Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπαιζα με πληκτρολογιο ολα τα χρονια του προ μεχρι και το 10 καθως και στο φιφα 11 και 12. Οπως το μετετρεψαν ΚΙ ΑΛΛΟ με τα χρονια μου φαινεται απιστευτα δυσκολο να γυρισω στο keyboard. 

Μην ξεχναμε οτι ονλαιν παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.....οπως το ελο συστεμ, το matchmaking....το μενταλιτι που παιζει ρολο και πρεπει να αλλαζει κατα τη διαρκεια του αγωνα κλπ κλπ 

Η ΕΑ εχει πετυχει αυτο το ''τυχαιο'' που υπαρχει στο πραγματικο ποδοσφαιρο.....οσο και να νικησεις σερι....καποια στιγμη το ΚΟΥΛΟ θα συμβει ή ο ιντερστελαρ αντιπαλος σου θα κανει το παιχνιδι της ζωης του ενω εσυ δεν θα μπορεις να κοντρολαρεις και να πασαρεις στο 1 μετρο με τον Μεσσι!

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορώ να τα καταφέρω και με χειριστήριο και, ενώ με χειριστήριο είναι καλύτερα υπό την έννοια ότι το πληκτρολόγιο σε περιορίζει (πχ στα πέναλτι δεν μπορείς να σημαδέψεις με ακρίβεια, ούτε στα κόρνερ), προτιμώ πληκτρολόγιο, παίζω καλύτερα. 

Το απρόβλεπτο καλό είναι ως ένα βαθμό. Αλλά πρέπει πρωτίστως να ξέρεις να παίζεις. Κάποιες φορές τυχαίνει να είσαι και...άτυχος :) 

Δημοσ.

Σιγουρα πρεπει να ξερεις να παιζεις. Στις μεγαλες κατηγοριες δεν πιστευω οτι υπαρχει ασχετος παιχτης.....ειναι ολοι ανω του μετριου.

Πολλες φορες παω να το παιξω αλενατορε και τα κανω μανταρα......αφου δεν λειτουργει καλα η ομαδα

Οποτε κοντρα σε gamers που εξπλοιταρουν δεν υπαρχει καμια τυχη για καλο αποτελεσμα!

Εχουν δει πολλα τα ματια μου και υπερ μου και κατα εμου.....εφτασα ντιβ 1 και σε αυτο το φιφα με οσα ξερω χωρις να εχω εξελιχθει παιχτικα. εδω και χρονια θα ελεγα εχω μεινει στασιμος....ουτε σκιλλς, κανω αρκετα λαθη κλπ 

Εχω να ξαναπιασω keyboard απο το 2013!!!! (πριν που  επαιζα με κουμπια.... δεν ειχα πληκτρολογιο με αντιγκοστινγκ συστημα......συνεχως εβριζα που ενω παταγα δεν επαιρνε την εντολη και φυσικα δεν ειχα ιδεα τι συνεβαινε αφου δεν γνωριζα......με αποτελεσμα να χανω τις περισσοτερες φορες αχαστες φασεις και ματς απο τον φιλο μου που ειχαμε τρελο ανταγωνισμο στα οφλαιν ματσακια.)

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/7/2019 στις 12:24 ΠΜ, Platini_Athens είπε

Σιγουρα πρεπει να ξερεις να παιζεις. Στις μεγαλες κατηγοριες δεν πιστευω οτι υπαρχει ασχετος παιχτης.....ειναι ολοι ανω του μετριου.

Πολλες φορες παω να το παιξω αλενατορε και τα κανω μανταρα......αφου δεν λειτουργει καλα η ομαδα

Οποτε κοντρα σε gamers που εξπλοιταρουν δεν υπαρχει καμια τυχη για καλο αποτελεσμα!

Εχουν δει πολλα τα ματια μου και υπερ μου και κατα εμου.....εφτασα ντιβ 1 και σε αυτο το φιφα με οσα ξερω χωρις να εχω εξελιχθει παιχτικα. εδω και χρονια θα ελεγα εχω μεινει στασιμος....ουτε σκιλλς, κανω αρκετα λαθη κλπ 

Εχω να ξαναπιασω keyboard απο το 2013!!!! (πριν που  επαιζα με κουμπια.... δεν ειχα πληκτρολογιο με αντιγκοστινγκ συστημα......συνεχως εβριζα που ενω παταγα δεν επαιρνε την εντολη και φυσικα δεν ειχα ιδεα τι συνεβαινε αφου δεν γνωριζα......με αποτελεσμα να χανω τις περισσοτερες φορες αχαστες φασεις και ματς απο τον φιλο μου που ειχαμε τρελο ανταγωνισμο στα οφλαιν ματσακια.)

Ισχύει και σ εμένα αυτό, παίζω φιφα από το 11 ,πριν έπαιζα προ..  Έμαθα μπαλίτσα,  είμαι ανάμεσα σε 1 & 2 κατηγορία αλλά έχω μείνει στάσιμος εδώ και πολλά χρόνια. Παίζω με το μυαλό και όχι με τα σκιλς του κάθε παίχτη ή να κάτσω να μάθω τους συνδυασμούς κουμπιών για τριπλές κτλ.  Επίσης συχαίνομαι το τρικ τάξεις, δεν το χρησιμοποιώ και ας το δουλεύουν το 90% των παιχτών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...