Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος πόσα MB τρώει ένας online αγώνας στο fifa 19? Έχεις ξάδερφος που δεν έχει ίντερνετ και θέλει να κάνει hot-spot το κινητό για να παίζει με δεδομένα. Συμφέρει όμως έχει περίπου 1500mb το μήνα με 4G. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Γνωρίζει κάποιος πόσα MB τρώει ένας online αγώνας στο fifa 19? Έχεις ξάδερφος που δεν έχει ίντερνετ και θέλει να κάνει hot-spot το κινητό για να παίζει με δεδομένα. Συμφέρει όμως έχει περίπου 1500mb το μήνα με 4G. 

Φιλος δεν θα στο προτεινα με 4G. Το εχω δοκιμασει που σου λεω με 4G. Το Fifa να σου πω την αληθεια ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που παιζουν κανονικα με 4G. Αν θες να παιζεις μονο Fifa τοτε εισαι οκ αλλα με αλλα παιχνιδια κολαει. 4G εχω δοκιμασει στο Nioh και στο PES 2018 σε PS4 τα οποια και τα δυο παιζανε αλλα υπηρχε καποιο lag. Γενικα οι mobile συνδεσεις δεν συστηνονται για online gaming. Εξαιρεση ειναι το Fifa λογω καλου online που εχει. Το καθε ματς ξοδευει περιπου 15 MB.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, s33k3rgr είπε

Φιλος δεν θα στο προτεινα με 4G. Το εχω δοκιμασει που σου λεω με 4G. Το Fifa να σου πω την αληθεια ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που παιζουν κανονικα με 4G. Αν θες να παιζεις μονο Fifa τοτε εισαι οκ αλλα με αλλα παιχνιδια κολαει. 4G εχω δοκιμασει στο Nioh και στο PES 2018 σε PS4 τα οποια και τα δυο παιζανε αλλα υπηρχε καποιο lag. Γενικα οι mobile συνδεσεις δεν συστηνονται για online gaming. Εξαιρεση ειναι το Fifa λογω καλου online που εχει. Το καθε ματς ξοδευει περιπου 15 MB.

Πολύ αναλυτικός σε ευχαριστώ. Οπότε έχουμε 15mb ανά match τα οποία είναι οκ. Δεν θα παίζει κάτι άλλο ο ξάδερφος μόνο για fifa 19 ενδιαφέρετε. Με 1gb το μήνα έχουμε 67 αγώνες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους νεο φιφα που απο το demo  και ολας φενεται να εχει πολλες διαφορες απο τα προηγουμενα.. και τα γραφικα ειναι πολυ ανωτερα απο οσο περιμενα και επιτελους εχουν διορθωσει και τους χρωματισμους της νυχτας στο παιχνιδι.. Πολυ θετικη εντυπωση ...μεχρι να την χαλασει η ΕΑ οπως κανει τοσα χρονια

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια μπαινω origin μου βγαζει το εικονιδιο του demo και μου γραφει play now το παταω και με μεταφερει στην εικονα να παραγγειλω το κανονικο παιχνιδι..τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Μπες στο origin απο κάποιον browser και όχι από την εφαρμογή και πήγαινε στην επιλογή store.

Θα σου εμφανίσει το φίφα19 πάτα πάνω στο play now και στο τέλος στο try it first!

Enjoy

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...