xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε Θα το βάλει 25 ευρώ λογικά και απο το νέο έτος θα το πετάξει στα 20 ευρώ το origin. Ετσι αν θυμάμαι καλά έκανε με το περσινό. Πιο κάτω δεν πάει. Αν είναι παιχνίδι που παίζεις αρκετά αξίζει να το πάρεις ναι ισχύει..ότι τα Χριστούγεννα τρώει γερό sale..μιας και έχει βγει και το μισό της σεζόν. Και στο ps4 πέρσι θυμάμαι 25 ότι το χε και έκλαιγα το 55αρι που χα δώσει τον Σεπτέμβριο,γιατί δεν το άξιζε καθόλου. 23 ώρες πριν, Aggeluska είπε Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω. Θέλω να πάρω το παιχνίδι αλλά πιστεύετε θα έχουμε κανα deal για black friday ? Ή τσάμπα περιμένω ; σε 2 βδομάδες θα δούμε..Δεν χάνουμε τίποτα να περιμένουμε.
Aggeluska Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, xtrmsnpr said: ναι ισχύει..ότι τα Χριστούγεννα τρώει γερό sale..μιας και έχει βγει και το μισό της σεζόν. Και στο ps4 πέρσι θυμάμαι 25 ότι το χε και έκλαιγα το 55αρι που χα δώσει τον Σεπτέμβριο,γιατί δεν το άξιζε καθόλου. σε 2 βδομάδες θα δούμε..Δεν χάνουμε τίποτα να περιμένουμε. Σίγουρα δεν χάνουμε κάτι
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Ερωτηση. Θελουμε να βαλουμε reshade υπαρχει πιθανοτητα ban απο EA?
Platini_Athens Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2018 στις 11:18 ΠΜ, Prof_Chaos είπε Το πατιναζ που το είδες ακριβώς; Πόσες ώρες έχεις ασχοληθεί; Πραγματικά το παιχνίδι φέτος εαν ασχοληθεί κάποιος μαζί του είναι απολαυστικό. καλα δεν το εβγαλα ακυρο ή χειροτερο απο το 18 σαν gameplay... ισως να εχει να κανει με το οτι το τρεχω σε αρκετα χαμηλη αναλυση και με low τα γραφικα. μου φανηκε σε καποια παιχνιδια παντως...και ναι η αληθεια ειναι οτι φετος λογω δουλειας δεν ''λιωνω''.... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από Platini_Athens
johnmayson Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα πως πατε στο ultimate team;; Εγω εχω 35 νικες 5 ισοπαλιες 300 ηττες. Εφτοιαξα ομαδα αγγλικη με γαλλικες επιρροες.https://www.futbin.com/19/squad/2082044 Σκεφτομαι ΑΜΥΝΑ να παρω το sanchez. fabinho για αμυντικο χαφ επιθετικο μαλλον φιρμινιο και εξτρεμ θα παρω τον σον. Στα Squad battles φτανω gold2. Στα rivals που παιζω λιγοτερα παιχνιδια φτανω rank 3 αλλα εχω κολλησει div 10.Ειμαι κακος παικτης.Τερματοφυλακα θα παρω στο τελος απ οτι εχω δει δε παιζει ρολο μεγαλο.Περιμενω τις ομαδες σας.Εχω 360,000 COINS. Υποθετω οτι θα πεσουν οι τιμες για να παρω τους παικτες τη παρασκευη.
Freak880 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δεν εχει αντιπαλο στο ποδοσφαιρο Το Pro παει κατα διαολου
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν μετα την εγκατάσταση του τελευταίου MSI afterburner δεν εχω δεί κανένα crash σε Dx12 . Δεν ξέρω αν συνέβαλε και ενα πρόσφατο update απο μεριας EA . Οπως και να χει το πρόβλημα φαίνεται οτι εχει λυθεί.
tommybertsen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε Λοιπόν μετα την εγκατάσταση του τελευταίου MSI afterburner δεν εχω δεί κανένα crash σε Dx12 . Δεν ξέρω αν συνέβαλε και ενα πρόσφατο update απο μεριας EA . Οπως και να χει το πρόβλημα φαίνεται οτι εχει λυθεί. Μάλλον το update πρέπει να έπαιξε ρόλο γιατί δεν είχα ούτε εγώ κανένα crash με το MSI Afterburner ανοιχτό καθώς και το Steam 1
Aggeluska Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 τελικα δεν το βγαλανε στην BF στα 20 ή 25 Που λεγανε καποιοι εδω. Κριμα. Θα περιμενω Χριστουγεννα τωρα μπας και... 1
Manoleros95 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα το εκανα το λαθος για ακομη μια χρονια και το αγορασα το game. Ισως το χειροτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει. To scripting πλεον βρισκεται σε αλλο επιπεδο. Το game σε σαμποταρει ενεργα πλεον δεν αλλαζουν απλα καποια slider... Παιζω squad battles στο professional, καταστρεφω τις πρωτες 3 ομαδες με 6-0 και στην τελευταια βαζω amateur για να βαλω πολλα γκολ για ενα weekly objective που ειχε. Τρωω 3 γκολ μεχρι το 30 απο διαστημικα σουτ εκτος περιοχης αφου το αντιπαλο Ai εχει ανταλαξει πασες με ταχυτητα φωτος ενω ταυτοχρονα εχω 4 δοκαρια ακριβως στο ιδιο σημειο της εστιας. Και μην ξεχνατε ολα αυτα στο amateur... Τα ιδια και στο Online κομματι του fut. Αν νικας με 1 γκολ διαφορα μεχρι το 90 το παιχνιδι θα δωσει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ευκαρια για ισοφαριση στον αντιπαλο σου ( το ιδιο φυσικα ισχυει και αν χανεις ). Δεν εχει σημασια αν εκανε ενα σουτ στον στοχο στον αγωνα και εσυ 40. Θα παρει ευκαιρια για ισοφαριση, που φυσικα αυτο σημαινει οτι οι παικτες σου θα κατεβουν 5 επιπεδα σε ποιοτητα και δεν θα εχεις κανεναν ελεγχο πανω τους ισα ισα για να φας το γκολ. Δεν θα μιλησω για Kick off glitch, πεναλτυ απο κορνερ, μπαλες που περνανε ΜΕΣΑ απο τους παικτες λες και ειναι φαντασματα, αορατα εμποδια στα τερματα κλπ. Oλα αυτα φυσικα δεν εχουν διορθωθει και ουτε προκειται γιατι η ΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΑ glitches. Οπως φυσικα και δεν αναγνωριζει το ποσο αθλιοι ειναι οι σερβερς της... Career mode σαν να παιζω φιφα 15 με updated team rosters για το 2018. Τα pro clubs δεν τους νοιαζουν πλεον απλα τα βαζουν στο game απο συνηθεια δεν εχουν αλλαξει απο το 2009 που τΑ εβαλαν. Το the journey δεν το εχω ακουμπησει απο το 17 που βγηκε, θεωρω τουλαχιστον για γελια την υπαρξη Story mode(???) σε football game. Και υποψην ολα αυτα δεν τα λεω εγω μονο, αλλα ΟΛΟ το community ( εκτος φυσικα απο τα πληρωμενα ανθρωποειδη npc που κυκλοφουν στα reddit, facebook, ea forums κλπ κλπ και υπερασπιζονται το game καθε χρονο ). Με λιγα λογια, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Manoleros95
newlynx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Το community που λες είναι μια μικρή ομάδα, γιατί διαφορετικά θα μπορούσαν να μην το αγοράσουν.Το παιχνίδι πουλά τρελά και η EA δεν θα αλλάξει συνταγή. Φέτος, μετά από 11 χρόνια, επέστρεψα στο PES του οποίου το gameplay είναι πολύ καλύτερο. Αλλά το community που λες θέλει licences και γήπεδα και βαριέται να δώσει 10 λεπτά να περάσει updates που λύνουν το θέμα. Βλέπει τα φρου-φρου και τα αρώματα, τα ωραία μενού και μετά αρχίζει την γκρίνια όταν βλέπει το scripting. Αλλά επιμένουν να το αγοράζουν σαν εθισμένοι, το ίδιο έκανα και εγώ, δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω. Demo του PES 2019 υπάρχει, για να το παίξετε όμως βγάλτε από το μυαλό το Fifa και δώστε του χρόνο.
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Το "πολύ καλύτερο" είναι μάλλον υποκειμενικό όμως, γιατί η δική μου εντύπωση είναι πως ο περισσότερος κόσμος εξακολουθεί να θεωρεί το PES υποδεέστερο (και όχι λόγω έλλειψης licenses ή γηπέδων).
simos85 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ ξέρω πως με όλα τα (υπαρκτά προφανώς) προβλήματα που γράφετε, η ΕΑ όταν έβγαλε lightning rounds με 100 χιλιάδες 100k και 125k packs, έφυγαν όλα σε 5 λεπτά max. 100 χιλιάδες Jumbo Rare Players Packs - 200 εκατομμύρια fifa points 100 χιλιάδες Ultimate packs - 250 εκατομμύρια fifa points. 450 εκατομμύρια fifa points σε 10 λεπτά στο ps4. Και άλλα τόσα στο Xbox. 900 εκατομμύρια fifa points σε 10 λεπτά. Καταλαβαίνετε για τι φράγκα μιλάμε? Στα @@ τους να φτιάξουν τους servers τους, και στα @@ τους να φτιάξουν το kick off glitch και όλα τα άλλα.
Manoleros95 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, newlynx είπε Το community που λες είναι μια μικρή ομάδα, γιατί διαφορετικά θα μπορούσαν να μην το αγοράσουν.Το παιχνίδι πουλά τρελά και η EA δεν θα αλλάξει συνταγή. Φέτος, μετά από 11 χρόνια, επέστρεψα στο PES του οποίου το gameplay είναι πολύ καλύτερο. Αλλά το community που λες θέλει licences και γήπεδα και βαριέται να δώσει 10 λεπτά να περάσει updates που λύνουν το θέμα. Βλέπει τα φρου-φρου και τα αρώματα, τα ωραία μενού και μετά αρχίζει την γκρίνια όταν βλέπει το scripting. Αλλά επιμένουν να το αγοράζουν σαν εθισμένοι, το ίδιο έκανα και εγώ, δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω. Demo του PES 2019 υπάρχει, για να το παίξετε όμως βγάλτε από το μυαλό το Fifa και δώστε του χρόνο. Το community το παιχνιδιου ειναι αρκετα μεγαλο και αν εξαιρεσεις τα 13χρονα παιδακια που προσωπικα δεν τα μετραω ως community σε κανενα παιχνιδι που ασχολουμαι ολοι οι υπολοιποι στην μεγαλη πλειοψηφια τους εχουν θεματα με το παιχνιδι τα οποια δεν προκειται να διορθωθουν ποτε εξαιτιας της "πετυχημενης συνταγης" της εα που την τρωνε εδω και χρονια τα παιδακια και την οποια επισης προμοταρουν ολη μερα οι πληρωμενοι youtubers με τα στημενα packs. Συμφωνω οτι συνεχιζουμε να το αγοραζουμε σαν εθισμενοι, ισως παιζει ρολο η νοσταλγια πχ καποιοι οπως και εγω εχουμε παιξει ουσιαστικα μονο φιφα. Εγω πχ φιφα παιζω καθε χρονο απο το 96 ενω προ εχω παιξει το 6, το 10 και το 13. Μετα ειναι οπως ειπες και το θεμα με τα licences στα οποια το προ εχει τεραστια ελλειψη η οποια φυσικα λυνεται πανευκολα φυσικα μεσα σε 5-10 λεπτα αλλα στους περισσοτερους δεν αρεσει αυτο... Anyway και εγω ειχα σκοπο να κατεβασω το demo του 19 να δω τι παιζει και του χρονου λογικα θα το τιμησω. 2 λεπτά πριν, simos85 είπε Εγώ ξέρω πως με όλα τα (υπαρκτά προφανώς) προβλήματα που γράφετε, η ΕΑ όταν έβγαλε lightning rounds με 100 χιλιάδες 100k και 125k packs, έφυγαν όλα σε 5 λεπτά max. 100 χιλιάδες Jumbo Rare Players Packs - 200 εκατομμύρια fifa points 100 χιλιάδες Ultimate packs - 250 εκατομμύρια fifa points. 450 εκατομμύρια fifa points σε 10 λεπτά στο ps4. Και άλλα τόσα στο Xbox. 900 εκατομμύρια fifa points σε 10 λεπτά. Καταλαβαίνετε για τι φράγκα μιλάμε? Στα @@ τους να φτιάξουν τους servers τους, και στα @@ τους να φτιάξουν το kick off glitch και όλα τα άλλα. Σε καμια περιπτωση δεν αγορασε ο κοσμος τοσα ποιντς. Επιπλεον υπολογισε μεσα σε αυτα ποσα ειναι απο τους προμοτερς του παιχνιδιου. Αν ο castro και ο καθε youtuber ξεκιναει να ανοιγει packs με 300κ fifa points στην πλατη λογικο ειναι να ανεβουν τα νουμερα. Οι average παικτες, πιστεψε με ειναι πολυ μικρο μερος αυτων των αριθμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα