Prof_Chaos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, mike0402 είπε για οποιους αντιμετωπιζουν προβλημα με το fifa και τους πεταει εξω το παιχνιδι..δοκιμασα να βαλω ρυθμιση direct X 11.0 και για οσο επαιξα δεν με πεταξε οποιος θελει ας το δοκιμασει γιατι και σε εμενα μπορει απλα να ετυχε! Ισχύει με Directx 11 δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα ειναι το 12 Το αναφέρουν και σε ξένα φόρουμ.. Τώρα διαφορά στα γραφικά νομίζω οτι υπάρχει μια μικρή για όσους έχουν nvidia.
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 16 minutes ago, Prof_Chaos said: Ισχύει με Directx 11 δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα ειναι το 12 Το αναφέρουν και σε ξένα φόρουμ.. Τώρα διαφορά στα γραφικά νομίζω οτι υπάρχει μια μικρή για όσους έχουν nvidia. ναι μια διαφορα στα γραφικα ειχα και εγω
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στο θέμα δυσκολίας το Ultimate πως σας φαίνεται; Μου φαινεται αρκετά δύσκολο και θα έλεγα μη ρεαλιστικό μιας και μικρές ομάδες αλλαζουν την μπάλα σαν την Μπαρτσελόνα και οτι ρίχνουν στο τέρμα γράφει. Ειδικα΄με κεφαλιές εχουν τεράστια ποσοστά ευστοχίας. Δεν το βλέπω και πολύ ρεαλιστικό αυτό . Το γύρισα στο Legendary μιας και δεν παίζεται το παιχνίδι.
JTRGamer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πωω πω χαχα έκανα την μεγαλύτερη ανατροπή που έχω πετύχει ποτε Εχανα 0-3 έως το 72' ,τρώει ο αντίπαλος κόκκινη στο 72' και κάνω το 1-3 στο 74' ,2-3 στο 76' ,3-3 στο 79' και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ,τελευταία επίθεση στο 93' του κάνω το 4-3! πάτησε quit πριν μπει η μπάλα στα δίχτυα ! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer
g6519 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Πωω πω χαχα έκανα την μεγαλύτερη ανατροπή που έχω πετύχει ποτε Εχανα 0-3 έως το 72' ,τρώει ο αντίπαλος κόκκινη στο 72' και κάνω το 1-3 στο 74' ,2-3 στο 76' ,3-3 στο 79' και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ,τελευταία επίθεση στο 93' του κάνω το 4-3! χαχα πάτησε quit πριν μπει η μπάλα στα δίχτυα !χαχαχα σε ζηλευω φιλε μου, απιστευτη ανατροπη, για κατι τετοια ματς ζουμε.. 1
tmpkonst Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από tmpkonst
mike0402 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 βγηκε καινουργιο update..επαιξα γυρω στο 45λεπτο και δεν με πεταξε οποτε πιστευω να διορθωθηκε το προβλημα που σε πεταγε στο ασχετο! 1
Platini_Athens Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 παιδια δεν ξερω....τρελο πατιναζ το φιφα 19....ετσι μου φαινεται δηλαδη.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2018 στις 11:53 ΜΜ, Platini_Athens είπε παιδια δεν ξερω....τρελο πατιναζ το φιφα 19....ετσι μου φαινεται δηλαδη. Το πατιναζ που το είδες ακριβώς; Πόσες ώρες έχεις ασχοληθεί; Πραγματικά το παιχνίδι φέτος εαν ασχοληθεί κάποιος μαζί του είναι απολαυστικό. Η μεγάλη του διαφορά με το περσινο είναι οτι έχει μπεί η παράμετρος του απρόβλεπτου όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο. ΠΧ απο μια κόντρα μπορεί να πάει η μπάλα στην περιοχή και να πεταχτείς για γκόλ Το σουτ αν και με καλές προυποθέσεις μπορεί να φύγει αρκετά εξω. Είναι πολύ κοντά στο ρεαλισμό. Οσον αφορά το πρόβλημα με το DX 12 που πετάει αρκετό κόσμο έξω . Εχθες συμπτωματικά είχα το ίδιο πρόβλημα με το BF1 όπου ανέτρεξα και σε ξένο φόρουμ για να βγάλω άκρη. Αναφέρουν λοιπόν το Overlay που χρησιμοποιεί το msi afterburner . (προσωπικά το έχω μονίμως ανοιχτό) αλλά και το Overlay Που χρησιμοποιεί το Steam οταν μένει απο πίσω ανοιχτό. Αξίζει να γίνει μια δοκιμή και με τα δύο κλειστά να δουμε αν θα ξανακρασάρει με DX12 ανοιχτό. Θα το δώ σε βάθος χρόνου και θα επανέλθω. Δοκιμάστε και την beta του afterburner.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Prof_Chaos
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29,67€ από EA store Ρωσίας. (2,249 ρούβλια) Με hola vpn. Πιστεύω στο black friday 23/11, θα υπάρξει ακόμα καλύτερη τιμή Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr
alimentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ρε μην ειστε ολο γκρινια.Αμα δεν ασχοληθει καποιος λογικο ειναι να μην ξερει να παιζει.Μια χαρα ειναι το παιχνιδι και σιγουρα καλυτερο απ την περσινη μουφα που ηταν μονο τρεξιμο.
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2018 στις 2:34 ΜΜ, Prof_Chaos είπε Στο θέμα δυσκολίας το Ultimate πως σας φαίνεται; Μου φαινεται αρκετά δύσκολο και θα έλεγα μη ρεαλιστικό μιας και μικρές ομάδες αλλαζουν την μπάλα σαν την Μπαρτσελόνα και οτι ρίχνουν στο τέρμα γράφει. Ειδικα΄με κεφαλιές εχουν τεράστια ποσοστά ευστοχίας. Δεν το βλέπω και πολύ ρεαλιστικό αυτό . Το γύρισα στο Legendary μιας και δεν παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που λες εγώ το θυμάμαι σε όλα τα πρόσφατα φιφα και μάλιστα σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας. Απλώς στα μεγαλύτερα επίπεδα το ΑΙ τρόπον τινά κλέβει περισσότερο. Το ίδιο ισχύει σε όλα τα sport sims, δεν είναι αποκλειστικοτητα του φιφα. Θυμάμαι πως κάθε χρόνο που έβγαινε νέος τίτλος ξεκινούσα με όλη την καλή θέληση να παίξω offline σε χαμηλές κατηγορίες αλλά μετά από λίγους αγώνες πάντα το παρατουσα, απηυδησμενος από τον τρόπο που αγωνιζόταν το ΑΙ (μπαρτσελονα φάση ακόμα και στη γ' Αγγλίας). Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από nzeppos
Aggeluska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 On 07/11/2018 at 11:33, xtrmsnpr said: 29,67€ από EA store Ρωσίας. (2,249 ρούβλια) Με hola vpn. Πιστεύω στο black friday 23/11, θα υπάρξει ακόμα καλύτερη τιμή Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω. Θέλω να πάρω το παιχνίδι αλλά πιστεύετε θα έχουμε κανα deal για black friday ? Ή τσάμπα περιμένω ;
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω. Θέλω να πάρω το παιχνίδι αλλά πιστεύετε θα έχουμε κανα deal για black friday ? Ή τσάμπα περιμένω ; Θα το βάλει 25 ευρώ λογικά και απο το νέο έτος θα το πετάξει στα 20 ευρώ το origin. Ετσι αν θυμάμαι καλά έκανε με το περσινό. Πιο κάτω δεν πάει. Αν είναι παιχνίδι που παίζεις αρκετά αξίζει να το πάρεις
Aggeluska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 18 minutes ago, Prof_Chaos said: Θα το βάλει 25 ευρώ λογικά και απο το νέο έτος θα το πετάξει στα 20 ευρώ το origin. Ετσι αν θυμάμαι καλά έκανε με το περσινό. Πιο κάτω δεν πάει. Αν είναι παιχνίδι που παίζεις αρκετά αξίζει να το πάρεις Έπαιζα Καθημερινά το 2012 online κ Μ άρεσε πολύ αλλά λόγω χρόνου τα επόμενα χρόνια δεν μπόρεσα να παίξω κ λέω τώρα να ξανά αρχισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα