JTRGamer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Το Ultimate team του Fifa είναι σαν να παίζεις Football Manager με 10 πλάσια gameplay απόλαυση
kostiger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Σεβαστές όλες οι απόψεις. Εγω μονο seasons. To fut και το career με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Aggeluska Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 7 hours ago, nzeppos said: Χαχα, έγραψε. Θυμάμαι το ίδιο ακριβώς έλεγα σε ένα φίλο μου πριν αρκετά χρόνια (τουλάχιστον 5). Πως πρέπει να ήταν από τους λίγους που ασχολούνταν ακόμα με H2H Seasons αφού πλέον όλοι το γύριζαν σε Ultimate Team. Πως στα φόρουμ της ΕΑ τα σχόλια για το FUT ήταν υπερδεκαπλάσια από τα αντίστοιχα των υπόλοιπα modes. Αυτός όμως δεν γούσταρε και αντιστεκόταν. Μετά από κάμποση πλύση εγκεφάλου που κράτησε 2-3 χρόνια στο τέλος ενέδωσε και προφανώς από τότε παίζει αποκλειστικά Ultimate Team. Αφού όλοι με αυτό ασχολούνται και όλα τα λεφτά της ανάπτυξης έχουν πέσει εκεί. Το αν πραγματικά αξίζει βέβαια είναι άλλη ιστορία. Θα έλεγα πως όχι γιατί πλέον τα pay to win microtransactions έχουν ξεφύγει, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική (εκτός από να παρατήσεις το παιχνίδι εντελώς όπως έκανα εγώ). Λογικά άπαξ και κυκλοφορήσει το Fifa20 σταματάνε όλα τα επίσημα updates για το 19. Για ευνόητους λόγους. Κάθε χρόνο αυτό δεν γίνεται; Νομίζω πως γενικά κυκλοφορούν custom rosters που ανανεώνονται για κάμποσο ακόμα διάστημα, μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Δες εδώ https://www.moddingway.com/category/429.html Αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι. Επίσης να φανταστώ ότι μιλάς για offline mode, γιατί δεν πιστεύω να μπορείς να παίξεις online με αυτά τα πράγματα. Και η συντριπτική πλειοψηφία όσων ασχολούνται με το Fifa λογικά το έχουν μόνο για το online και δη για το Ultimate Team (βλ. παραπάνω). Εγώ προσωπικά παίζω μόνο Seasons και τίποτα άλλο. Το FIFA βγαίνει κάθε Νοέμβρη σωστά; Οπότε οι μεταγραφές που γίνονται τώρα δεν θα έπρεπε να μπουν στο FIFA 19? Δεν ξέρω τι παίζει κάθε χρονο διότι δεν το αγοράζω κάθε χρόνο.
tommybertsen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, Aggeluska είπε Το FIFA βγαίνει κάθε Νοέμβρη σωστά; Κάθε τέλη Σεπτέμβρη. 1
panoskatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, JTRGamer είπε Το Ultimate team του Fifa είναι σαν να παίζεις Football Manager με 10 πλάσια gameplay απόλαυση Συγνώμη αλλά καμία σχέση. Δεν είναι manager το UT , μια custom ομάδα φτιάχνεις, όσα περισσότερα χρήματα έχεις παίρνεις και "υπερκυβισμενους σουπερμαν" παίχτες αλλά τον τελικό ρόλο τον έχει πάλι αυτός που χειρίζεται το ganepad! Είχα φτιάξει μια περίοδο για χαβαλέ bronze ομάδα στο ultimate team και σε κάποια φάση μου έτυχε αντίπαλος με όλες τις μπλέ κάρτες, Μεσι, Κριστιανο και τα ρέστα. Σε πληροφορώ ότι έχασε όσο κουφό και αν ακούγεται αυτό. Γενικά το UT σου προσφέρει την χαρά και το έναυσμα να κερδίζεις για να φτιάχνεις κάθε φορά καλύτερη ομάδα αλλά αν παίζεις με άτομα που όλη μέρα ασχολούνται με πωλήσεις και έχουν φτιάξει υπέρ ομάδες είναι λίγο ξενερα. Από την ως τώρα εμπειρία μου όμως αυτοί που ξέρουν να παίζουν καλή μπαλίτσα δεν έχουν ανάγκη τους σούπερμαν! 3
tommybertsen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Σε πληροφορώ ότι έχασε όσο κουφό και αν ακούγεται αυτό. Αν και το λες και εσύ παρακάτω, καθόλου κουφό δεν είναι. Αν νομίζει με messi,ronaldo,agurero κλπ μπορεί να σε κερδίσει κάποιος (δεν παίζουν μόνοι τους αυτοί...) , γελιέται. Και ξέρω ότι στο FUT είναι άλλα τα "μεγέθη" αλλά δεν το ξεκινώ γιατί υπάρχουν πάμπολλοι καμμένοι Not one of them και άσε που δεν θέλω να μπλέξω, γιατί σκέφτομαι φέτος να αλλάξω...στρατόπεδο 😛
Platini_Athens Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Στο φιφα υπαρχει ΚΙ ΑΛΛΗ μια παραμετρος....το σταμινα....οσο μειωνεται ο παιχτης δεν αποδιδει το ιδιο.....επισης υπαρχει το composure κλπ κλπ Εννοειται οτι παιζει ρολο και το ποσο ξερεις να παιζεις...εννοειται οτι πρωτοκλασσατοι παιχτες δεν σου παιρνουν μονοι τους τα παιχνιδια...εννοειται οτι ολοι εχουμε κερδισει καλυτερες 11αδες απο τις δικες μας.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχει πετυχει η ΕΑ στο προιον της....που φανταζει ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα στην οθονη μας δλδ να μην κερδιζει παντα ο καλυτερος. Ομως αυτο...το τυχαιο.... σε αρκετα ματς ονλαιν πλεον ειναι εντελως σπαστικο (και στο φουτ και στο απλο σιζονς) και ισως αδικο σε ενα παιχνιδι....οσο και να το θελουμε ρεαλιστικο, οσο και να θελουμε να μας προσφερουν ποδοσφαιρικο ρεαλισμο.
JTRGamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, panoskatos είπε Συγνώμη αλλά καμία σχέση. Δεν είναι manager το UT , μια custom ομάδα φτιάχνεις, όσα περισσότερα χρήματα έχεις παίρνεις και "υπερκυβισμενους σουπερμαν" παίχτες αλλά τον τελικό ρόλο τον έχει πάλι αυτός που χειρίζεται το ganepad! Είχα φτιάξει μια περίοδο για χαβαλέ bronze ομάδα στο ultimate team και σε κάποια φάση μου έτυχε αντίπαλος με όλες τις μπλέ κάρτες, Μεσι, Κριστιανο και τα ρέστα. Σε πληροφορώ ότι έχασε όσο κουφό και αν ακούγεται αυτό. Γενικά το UT σου προσφέρει την χαρά και το έναυσμα να κερδίζεις για να φτιάχνεις κάθε φορά καλύτερη ομάδα αλλά αν παίζεις με άτομα που όλη μέρα ασχολούνται με πωλήσεις και έχουν φτιάξει υπέρ ομάδες είναι λίγο ξενερα. Από την ως τώρα εμπειρία μου όμως αυτοί που ξέρουν να παίζουν καλή μπαλίτσα δεν έχουν ανάγκη τους σούπερμαν! 8 ώρες πριν, tommybertsen είπε Αν και το λες και εσύ παρακάτω, καθόλου κουφό δεν είναι. Αν νομίζει με messi,ronaldo,agurero κλπ μπορεί να σε κερδίσει κάποιος (δεν παίζουν μόνοι τους αυτοί...) , γελιέται. Και ξέρω ότι στο FUT είναι άλλα τα "μεγέθη" αλλά δεν το ξεκινώ γιατί υπάρχουν πάμπολλοι καμμένοι Not one of them και άσε που δεν θέλω να μπλέξω, γιατί σκέφτομαι φέτος να αλλάξω...στρατόπεδο 😛 Εγώ εχω βρεί το κολπο ,(το οποίο δε θα το αποκαλυψω φυσικα )για να νικάω αντιπάλους με πολύ χειρότερη ομάδα απ την δική μου Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από JTRGamer
tommybertsen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JTRGamer είπε Εγώ εχω βρεί το κολπο ,(το οποίο δε θα το αποκαλυψω φυσικα )για να νικάω αντιπάλους με πολύ χειρότερη ομάδα απ την δική μου Ξέρω κι εγώ ένα κόλπο. Μαθαίνεις το παιχνίδι καλύτερα από αυτούς 😛 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από tommybertsen
Platini_Athens Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, JTRGamer είπε Εγώ εχω βρεί το κολπο ,(το οποίο δε θα το αποκαλυψω φυσικα )για να νικάω αντιπάλους με πολύ χειρότερη ομάδα απ την δική μου Eννοεις με πολυ καλυτερη ομαδα απο τη δικη σου....αμα ειναι πολυ χειροτερη απο τη δικη σου που το περιεργο χα χα χα Δεν ξερω αν ειναι αυτο...θα μαντεψω.....φτιαχνεις 11 με καρτες οι οποιες ειναι '' ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ'' (δλδ να εχουν γραψει πολλα γκολ και ασιστ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ που λεει /YOUR CLUB στην καρτα του παιχτη) Αν ειναι αυτο ....''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ''....ειναι η φιλοσοφια του φιφα....οπως στα προ κλαμπς οπου τον παιχτη που ελεγχεις του ανεβαζεις τα στατς οσο παιζεις. Κατι αντιστοιχο γινεται και στο career.
nzeppos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 https://seekingalpha.com/article/4276645-electronic-arts-epic-fail Αναφορά σε κείμενο FIFA has always been EA's most valuable cash cow and the ultimate team mode made up a substantial 28% of revenue in 2018, according to EA's 10K Καταλαβαίνετε τώρα γιατί πέφτει τόσο βάρος στο FUT...
JTRGamer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες το βράδυ επαιξα ένα ματς με έναν 92+ rating ομαδα, η δικιά μου 81 rating και τον νίκησα με 3-2 ,κλασσικά αυτός όλες οι κάρτες του μπλε με Ultimate Team Of The Season παίχτες και γω με 7 gold rare και 4 μόνο special καρτες μικρής αξίας. 3-2 τελικό αποτελεσμα ,τον νίκησα Και για να δείτε γιατί σπάνια με νικάνε ,δείτε αυτο το γκολ που το βάζω 7/10 φορες ,οι περισσότεροι δεν θα το επίχειρήσετε καν ,είναι πολύ δύσκολο, δεν έχω πετύχει άλλον αντιπαλο μου ποτέ να μου βάζει τετοιο γκολ. Κοιτάξτε το Και απο κατω και το άρθρο που έγραψα για αυτην την νίκη και τα υπόλοιπα γκολ στο site μου. https://www.techgame.gr/μεγάλη-νική-απέναντι-σε-ομάδα-θηρίο-fifa-19-ulti/ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από JTRGamer
tommybertsen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Χθες το βράδυ επαιξα ένα ματς με έναν 92+ rating ομαδα, η δικιά μου 81 rating και τον νίκησα με 3-2 ,κλασσικά αυτός όλες οι κάρτες του μπλε με Ultimate Team Of The Season παίχτες και γω με 7 gold rare και 4 μόνο special καρτες μικρής αξίας. 3-2 τελικό αποτελεσμα ,τον νίκησα Και για να δείτε γιατί σπάνια με νικάνε ,δείτε αυτο το γκολ που το βάζω 7/10 φορες ,οι περισσότεροι δεν θα το επίχειρήσετε καν ,είναι πολύ δύσκολο, δεν έχω πετύχει άλλον αντιπαλο μου ποτέ να μου βάζει τετοιο γκολ. Κοιτάξτε το Και απο κατω και το άρθρο που έγραψα για αυτην την νίκη και τα υπόλοιπα γκολ στο site μου. https://www.techgame.gr/μεγάλη-νική-απέναντι-σε-ομάδα-θηρίο-fifa-19-ulti/ Τα παραπάνω στατιστικά αποδίδονται είτε σε δική σου τύχη, είτε σε αμπαλίαση του αντιπάλου που μόνο να κάνει "σούπερ ντούπερ" ομάδα ξέρει. Για αυτό αυτό που είπα παραπάνω μεταξύ σοβαρού και αστείου, θεωρώ πως κλίνει περισσότερο προς το...σοβαρό. Ξέρεις 5 πράγματα; Μπορείς να κάνεις λίγη άμυνα; (δύσκολο στο Fifa 19 αλλά τέσπα) Θα κερδίσεις μάλλον. Έχω κερδίσει σε div 2 στο προηγούμενο φίφα, τύπο με τρελό ratio νικών, παίζοντας με πληκτρολόγιο. Γελούσαν και οι πέτρες 😛 1
JTRGamer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνήθως πάντως όταν παίζω με ίση ή χειρότερη ομάδα από μένα έχω περίσσότερα shoots on target To παραπανω stats στην εικόνα γίνεται όταν εχει πολύ δυνατότερη ομάδα απο μένα ο αντίπαλος Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από JTRGamer 1
tommybertsen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε To παραπανω stats στην εικόνα γίνεται όταν εχει πολύ δυνατότερη ομάδα απο μένα ο αντίπαλος Σε συνδυασμό με αμπαλίαση αυτού που σουτάρει στα περιστέρια 😛 Ή τα 10 σουτ στον στόχο του, είναι χλιαρά σουτ ή εκτός περιοχής. Λένε αρκετά αυτά τα στατιστικά, αλλά όχι τα πάντα Πάντως μπράβο που κέρδισες, αλλά τώρα λέω να παίξω λίγο career σαν γνήσιος ρομαντικούλης νουμπάς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα