Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγόρασα απο origin στα 36 ευρω το ultimate edition. Τι παραπανω έχει και που τα βλέπω αυτα που έχει το ultimate? Παίζουμε online αλλα είμαστε πίσω σε σχέση με άλλους. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, hamer είπε

Αγόρασα απο origin στα 36 ευρω το ultimate edition. Τι παραπανω έχει και που τα βλέπω αυτα που έχει το ultimate? Παίζουμε online αλλα είμαστε πίσω σε σχέση με άλλους. 

Στις πρώτες σελίδες του θέματος..

Στην σελίδα του παιχνιδιού στο origin.

Στο google.

Αλλά πολύ κακή αγορά έκανες γιατί τελείωσε η σεζόν σχεδόν και αυτά που δίνει τα πακέτα για το fut χρήσιμα μόνο στην αρχή θα ταν, αν το έπαιρνε κάποιος. Που και πάλι αν δεν ασχολησε full time με το fut παλι άχρηστα είναι.

Define "είμαστε πίσω σε σχέση με άλλους"!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Στις πρώτες σελίδες του θέματος..

Στην σελίδα του παιχνιδιού στο origin.

Στο google.

Αλλά πολύ κακή αγορά έκανες γιατί τελείωσε η σεζόν σχεδόν και αυτά που δίνει τα πακέτα για το fut χρήσιμα μόνο στην αρχή θα ταν, αν το έπαιρνε κάποιος. Που και πάλι αν δεν ασχολησε full time με το fut παλι άχρηστα είναι.

Define "είμαστε πίσω σε σχέση με άλλους"!

Παιζαμε το fifa 16,17,18,19 στο xbox360  offline  αλλα τωρα στο pc ειδαμε μεγαλη διαφορά σαν να ειναι άλλο παιχνιδι . Και παιζοντας online πρεπει να συνηθίσουμε να παιζουμε το νεο , γι αυτο λεω μειναμε πισω , ολο χανουμε .

Τωρα αυτα που ελεγε το ultimate μπορεις να παιξεις7 παιχνιδια με neymar & ronaldo + κατι fut packs που ειναι ? Πως τα βλεπω ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Oσο συμβαινουν τετοια στο παιχνιδι... κοντρα σε καλους αντιπαλους στο κο οπ κι ενω εχουμε κανει το 2-2 και μπορουμε να παρουμε το παιχνιδι στα τελευταια λεπτα....κι ομως ΟΧΙ!!!!

Δημοσ.

Αφού το Fifa19 είναι πιο στημένο κι από την ΕΠΣ Αχαΐας. Το τελικό αποτέλεσμα έχει αποφασιστεί μέρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με ολα ρεστρικτιβ και ενω ειμαι ντιβ 3 με βγαζει αντιπαλο με καποιον απο ντιβ 1....φυσικα και εχασα.....μπαρτσα εγω εκεινος τοτεναμ.....αυτος 5 ταχυτητες πανω και εγω δεν μπορουσα να αλλαξω μια σωστη πασα και ενα κοντρολ.....το παιχνιδι δεν θα πω οτι ηθελε να χασω αλλα το ερωτημα παραμενει γιατι να με βγαλει με ντιβ 1 αφου το εχω ρεστρικτιβ οεο;;;;;;

Τεσπα στο καπακι με εβγαλε με αντιπαλο απο ντιβ 4 οπου και κουιταρε αφου μου εβγαιναν ολα....αν και σε 2 καραμπινατες ευκαιριες στην αρχη με κρεμασε.....

Τωρα ηθελα να ρωτησω πχ εγω θελω να παιζω με ενα συστημα ειτε παιζω φουλ επιθεση ειτε φουλ αμυνα....πως το σωζω; διοτι αν και νομιζα οτι το κανω καλα δεν μου το κραταει και μου δειχνει οτι παιζω ρομβο ενω εχω μετακινησει τους παιχτες απο τις θεσεις τους....υπαρχει καποιο βιντεακι ή αν θελει καποιος φιλος να γραψει αναλυτικα πως γκενειν αυτο.

Ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gildo είπε

Το εχει 19,99 στο origin αυτη τη στιγμη.

Μάιο μήνα, με όλα τα πρωταθλήματα να έχουν τελειώσει και να ετοιμάζονται όλοι για τη νέα σεζόν και η ΕΑ πουλάει ακόμα 20 ευρώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gildo είπε

Ετσι το εκανε και με το 18.

Έτσι το έκανε πάντα, όχι μόνο τώρα. 'Cause why not? Κορόιδα υπάρχουν πολλά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2019 στις 7:13 ΜΜ, p4n0s86 είπε

Μάιο μήνα, με όλα τα πρωταθλήματα να έχουν τελειώσει και να ετοιμάζονται όλοι για τη νέα σεζόν και η ΕΑ πουλάει ακόμα 20 ευρώ.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με το παιχνίδι;  Ένα ψεύτικο ποδοσφαιρακι είναι!  Όποτε θέλει ο καθένας το αγοράζει. Ποίοι ετοιμάζονται για την νέα σεζόν,  τα ψηφιακά ανθρωπάκια?  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...