Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Επιτελους νεο φιφα που απο το demo  και ολας φενεται να εχει πολλες διαφορες απο τα προηγουμενα.. και τα γραφικα ειναι πολυ ανωτερα απο οσο περιμενα και επιτελους εχουν διορθωσει και τους χρωματισμους της νυχτας στο παιχνιδι.. Πολυ θετικη εντυπωση ...μεχρι να την χαλασει η ΕΑ οπως κανει τοσα χρονια

μη τρέχεις.

Έτσι ήμασταν και πέρσι και μετά το ντέμο φάγαμε ήττα με το τελικό παιχνίδι!

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θέμα gameplay αυτο που παρατήρησα πρώτα είναι οτι άλλαξε η αμυνα τα τακλιν , ο δεύτερος αμυντικός.

Βγαίνουν ωραίες κάθετες .

Αλλαξαν ελαφρώς τον τρόπο που στρίβουν κινούνται στο γήπεδο . Αυτο μπορεί να έιναι και η ιδέα μου γιατι έπαιζα με μικρές ομάδες στο 18 . Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.

Γίνονται πιο ωραία "τζαρτζαρίζματα".

Επίσης πολύ ωραίο το σύστημα με το άλμα και τις κεφαλιές του δίνει ρεαλιστική νότα.

Η μετάδοση πολύ καλή στο θεμα φωνής απο τους προηγούμενους.

Στα γραφικά υπάρχει βελτίωση οχι μεγάλη αλλα υπαρκτή.Ισως λίγο καλύτερο γρασίδι πιο ανοιχτά χρώματα που χρειαζόταν απο το πιο σκοτεινό 18. Στο χίονι θέλω να το δώ γιατι στο 18 πραγματικά δεν μπορουσα να παίξω εύκολα σε συνθήκες χιονιου.

Γενικά αρκετά θετική εντύπωση αλλά πρέπει να δούμε την τελική έκδοση γιατι όπως αναφέρει και στην αρχή του Demo δεν ανταποκρίνεται στο τελικό προιόν.

Το μόνο σίγουρο για μένα είναι οτι φέτος έχουμε δύο αρκετά αξιόλογα ποδοσφαιράκια.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ μερικά ματς.Το καλύτερο fifa που έχει βγει έως τώρα. Επιτέλους το fifa όπως έπρεπε να είναι.Πάρα πολλές βελτιώσεις

110.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

μη τρέχεις.

Έτσι ήμασταν και πέρσι και μετά το ντέμο φάγαμε ήττα με το τελικό παιχνίδι!

Ετσι ειναι για αυτο και εγραψα για το πως η ΕΑ τελικα χαντακωνει οτι καλο παει να χτυσει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, crystalp2 είπε

Έπαιξα και εγώ μερικά ματς.Το καλύτερο fifa που έχει βγει έως τώρα. Επιτέλους το fifa όπως έπρεπε να είναι.Πάρα πολλές βελτιώσεις

110.jpg

το 11-0 στο amateur ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

το 11-0 στο amateur ?

Ναι σε αυτό με έβαλε απ την αρχή, δεν άλλαξα τίποτα

Πάντως σε 43" TV  Full HD που το παίζω φαίνεται φοβερό.Πολύ πιο αληθοφανες τα γραφικα

Δημοσ.

καλημερες, 

θα νομιζεις οτι παιζεις 19 αλλα θα παιζεις το 18.....ή μηπως δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα;;;;; :) 

εγω παντως ειδα αλλαγες στο ντεμο που για πρωτη φορα μου εβγαλαν μια δοση ποδοσφαιριλας.

Μια αλλαγη οτι εχει βαρυνει.

Αλλη αλλαγη στον ρυθμο.

Ελπιζω να μην το αλλαξουν στο φουλ γκειμ ....αλλα ΕΑ ειναι αυτη.

Εννοειται οτι περαν των αλλαγων παραμενει φιφα και φιφα θα παιξουμε εφοσον το αγορασουμε.

Καλα ειδικα στο φουτ θα θελει τεραστια προσοχη στα κριτηρια επιλογης/αγορας παιχτων.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προπαραγγελία από cdkeys στα 40.99 θα ειναι κομπλέ στις 28 που βγαίνει? Θα στείλουν τον κωδικό στο mail? 

δεν ξερω και γω πως δουλευουν τα γκριζα sites, για να το παρεις χρειαστηκε να κανεις λογαριασμο? Επρεπε να δωσεις το τηλεφωνο σου? Κατι τετοιο ειχα δει σε ενα βιντεο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, firepc είπε

δεν ξερω και γω πως δουλευουν τα γκριζα sites, για να το παρεις χρειαστηκε να κανεις λογαριασμο? Επρεπε να δωσεις το τηλεφωνο σου? Κατι τετοιο ειχα δει σε ενα βιντεο

Όχι τίποτα το έβαλα στο καλάθι και απλά με έβγαλε κατευθείαν στο PayPal έβαλα κάρτα και δεν πάτησα πληρωμή γιατί ούτε mail έβαλα τίποτα πως θα πάρω τον κωδικό? Είναι για ξάδερφο που παίζει πολύ fifa και σκέφτεται πρώτη φορά για preorder. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω λογαριασμο στο cdkeys και μετα την αγορα σου στελνουν email και απο εκει ενα link για τον κωδικο.Για το preorder λογικα την ημερομηνια που θα βγει το fifa θα σταλθει mail με τον κωδικο.

Τωρα αν δεν εχεις λογαριασμο και πληρωσεις μεσω paypal κατευθειαν δεν γνωριζω,υποθετω οτι θα σου σταλθει email με αυτο που εχεις συνδεδεμενο το paypal,αλλα ξαναλεω δεν το γνωριζω.

Αν θες για αγορα καλυτερα να κανεις λογαριασμο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...