simos85 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Σε καμια περιπτωση δεν αγορασε ο κοσμος τοσα ποιντς. Επιπλεον υπολογισε μεσα σε αυτα ποσα ειναι απο τους προμοτερς του παιχνιδιου. Αν ο castro και ο καθε youtuber ξεκιναει να ανοιγει packs με 300κ fifa points στην πλατη λογικο ειναι να ανεβουν τα νουμερα. Οι average παικτες, πιστεψε με ειναι πολυ μικρο μερος αυτων των αριθμων. Μωρέ ναι, δε λέω ότι τα αγοράσαμε εσύ και εγώ. Εγώ το θεωρώ τέρμα ηλίθιο ας πούμε να δώσω 20 ευρώ για ένα(1!!!) πακέτο. Αλλά όσοι και να είναι οι castro του fifa, ο αριθμός αυτών που όντως αγόρασαν fifa points είναι τρομακτικός. Έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον
newlynx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, nzeppos είπε Το "πολύ καλύτερο" είναι μάλλον υποκειμενικό όμως, γιατί η δική μου εντύπωση είναι πως ο περισσότερος κόσμος εξακολουθεί να θεωρεί το PES υποδεέστερο (και όχι λόγω έλλειψης licenses ή γηπέδων). Σαφέσταστα είναι υποκειμενικό από έναν χρήστη που έχει 25 χρόνια σε παίξιμο τέτοιων παιχνιδιών σε PC. H εμπειρία μου δεν με κάνει "παντογνώστη" ή "σοφό"αλλά μπορεί να καταδείξει ότι μπορώ να αναγνωρίσω σημάδια στο gameplay που κάνουν ένα παιχνίδι καλύτερο από άλλο. Η ΕΑ ακολουθεί μια συνταγή στο παιχνίδι που κρατά τους πολύ καλούς παίκτες ψηλά και όλους τους άλλους τους ανεβοκατεβάζει στις κατηγορίες για να μην εγκαταλείψουν το παιχνίδι. Τους δημιουργεί την εικόνα ότι ανεβαίνουν και μετά τους παίρνει η κατηφόρα και ο κύκλος συνεχίζεται. Το FIFA είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι σε licences,modes και πακέτο παρουσίασης. Αυτός είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός ώστε ο κόσμος να μην φεύγει από αυτό (άσχετα αν συνεχίζει την γκρίνια). 20 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Το community το παιχνιδιου ειναι αρκετα μεγαλο και αν εξαιρεσεις τα 13χρονα παιδακια που προσωπικα δεν τα μετραω ως community σε κανενα παιχνιδι που ασχολουμαι ολοι οι υπολοιποι στην μεγαλη πλειοψηφια τους εχουν θεματα με το παιχνιδι τα οποια δεν προκειται να διορθωθουν ποτε εξαιτιας της "πετυχημενης συνταγης" της εα που την τρωνε εδω και χρονια τα παιδακια και την οποια επισης προμοταρουν ολη μερα οι πληρωμενοι youtubers με τα στημενα packs Ως community αναφερόμουν σε αυτούς που διαμαρτύρονται όχι στο σύνολο των παικτών. Συμφωνώ απόλυτα πως πρέπει να δίνει πολλά χρήματα η ΕΑ για promotion μέσω youtube.
panoskatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2018 στις 12:38 ΠΜ, johnmayson είπε Καλησπερα πως πατε στο ultimate team;; Εγω εχω 35 νικες 5 ισοπαλιες 300 ηττες. Εφτοιαξα ομαδα αγγλικη με γαλλικες επιρροες.https://www.futbin.com/19/squad/2082044 Σκεφτομαι ΑΜΥΝΑ να παρω το sanchez. fabinho για αμυντικο χαφ επιθετικο μαλλον φιρμινιο και εξτρεμ θα παρω τον σον. Στα Squad battles φτανω gold2. Στα rivals που παιζω λιγοτερα παιχνιδια φτανω rank 3 αλλα εχω κολλησει div 10.Ειμαι κακος παικτης.Τερματοφυλακα θα παρω στο τελος απ οτι εχω δει δε παιζει ρολο μεγαλο.Περιμενω τις ομαδες σας.Εχω 360,000 COINS. Υποθετω οτι θα πεσουν οι τιμες για να παρω τους παικτες τη παρασκευη. Έχεις κάπως άσχημα στατιστικά, division 10 δεν έχουν να κάνουν τόσο οι παίχτες που έχεις αλλά το πως παίζεις. Θα σου έλεγα για αρχή να παίξεις το πρωτάθλημα που έχει με τις κανονικές ομάδες σε online ή και κάποια παιχνίδια με τον υπολογιστή για να μάθεις πιο πολύ τις πάσες και την οργάνωση του παιχνιδιού. Να παίζεις με tactics balance τουλάχιστον και όχι επιθετικά. Να είσαι σίγουρος για τις πάσες σου και να μην βιάζεσαι ή νευριάζεις . Αν έχεις κατοχή μπάλας και σίγουρες πάσες το γκολ θα έρθει κάποια στιγμή πιο εύκολα απ ότι νομίζεις. Στην άμυνα να μην προσπαθείς να κλέψεις / κόψεις την μπάλα με τους αμυντικούς αλλά με τα χαφ και τους μέσους ή ακόμα και με τους επιθετικούς. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από panoskatos
JTRGamer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στις 18/12/2018 στις 6:59 ΜΜ, panoskatos είπε Έχεις κάπως άσχημα στατιστικά, division 10 δεν έχουν να κάνουν τόσο οι παίχτες που έχεις αλλά το πως παίζεις. Θα σου έλεγα για αρχή να παίξεις το πρωτάθλημα που έχει με τις κανονικές ομάδες σε online ή και κάποια παιχνίδια με τον υπολογιστή για να μάθεις πιο πολύ τις πάσες και την οργάνωση του παιχνιδιού. Να παίζεις με tactics balance τουλάχιστον και όχι επιθετικά. Να είσαι σίγουρος για τις πάσες σου και να μην βιάζεσαι ή νευριάζεις . Αν έχεις κατοχή μπάλας και σίγουρες πάσες το γκολ θα έρθει κάποια στιγμή πιο εύκολα απ ότι νομίζεις. Στην άμυνα να μην προσπαθείς να κλέψεις / κόψεις την μπάλα με τους αμυντικούς αλλά με τα χαφ και τους μέσους ή ακόμα και με τους επιθετικούς. Αυτό όμως που μόλις ξεκινάει το παιχνίδι και μπαίνει ο αντίπαλος φουριόζος με αστραπιαία ταχυτητα στις πάσες και στην επιθετικότητα πως τους σταματάω κατι τετοιους ?Και είναι και πολύ δύσκολο να τους κλέψεις και την μπάλα
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Ερωτησει παιδια για φιλο που παιζει online. Αν μπει reshade παιζει κανα ban? Μονο reshade για την εικονα οχι mods κτλ.
g6519 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, JTRGamer είπε Αυτό όμως που μόλις ξεκινάει το παιχνίδι και μπαίνει ο αντίπαλος φουριόζος με αστραπιαία ταχυτητα στις πάσες και στην επιθετικότητα πως τους σταματάω κατι τετοιους ?Και είναι και πολύ δύσκολο να τους κλέψεις και την μπάλα ελα μου ντε... και εγω την ιδια απορια εχω αρχιζει το ματς και είναι πιο τούρμπο και από τούρμπο.. πως τα κανουν αυτά τα πραγματα αυτοι οι τυποι?? καμια βοηθεια?? ΥΓ Χρονια πολλα κ καλη χρονια 1
tommybertsen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Arkin είπε Ερωτησει παιδια για φιλο που παιζει online. Αν μπει reshade παιζει κανα ban? Μονο reshade για την εικονα οχι mods κτλ. reshade στο Fifa? Έβαλα για offline και δεν είδα κάτι αξιόλογο με τα reshade. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλει reshade, εκτός και αν θέλει πιο φανταχτερά χρώματα.
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, tommybertsen είπε reshade στο Fifa? Έβαλα για offline και δεν είδα κάτι αξιόλογο με τα reshade. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλει reshade, εκτός και αν θέλει πιο φανταχτερά χρώματα. Ναι για χρώματα κυρίως πιο έντονο χόρτο. Στο 18 ειχαμε βάλει αλλά δεν έμπαινε online και έδειχνε τέλεια. Παίζει Ban αν μπει reshade?
tommybertsen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δεν το ξέρω αυτό φίλε μου Γιατί να παίξει ban? Φαίνεται κάπως ότι έβαλες reshade? Εδώ βάζουν cheat ορισμένα "παιδάκια" , και δεν ασχολείται η ΕΑ... Τι να πω, δεν θέλω να τον πάρω και στο λαιμό μου! Καλή χρονιά να έχουμε!
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Arkin είπε Ερωτησει παιδια για φιλο που παιζει online. Αν μπει reshade παιζει κανα ban? Μονο reshade για την εικονα οχι mods κτλ. Έχω βάλει reshade εγώ. Μια χαρά Και ναι. Αξίζει. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2 1
Platini_Athens Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Eχετε καποια λυση για το delay στο μενου;;;; ή μονο εγω εχω αυτο το προβλημα....επισης και στα online ματς θα ελεγα οτι υπαρχει ενα απειροελαχιστο delay στις εντολες.
mike0402 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 οταν κανεις αναβαθμιση στα ροστερ εμφανιζεται ενα bug στα παπουτσια των ποδοσφαιριστων,ειδικα σε γνωστους..το εχει συναντησει κανεις?
alimentas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αμα ψηνει κανεις για συνεργασια να παιξουμε τα 3 φιλικα για τον τζαμπα παιχτη στο weekly challenge ας στειλει πμ.
g6519 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα σε ολους θα ηθελα καποια βοηθεια εάν γινεται στο ονλαιν εχω την καμερα στο co-op με υψος 6 και ζοομ στο 17 , αλλα θελω να βλεπω το παιχνιδι σε πιο κοντινο πλανο (χωρις να αλλαξω το ειδος της καμερας παντως) ενώ όμως αλλαζω τις τιμες στο υψος και στο ζοομ, τελικα δεν βλεπω καμια αλλαγη. μπορει να βοηθησει καποιος??ευχαριστω
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντίο κάρτες από το FUT! NO MOOOOOAR LOOT boxes! * which means Belgian players will no longer be able to purchase them. EA loses battle for loot boxes in FIFA 19 Αναφορά σε κείμενο It seems that even the mighty behemoth that is Electronic Arts will receive no mercy from the swift hammer of the Belgian gambling authorities. The Belgian Kansspelautoriteit or ‘Gambling Commission’ has just decreed that the sale of the FIFA Ultimate Team card packs in FIFA 19 is now officially regarded as gambling, and will no longer be permitted to be sold in-game. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα