και πως βγαίνει η μπάλα από την άμυνα εχει αρκετή διαφορά από το περσινό Εχουνε λιγο μεγαλύτερο βαρος και οι παίχτες στις κινήσεις τους. Γενικοτερα όπως και στο pes υπάρχει στροφή στο ρεαλισμό. Για να δούμε φαίνεται έχουν κάνει πόλυ καλή δουλειά κ φέτος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Μια γρήγορη ερώτηση, αν πάρουμε το EA access αλλά το basic, παίζουμε κανονικά το παιχνίδι για όσο καιρό έχουμε συνδρομή?
gildo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το basic είχε και αυτο early acess στο παιχνίδι αλλα σου δίνει μονο 10 ώρες trial.Στο premium θα το εχεις κανονικά για οσο καιρο ειναι η συνδρομή. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από gildo
Platini_Athens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/9/2018 στις 11:05 ΜΜ, Prof_Chaos είπε Προσθέτω οτι και η πίεση που ασκεί ο αντίπαλος αλλά και πως βγαίνει η μπάλα από την άμυνα εχει αρκετή διαφορά από το περσινό Εχουνε λιγο μεγαλύτερο βαρος και οι παίχτες στις κινήσεις τους. Γενικοτερα όπως και στο pes υπάρχει στροφή στο ρεαλισμό. Για να δούμε φαίνεται έχουν κάνει πόλυ καλή δουλειά κ φέτος. το αγορασα......εγω παλι να συμφωνησω οτι ειχαν στο μυαλο τους κατι πολυ καλο.....αλλα το αποτελεσμα βγηκε με πολλα προβληματα στο gameplay (αυτο ειναι που με ενδιαφερει στην τελικη σε ενα ποδοσφαιρακι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα