Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Belgian? Επηρεάζει και τις υπόλοιπες χώρες αυτό; Λογικά όχι, τουλάχιστον όχι άμεσα (εκτός κι αν ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα οι κατά τόπους ρυθμιστικές αρχές).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nzeppos είπε

Belgian? Επηρεάζει και τις υπόλοιπες χώρες αυτό;

λογικά μόνο εκεί, ως ότου να περάσει πανευρωπαϊκά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια.. εχω χειριστηριο του xbox 360..δεν ξερω αμα φταιει αυτο...αλλα εχει κανεις αλλος προβλημα με την αμυνα;;; παταω ν αλλαξει ο παικτης και δεν νιωθει...με δεξι μοχλο ειναι λιγο πιο ευκολο ν αλλαξεις παιχτη στην αμυνα αλλα και παλι δεν ειναι τοσο ευκολο;; εχω φαει κατι γκολ μονο κ μονο γτ δεν μπορω να επιλεξω τον παιχτη που θελω γι αμυν. any tips?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, karabill93 είπε

ρε παιδια.. εχω χειριστηριο του xbox 360..δεν ξερω αμα φταιει αυτο...αλλα εχει κανεις αλλος προβλημα με την αμυνα;;; παταω ν αλλαξει ο παικτης και δεν νιωθει...με δεξι μοχλο ειναι λιγο πιο ευκολο ν αλλαξεις παιχτη στην αμυνα αλλα και παλι δεν ειναι τοσο ευκολο;; εχω φαει κατι γκολ μονο κ μονο γτ δεν μπορω να επιλεξω τον παιχτη που θελω γι αμυν. any tips?

Στα options το έχεις στο airball; ώστε να αλλάζει μόνο του μόνο όταν η μπάλα είναι στον αέρα. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, karabill93 είπε

Χωρις να ειμαι ειδικος......αν δεν κανω λαθος....με το Λ1 αλλαζεις σε ΚΟΝΤΙΝΟ παιχτη ενω με τον δεξι αναλογικο ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟ.

Εγω το εχω στο μανιουαλ και πχ στο κο οπ που παιζουμε με ενα φιλο μου δεν μας δινει καποιες φορες αμεσως τον παιχτη που θελουμε.

Ο φιλος μου ισχυριζεται οτι στο κο οπ παιζει μανιουαλ κι αυτος οπως εγω.

ΟΜΩΣ!!! στα ελαχιστα φιλικα που παιζουμε μεταξυ μας το αλλαζει παντα σε air balls.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολλά crashing κατά την διάρκεια του παιχνιδιού..Αυτό μου συνέβη μετά από το προτελευταίο update που έκανε το game..Μου βγάζει μήνυμα παρόμοιο σαν αυτο

Error.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Ρε παιδιά πολλά crashing κατά την διάρκεια του παιχνιδιού..Αυτό μου συνέβη μετά από το προτελευταίο update που έκανε το game..Μου βγάζει μήνυμα παρόμοιο σαν αυτο

Error.jpg

Κανε ενα ddu και ξανα clean install κατι παιζει με τους drivers. 

https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Έκανα με ddu σε safe mode και πέρασα τους τελευταίους drivers αλλά τα ίδια μου έκανε..Δεν μου έχει ξανατυχει κάτι παρόμοιο..Θα δοκιμάσω και στο hellblade να δω αν θα το κάνει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα στο κάνει λογικά, το πρόβλημα είναι συνδυασμός Origin/nVidia. Λίγο πιο πίσω μας το είχε κάνει και σε μας. Δεν άλλαζε τίποτα το DDU. Θα στρώσει μόνο του, μάλλον (δεν έβγαλα άκρη πότε έστρωσε σε μένα. Άφησα το Fifa κάνα μήνα και μετά όταν μπήκα δεν με πετούσε έξω - με ανάλογο μήνυμα)

Επεξ/σία από tommybertsen
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να το αγορασω για τα παιδια να παιζουν online στο laptop. Μου ειπαν να μην το παρω απο φυσικο μαγαζι αλλα να αγορασω κλειδι θα μου βγει μιση τιμη . Δεν εχω ξανακανει αγορα παιχνιδιου . Απο που μπορω να το παρω online ? Σας ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hamer είπε

Σκεφτομαι να το αγορασω για τα παιδια να παιζουν online στο laptop. Μου ειπαν να μην το παρω απο φυσικο μαγαζι αλλα να αγορασω κλειδι θα μου βγει μιση τιμη . Δεν εχω ξανακανει αγορα παιχνιδιου . Απο που μπορω να το παρω online ? Σας ευχαριστω

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-19-cd-key-compare-prices/

το gamivo είναι ΟΚ μαγαζί,έχει την χαμηλότερη τιμή τώρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...