p4n0s86 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, panoskatos είπε Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με το παιχνίδι; Ένα ψεύτικο ποδοσφαιρακι είναι! Όποτε θέλει ο καθένας το αγοράζει. Ποίοι ετοιμάζονται για την νέα σεζόν, τα ψηφιακά ανθρωπάκια? Τώρα θες απάντηση σ' αυτό, σοβαρά; Ένας απ' τους βασικούς παράγοντες, τουλάχιστον για όσους γνωρίζω εγώ που ασχολούνται με ποδοσφαιράκια, είναι οι μεταγραφές, τα ενημερωμένα ρόστερ και γενικά όσοι ασχολούνται με το είδος, παράλληλα ασχολούνται και με τα πραγματικά πρωταθλήματα. Εσύ δώσε 20 ευρώ στην ΕΑ να το πάρεις, ενώ χθες ανακοίνωσε το 20 που έρχεται σε λίγους μήνες. Εγώ πάντως δεν θα τα έδινα.
panoskatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Τώρα θες απάντηση σ' αυτό, σοβαρά; Ένας απ' τους βασικούς παράγοντες, τουλάχιστον για όσους γνωρίζω εγώ που ασχολούνται με ποδοσφαιράκια, είναι οι μεταγραφές, τα ενημερωμένα ρόστερ και γενικά όσοι ασχολούνται με το είδος, παράλληλα ασχολούνται και με τα πραγματικά πρωταθλήματα. Εσύ δώσε 20 ευρώ στην ΕΑ να το πάρεις, ενώ χθες ανακοίνωσε το 20 που έρχεται σε λίγους μήνες. Εγώ πάντως δεν θα τα έδινα. Αυτό που περιγράφεις συνέβαινε στο FIFA manager. Το FIFA πουλάει για το gameplay του, όποιο και αν είναι αυτό. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η ΕΑ ανακοίνωσε το fifa 20, όλα τα χρόνια fifa & pes την ίδια περίοδο βγάζουν τον επόμενο / νέο τίτλο .
tommybertsen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Το FIFA πουλάει για το gameplay του, όποιο και αν είναι αυτό. Λάθος. Δεν πουλάει μόνο για αυτό. Αν ήταν έτσι θα μέναμε όλοι στο fifa14 με τα ρόστερ τα τότε. Και θα καθόμασταν να φτιάχνουμε τις ομάδες μία μία σαν "άρρωστοι" που θα ήμασταν. Κάποιοι μπορεί και να το κάνουν . Επίσης, κάποιοι παίζουν αποκλειστικά και μόνο online. Αυτοί που θα βρουν κόσμο αλλά και ρόστερ, όταν όλοι μεταβαίνουν στο νεότερο τίτλο και τα ρόστερ δεν ανανεώνονται; Όσο για το ότι ανακοίνωσε το νέο φιφα, όντως , καμία έκπληξη. Κάθε χρόνο Ιούνιο το ανακοινώνει. 1
panoskatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Λάθος. Δεν πουλάει μόνο για αυτό. Αν ήταν έτσι θα μέναμε όλοι στο fifa14 με τα ρόστερ τα τότε. Και θα καθόμασταν να φτιάχνουμε τις ομάδες μία μία σαν "άρρωστοι" που θα ήμασταν. Κάποιοι μπορεί και να το κάνουν . Επίσης, κάποιοι παίζουν αποκλειστικά και μόνο online. Αυτοί που θα βρουν κόσμο αλλά και ρόστερ, όταν όλοι μεταβαίνουν στο νεότερο τίτλο και τα ρόστερ δεν ανανεώνονται; Όσο για το ότι ανακοίνωσε το νέο φιφα, όντως , καμία έκπληξη. Κάθε χρόνο Ιούνιο το ανακοινώνει. Δεν είδα τον κόσμο να τον πολυκαιει το ροστερ όταν βγήκε η μουφα το FIFA 17 , άθλιο gameplay που όλοι το κραξανε, το χειρότερο FIFA από εποχές fifa 09! Προσωπικά συνέχισα να παίζω το 16 μέχρι που βγήκε και το 18 και είχε μια χαρά κόσμο στο online.. Επίσης εν μέρει γράφεις για ποιόν λόγο γίνεται και η μετάβαση στον επόμενο τίτλο, ελπίδα για κάτι καλύτερο αλλά και για τον λόγο ότι το online μεταφέρεται στον πιο νέο τίτλο. Το βασικό όμως είναι είναι το gameplay.
p4n0s86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, panoskatos είπε Αυτό που περιγράφεις συνέβαινε στο FIFA manager. Το FIFA πουλάει για το gameplay του, όποιο και αν είναι αυτό. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η ΕΑ ανακοίνωσε το fifa 20, όλα τα χρόνια fifa & pes την ίδια περίοδο βγάζουν τον επόμενο / νέο τίτλο . Δεν ξέρω τι ακριβώς συζητάμε, μιας και έχεις πάει αλλού και γενικά έχεις ανοίξει 200 θέματα συζήτησης. Εγώ αυτό που σχολίασα είναι πως είναι απαράδεκτη η τιμή για ένα τίτλο που πεθαίνει τέτοια εποχή, αν εσύ θεωρείς ότι είναι ok να δώσει κάποιος αυτή τη στιγμή 20 ευρώ για να πάρει το FIFA19 τότε επανέρχομαι στην άλλη δήλωση μου, ότι καλά κάνει η ΕΑ και πουλάει τρέλα, αφού υπάρχουν ακόμα κορόιδα.
panoskatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς συζητάμε, μιας και έχεις πάει αλλού και γενικά έχεις ανοίξει 200 θέματα συζήτησης. Εγώ αυτό που σχολίασα είναι πως είναι απαράδεκτη η τιμή για ένα τίτλο που πεθαίνει τέτοια εποχή, αν εσύ θεωρείς ότι είναι ok να δώσει κάποιος αυτή τη στιγμή 20 ευρώ για να πάρει το FIFA19 τότε επανέρχομαι στην άλλη δήλωση μου, ότι καλά κάνει η ΕΑ και πουλάει τρέλα, αφού υπάρχουν ακόμα κορόιδα. Αν παίζεις πρώτη φορά φιφα μπορεί να τα βλέπεις παράλογα . Δεν εχω παει αλλου την κουβέντα , εσυ εγραψες για ροστερ και άλλα τέτοια. Πάντα αυτες ηταν οι τιμές του φιφα. Αν εσυ θεωρείς κορόιδο κάποιον που δίνει μετά απο 9 μήνες 20 € το ίδιο μπορέι να ειπωθεί και για κάποιον που δίνει 50€ για να παίξει μόνο 9 μήνες !
johnmayson Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλησπερα παιδια πως πατε στο ultimate?Εγω ακομα div 10 ειμαι.
Platini_Athens Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ρε παιδια σας εχει τυχει ποτε σε ονλαιν ματς (seasons, κυπελλο ή κο οπ) καποια στιγμη ''να παιξει'' μονο του χωρις να εχετε πατησει/κουνησει το αντιστοιχο κουμπι ή μοχλο;
JTRGamer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 15/7/2019 στις 4:41 ΜΜ, Platini_Athens είπε Ρε παιδια σας εχει τυχει ποτε σε ονλαιν ματς (seasons, κυπελλο ή κο οπ) καποια στιγμη ''να παιξει'' μονο του χωρις να εχετε πατησει/κουνησει το αντιστοιχο κουμπι ή μοχλο; Καλά εν έτη 2019 και δεν παίζεις Ultimate team? 1
Platini_Athens Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, JTRGamer είπε Καλά εν έτη 2019 και δεν παίζεις Ultimate team? Ναι η αληθεια ειναι οτι ασχοληθηκα ελαχιστα στο φιφα19...πολλες καρτες πλεον! Το κεφαλι μουυυυ!!!!!
kostiger Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 17/7/2019 στις 9:13 ΜΜ, JTRGamer είπε Καλά εν έτη 2019 και δεν παίζεις Ultimate team? Με όλο το σεβασμό. Σιγά την παπατζα.
Aggeluska Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 παιδια οι μεταγραφες που γινονται τωρα, γνωριζετε αν θα μπουνε στο φιφα 19; Ή θα μπουνε κατευθειαν στο φιφα 20;
nzeppos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 17/7/2019 στις 9:13 ΜΜ, JTRGamer είπε Καλά εν έτη 2019 και δεν παίζεις Ultimate team? Χαχα, έγραψε. Θυμάμαι το ίδιο ακριβώς έλεγα σε ένα φίλο μου πριν αρκετά χρόνια (τουλάχιστον 5). Πως πρέπει να ήταν από τους λίγους που ασχολούνταν ακόμα με H2H Seasons αφού πλέον όλοι το γύριζαν σε Ultimate Team. Πως στα φόρουμ της ΕΑ τα σχόλια για το FUT ήταν υπερδεκαπλάσια από τα αντίστοιχα των υπόλοιπα modes. Αυτός όμως δεν γούσταρε και αντιστεκόταν. Μετά από κάμποση πλύση εγκεφάλου που κράτησε 2-3 χρόνια στο τέλος ενέδωσε και προφανώς από τότε παίζει αποκλειστικά Ultimate Team. Αφού όλοι με αυτό ασχολούνται και όλα τα λεφτά της ανάπτυξης έχουν πέσει εκεί. Το αν πραγματικά αξίζει βέβαια είναι άλλη ιστορία. Θα έλεγα πως όχι γιατί πλέον τα pay to win microtransactions έχουν ξεφύγει, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική (εκτός από να παρατήσεις το παιχνίδι εντελώς όπως έκανα εγώ). Στις 20/7/2019 στις 4:19 ΜΜ, Aggeluska είπε παιδια οι μεταγραφες που γινονται τωρα, γνωριζετε αν θα μπουνε στο φιφα 19; Ή θα μπουνε κατευθειαν στο φιφα 20; Λογικά άπαξ και κυκλοφορήσει το Fifa20 σταματάνε όλα τα επίσημα updates για το 19. Για ευνόητους λόγους. Κάθε χρόνο αυτό δεν γίνεται; Νομίζω πως γενικά κυκλοφορούν custom rosters που ανανεώνονται για κάμποσο ακόμα διάστημα, μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Δες εδώ https://www.moddingway.com/category/429.html Αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι. Επίσης να φανταστώ ότι μιλάς για offline mode, γιατί δεν πιστεύω να μπορείς να παίξεις online με αυτά τα πράγματα. Και η συντριπτική πλειοψηφία όσων ασχολούνται με το Fifa λογικά το έχουν μόνο για το online και δη για το Ultimate Team (βλ. παραπάνω).
tommybertsen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Είμαι από τους ρομαντικούληδες που παίζουν κάνα seasons online σπάνια και παίζω career Σε αυτό να προσθέσω ότι παίζω με πληκτρολόγιο 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα