Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εγινε αγορα βρηκα και κουπονακι 5% βγηκε στα 41.13. Μου ηρθε mail ελεγε download πατησα εβαλε το νουμερο μου και με πηγε στη σελιδα για κατεβασμα αλλα λεει preorder οποτε αναμενουμε στις 28 τωρα. Θα το λιωσει ο ξαδερφος.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firepc είπε

τι εννοεις, εβαλε το νουμερο μου?

Με ζητησε κινητο τηλεφωνο εβαλα το κινητο μου ηρθε ενα pin με sms το εβαλα και με πηγε στη σελιδα για το download και γραφει το παρακατω

This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 28th September 2018.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απο cdkeys το πηρα. Ειχε 43.29 εβαλα ενα κουπονι για 5% και με πηγε 41.13 πληρωσα με paypal. Καθε μερα ανεβαινει. Πριν 5 μερες ειχε 40.99 και θα μου εβγαινε 39 ευρω καθε μερα τσιμπαει 1 2 ευρω πανω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GnG είπε

Μέχρι να βγεί θα ανεβαίνει.. Όταν βγεί θα ξεκινήσει να πέφτει.

Οποτε καλα καναμε την παραγγελια με ειπε ο ξαδερφος θυμοταν απο περσι στο 18 οτι ειχε παει στο 50αρικο μετα την κυκλοφορια και αργησε να πεσει. Μεχρι 40.99 επεσε παντως τουλαχιστον ξερεις οτι θα το εχεις απο day one και μεχρι του χρονου τετοια εποχη θα το λιωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια απ οτι καταλαβαινω το cdkeys πρεπει να δωσεις και κινητο τηλ για να γινει η αγορα.Εγω εχω μεινει στο 16 τον ronaldo δε τον παω και τον εχουν εξωφυλλο.Σκεφτομαι αν θα παρω το 19 η το 20.Τις τελευταιες μερες ειδα καποια βιντεο με ultimate team.Δεν εχω ασχοληθει καθολου απο αυτο που καταλαβα εχεις τη δικη σου ομαδα και μαζευεις coins για να παρεις καλυτερους παικτες.Η απορια μου ειναι η εξης αφου την ομαδα την ελεγχεις εσυ οταν παιζεις με μια ομαδα που εχει καλυτερα στατιστικα σαν παικτες.Θα κερδισουν τα στατιστικα η η ικανοτητα του παικτη;;Σημερα εγκατεστησα το παιχνιδι παλι για να δω το ultimate εστω και στο 16.Κουτατο ξεκιναει απο τα 59 ποτε υπολογιζετε να πεσει η τιμη;;2 μηνες μετα τη κυκλοφορια;;;Το σκεφτομαι αν θα το παρω.Οποιος γνωριζει για ultimate ας πει.

Τα μεγαλα καταστηματα που κυκλοφορια ειναι παρασκευη πεμπτη απογευμα θα το δινουν;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, johnmayson είπε

Δεν εχω ασχοληθει καθολου απο αυτο που καταλαβα εχεις τη δικη σου ομαδα και μαζευεις coins για να παρεις καλυτερους παικτες.Η απορια μου ειναι η εξης αφου την ομαδα την ελεγχεις εσυ οταν παιζεις με μια ομαδα που εχει καλυτερα στατιστικα σαν παικτες.Θα κερδισουν τα στατιστικα η η ικανοτητα του παικτη;;

αν εχεις φτιαξει υπερομαδα αλλα εισαι κακος παιχτης ... κοντρα σε εναν καλο αντιπαλο με μετρια ομαδα θα χασεις......το θεμα ειναι οτι στο φουτ παιζει ρολο επισης καθε καρτα που αγοραζεις γραφει καποια στατιστικα σε γκολ και ασσιστ οπως επισης ποσοι κατοχοι τον ειχαν πριν απο σενα αυτον τον παιχτη και ποσα παιχνιδια εχει στα ποδια του.

Μπορει βεβαια σε μια καρτα να εισαι ο 1ος owner. Εκει τα στατιστικα ειναι μηδενικα...ο παιχτης δεν ειναι φορμαρισμενος αφου η καρτα του ειναι ολοκαινουρια.

Το παραπανω που περιγραφω ειναι μια θεωρια ενος φιλου σε αλλο Ελληνικο φορουμ την οποια ομως την πιστευω 100% (οτι ισχυει).

Επισης πρεπει να παιξει σε 10 ματς ωστε να αποχτησει την πρασινη γραβατα και τη σημαια, να ενταχθει στην νεα του ομαδα (τη δικη σου δλδ).

Να κοιταζεις εκει που λεει your club τι αναγραφει.

Αλλωστε εχει μια λογικη και σχεση αν το σκευτεις....στα προ κλαμπς (ενα αλλο mode του φιφα) ετσι γινεται...παιρνεις εναν παιχτη και οσο παιζεις ανεβαινουν τα στατς του.

Επεξ/σία από Platini_Athens
Δημοσ.

Καλημερα πλατινι δεν ισχυει αυτο που λες.Αν υποθεσουμε οτι παιζουμε 100 ατομα το ultimate team τη καρτα μεσι δε την εχει μονο ενας αλλα μπορει να τυχει η να εχει τα χρηματα να την αγορασει 10 παικτες πχ.Οποιος γνωριζει αν πεμπτη θα το δινουν στα καταστηματα το παιχνιδι ας ενημερωσει.παρασκευη βγαινει.Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχουμε διαφορετικες ταχυτητες παικτων.Εχουμε αυτους που ειχαν παιξει το 18 και τους δινει τη δυνατοτητα να μπουν απο τωρα στο web app και ηδη μαζευουν ποντους και φτοιαχνουν ομαδα.Εχει αυτους που θα αγορασουν χωρις να εχουν παιξει 18 αλλα αγοραζουν τη καλη εκδοση οποτε εχουν και αυτη ποντους.αυτους που θα αγορασουν τη απλη εκδοση.Αυτους με το πουρο στο στομα που λενε γατακια αγοραζουν την ακριβη ριχνουν και αλλα 100 ευρια σε fifa points και ξεκινανε απο αλλη βαση.Εννοειται οτι fifa points δε αξιζουν για μενα.Αν γνωριζει καποιος το ultimate team ξεκιναμε με single player για να μαζευσουμε ποντους και μετα παμε στο on line.Δε ειμαι σιγουρος αν αξιζει καποιος να ασχοληθει με ολο αυτο.Δικαιο παιχνιδι δε το λες.Σιγουρα εχει ενδιαφερον αλλα δεν εχει ιδια αφετηρια για ολους.Σε περιπτωση που το παρω σιγουρα θα στειλω καποιον και θα του πω ανοιξε το βγαλε το ροναλντο να μη φαινεται και φερτο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...