Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ανωτερο απο το 18 ... ειναι λιγο ποιο γρηγορο απο το demo αλλα μου φενεται και ποιο δυσκολο ειδικα στο να κρατησεις σωστα την μπαλα αν τρεχεις και γενικα το κοντρολ ειναι πιο αληθινο και ρεαλιστικο .. Μου αρεσε που επαιξα 2-3 on line  και εχασα σε ολα αρα αυτο δειχνει οτι το παιχνιδι θελει να περασεις ωρα μαζι του για να το μαθεις.. Γενικα παρα πολυ καλες εντυπωσεις και σε  60 fps  ολα full direct 12  - 4K αναλυση ειναι απλα πανεμορφο...

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, johnmayson είπε

Εγω;;πες μου επιχειρηματα;;εχεις;;

Ισως να το λεει για μενα.....δεν ειμαι τρολ...αλλο χρονο δεν εχω να μπαινω και να τρολαρω...στο youtube αν γραψεις platini athens θα δει οποιοσδηποτε βιντεακια οσον αφορα το φιφα και το προ....τα 2 μοναδικα παιχνιδια που ασχολουμαι......κανω απλες παρατηρησεις στα ονλαιν ματς που δινω και συζηταω και σε αλλο Ελληνικο φορουμ με αλλους παιχτες...πιο ψαγμενους και καλους απο μενα......η παραπανω θεωρια δεν ειναι δικη μου οπως εγραψα και την πιστευω....και ναι καποιοι φιλοι στο αλλο φορουμ διαφωνησαν ωστοσο κανεις απο τους believers δεν θελει να πεισει καποιον....σεβαστες οι διαφωνιες και ολες οι αποψεις....ΑΝ ΔΕΝ το βλεπεις στα ματς που δινεις κανενας δεν θα σε πεισει οτι και να γραψει.....εγω μια φορα αγορασα εναν Σακιρι που ειχε κι εγω δεν ξερω ποσα ματς, γκολ, ασσιστ στα ποδια του (εκει που λεει your club) και μου παιρνε σχεδον μονος του τα ματς...βεβαια ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη....με αυτον τον τροπο η ΕΑ σε βαζει να πουλας και να αγοραζεις καρτες....παντα υπαρχει μια καλυτερη καρτα σε ολα της.

Οποιος μπαινει στο αλλο Ελληνικο φορουμ ας διαβασει τι γραφει ο φιλος Ηελλενες....ο οποιος προσφατα το ''ΞΑΝΑ ανακαλυψε'' και ποσταρε διαφορα επι του θεματος (της θεωριας αυτης κατα τον οποιον ισχυει).

Δημοσ.

Πλεον εχωντας παιξει αρκετα ματσακια η αλλη πολυ καλη αλλαγη ειναι οτι πλεον ακομα και πολυ γρηγορος να ειναι ο επιθετικος , οι αμυντικοι τον φτανουν και πρεπει να κανει ειτε τριπλα , η πασα- σεντρα.. Και οσο παιζω τοσο θα βλεπω και αλλες διαφορες...

Δημοσ.
Στις 22/9/2018 στις 3:02 ΜΜ, johnmayson είπε

Εγω;;πες μου επιχειρηματα;;εχεις;;

Για σένα λέω.  Όποιος έχει στοιχειώδη αντίληψη το καταλαβαίνει από τις εκφράσεις σου. ή τρολλ μεγατόνων ή μισάνθρωπος. προτιμώ το πρώτο 

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 22/9/2018 στις 9:38 ΠΜ, johnmayson είπε

Δικαιο παιχνιδι δε το λες.Σιγουρα εχει ενδιαφερον αλλα δεν εχει ιδια αφετηρια για ολους.

ου καλα εισαι! κι εγω ειμαι της ιδιας αποψης περι αδικιας...βεβαια θα πει καποιος ΠΩΣ κανουν καποιοι παιχτες 30 και 40 σερι νικες......εκει οντως δεν εχω απαντηση πως γκενειν αυτο...ή μηπως εχω????...για την αφετηρια και οτι δεν ειναι ιδια.....απαξ και υπαρχει ρανκ καταταξη.....και αν ισχυει το χαντικαπ ονλαιν......και καποιοι παιζουν ηδη φιφα ονλαιν (επινοικιαση) ενω εμεις περιμενουμε.....αν υποψιαστωωωωωω (νομιζω καταλαβες τι θελω να πω) :) 

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.1,5 βδομαδα κοιταω γενικως για το ultimate.Εχω αποριες καταρχην σε περιπτωαη που το ξεκινησω απλη εκδοση θα παρω pc.Αρα θα ξεκινησω με 11 παικτες και θα προσπαθησω με αυτους να κανω καποιο sbc.Μετα θα παιζω υποθετω single mode οπου χασω κερδισω παιρνω coins.Το βασικο mode ειναι το fut champions??Πως λειτουργει;;αγωνες μονο το σκ;;Πρεπει να παιξω 30 αγωνες μεσα στο σκ;;division rivals εδω παιζουμε μεσα στη βδομαδα για coins.Οι παικτες που θα φτοιαξω σαν 11 αδα πρεπει να ειναι απο αγγλικο η αλλο πρωταθλημα για χημεια;;Δε μπορω να βαλω ενα αμυντικο απο γαλλικο κ εναν απο ιταλικο;;Αν ειναι ετσι σκεφτομαι η αγγλικο η ισπανικο να φτοιαξω.Για να φτοιαξω μια ικανοποιητικη 11αδα θεωρητικα θα χρειαστω κανα μηνα να παιζω single και division rivals υποθετω.Οι παικτες χωριζονται σε χρυσους, χρυσους rare,ασημενιους,και χαλκινους.Μετα εχουμε μια λιστα πρωην ποδοσφαιριστων που πως ονομαζονται;;Πως κανουμε trading;;Τι ειναι bid??Platini εσυ επαιζες το 18 αρα εχεις ξεκινησει απο web app ποσα coins εχεις μαζεψει;;Βαλε και μια 11αδα αρχικη που εφτοιαξες.Αυτες ειναι αποριες δικες μου και ενος φιλου πρωτη φορα θα παιξουμε ultimate.Αυτος σιγουρα εγω το σκεφτομαι ακομα.Αυριο υποθετω οτι θα το βρω το παιχνιδι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnmayson είπε

Καλημερα παιδια.1,5 βδομαδα κοιταω γενικως για το ultimate.Εχω αποριες καταρχην σε περιπτωαη που το ξεκινησω απλη εκδοση θα παρω pc.Αρα θα ξεκινησω με 11 παικτες και θα προσπαθησω με αυτους να κανω καποιο sbc.Μετα θα παιζω υποθετω single mode οπου χασω κερδισω παιρνω coins.Το βασικο mode ειναι το fut champions??Πως λειτουργει;;αγωνες μονο το σκ;;Πρεπει να παιξω 30 αγωνες μεσα στο σκ;;division rivals εδω παιζουμε μεσα στη βδομαδα για coins.Οι παικτες που θα φτοιαξω σαν 11 αδα πρεπει να ειναι απο αγγλικο η αλλο πρωταθλημα για χημεια;;Δε μπορω να βαλω ενα αμυντικο απο γαλλικο κ εναν απο ιταλικο;;Αν ειναι ετσι σκεφτομαι η αγγλικο η ισπανικο να φτοιαξω.Για να φτοιαξω μια ικανοποιητικη 11αδα θεωρητικα θα χρειαστω κανα μηνα να παιζω single και division rivals υποθετω.Οι παικτες χωριζονται σε χρυσους, χρυσους rare,ασημενιους,και χαλκινους.Μετα εχουμε μια λιστα πρωην ποδοσφαιριστων που πως ονομαζονται;;Πως κανουμε trading;;Τι ειναι bid??Platini εσυ επαιζες το 18 αρα εχεις ξεκινησει απο web app ποσα coins εχεις μαζεψει;;Βαλε και μια 11αδα αρχικη που εφτοιαξες.Αυτες ειναι αποριες δικες μου και ενος φιλου πρωτη φορα θα παιξουμε ultimate.Αυτος σιγουρα εγω το σκεφτομαι ακομα.Αυριο υποθετω οτι θα το βρω το παιχνιδι.

φιλε μου εγω δεν ειμαι τοσο ειδικος....ωστοσο ναι εχω κατεβασει στο κινηταρι το φιφα companion και εχω φτιαξει μια ....Κολομβιανη! Για οφλαιν καλη ειναι χα χα χα Ετσι μου ρθε.....το χω ξανακανει βεβαια σε παλιοτερο φιφα....σχεδον παντα ομως παιζω με Αγγλαρες.....εφοσον το αγορασω θα χτισω λοιπον μια Εγγλεζικη. Αν δεν κανω λαθος μια Ιταλικη ισως να σου ερχεται πιο οικονομικη...κι αν σου κατσει κι ο Ροναλδος! :P   Υβριδικες πιστευω λενε πολυ αλλα ειναι σπαζοκεφαλια για μενα.....παιζω και λιγοτερο απο ποτε.

Τrading αγοραζε φτηνα πουλα ακριβα.....οχι πολυ γυρω στα 500....550.....αγορα με 350 ομως.

Εγω τα βαριεμαι αυτα......δεν ειμαι καλος εμπορος......τωρα φαντασου εχω μολις 3.000 κοινς....

Το φουτ κατεμε .....για εναν που δεν παιζει πολυ....ειναι δυσκολο αν αρχισει να παιζει αγωνες ονλαιν .... θα καταληξει με νευρα...σκεψου ολους αυτους που λιωνουν και θα εχουν ομαδαρες. ΑΡΑ αυτο που μενει ειναι το οφλαιν οπως επισης και το trading.......θα ελεγα μην πεσεις με τα μουτρα ονλαιν.....φτιαξε ενα πλουσιο και ισχυρο κλαμπ και αργοτερα κατεβαινεις στους αγωνες.....παιζε οφλαιν λετζενταρι να ξετριψεις.

Αλλωστε κι η ΕΑ δεν καθεται....αφου ολο τα αλλαζουν μωρε στην πορεια.....ενω νομιζεις οτι εχεις φτιαξει μια καλη ομαδα.....σου πετανε νεες καρτες....τρεχεις και δεν φτανεις!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με το web app? ενώ υπάρχουν άτομα που χωρίς καν να χουν pre-order το παιχνίδι έχουν κανονικά πρόσβαση στο web app. εγώ πάλι που έχω το pre-order δεν με αφήνει 

Δημοσ.

απο το demo που επαιξα εγω κατι με ξενερωσε. Η κεφαλιες μερικες φορες ειναι σαν να βαρας σουτ.τοσο δυνατες.η φυσικη της μπαλας ειναι περιεργη,σαν να κολλαει στο χορταρι και να μην εχει μια φυσικη πορεια. Γραφικα καλα ειναι αλλα οχι κατι το τρομερο.

Πιστευα θα ειναι πολυ καλυτερο αλλα δεν το ειδα αυτο.Βεβαια μενου,stats και τα λοιπα πανεμορφο.

Επαιξα και το pes 19 και νομιζω τα εχει παει καλυτερα σε θεμα gameplay.

Δημοσ.

Άψογο το cdkeys σήμερα μου έδωσε κωδικό για origins το απόγευμα θα το κατεβάσουμε. Μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Άψογο το cdkeys σήμερα μου έδωσε κωδικό για origins το απόγευμα θα το κατεβάσουμε. Μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του. 

Κι εγω το κατεβαζω τωρα απο cdkeys. Λεει launch στις 1 το βραδυ σημερα, καπου εκει θα τελειωσει το download οποτε αναμενεται ολονυχτια 😎

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Το πήρα από instant-gaming καθώς είναι το μόνο που μου εμπνέει εμπιστοσύνη (μαζί με το Cdkeys στο οποίο δυστυχώς ανέβηκε κι άλλο η τιμή του και δεν πρόλαβα στα 40€ να το πάρω). Άμεσα πήρα κλειδί και κάνω pre-load. Αύριο μετά τη δουλειά θα παιχτεί :) 

1 ώρα πριν, pavlos1908 είπε

Κι εγω το κατεβαζω τωρα απο cdkeys. Λεει launch στις 1 το βραδυ σημερα, καπου εκει θα τελειωσει το download οποτε αναμενεται ολονυχτια 😎

Μακάρι να μπορούσα, αλλά μετά θα με απολύσουν :lol: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Το πήρα από instant-gaming καθώς είναι το μόνο που μου εμπνέει εμπιστοσύνη (μαζί με το Cdkeys στο οποίο δυστυχώς ανέβηκε κι άλλο η τιμή του και δεν πρόλαβα στα 40€ να το πάρω). Άμεσα πήρα κλειδί και κάνω pre-load. Αύριο μετά τη δουλειά θα παιχτεί :) 

Μακάρι να μπορούσα, αλλά μετά θα με απολύσουν :lol: 

Το instant το εμπιστεύομαι κι εγώ . Το πήρες στα 45κάτι τώρα και σου έδωσε άμεσα κλειδί;

edit το πήρα απο cdkeys 47 μιας και το Instant ερχόταν στα ίδια με πληρωμή απο paypal . Κατεβαίνει οπότε το βραδάκι θα το δώ

Επεξ/σία από Prof_Chaos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...