alimentas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Τι στο διαολο πρεπει να κανω για να παιζω αντιπαλος με ομαδες ιδιoυ επιπεδου με την δικια μου ??? Μιλαμε την τελευταια εβομαδα στον fut με βγαζει αντιπαλο με υπερφυσικα ροστερ.Και υποτιθεται φετος εχουν ριξει δουλεια στο match making. Ολοι οι καμενοι φετος ριχνουν λεφτα κ εχουν τετοιες ομαδες 2 εβδομαδες που βγηκε το παιχνιδι????Περυσι δεν θυμαμαι τετοιες ομαδες
Platini_Athens Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alimentas είπε Τι στο διαολο πρεπει να κανω για να παιζω αντιπαλος με ομαδες ιδιoυ επιπεδου με την δικια μου ??? Μιλαμε την τελευταια εβομαδα στον fut με βγαζει αντιπαλο με υπερφυσικα ροστερ.Και υποτιθεται φετος εχουν ριξει δουλεια στο match making. Ολοι οι καμενοι φετος ριχνουν λεφτα κ εχουν τετοιες ομαδες 2 εβδομαδες που βγηκε το παιχνιδι????Περυσι δεν θυμαμαι τετοιες ομαδες αυτο δυστυχως δεν γινεται στο φουτ (μονο πχ στο απλο σιζονς). γι αυτο και λεγεται ultimate team... βεβαια το εχουν κανει ετσι ωστε ακομα και αυτοι που εχουν αγορασει ακριβες καρτες ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ αυτο...εαν οι καρτες που εχεις εσυ στην κατοχη σου (νταξ πχ εννοειται να μην εχουν σταμινα 54 και τα φτυνουν απο το 1ο ημιχρονο...) ειναι πιο φτηνες...ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ...και γενικα πιο δουλεμενη ομαδα....και εισαι καλυτερος gamer ....κλπ κλπ κλπ....εχεις πιθανοτητες να κερδισεις...ΠΟΛΛΕΣ μαλιστα...βεβαια ολα αυτα στις μεγαλες 3 κατηγοριες.....ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Platini_Athens
alimentas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Mα περυσι στο ματσαρισμα σου εβγαζε αντιπαλο με ομαδα ψιλοιδιου επιπεδου.Και sστο τωρινο πριν το updade.Φετος ολοι εχουν ομαδαρες τουλαχιστον των πεντακοσιων χιλιαδων.Και μιλαμε το παιχνιδι ειναι στην αγορα 3 εβδομαδες.Πρεπει να ριχνουν τρελο χρημα. Τεταρτη κατηγορια ειμαι εγω.Μια εβδομαδα πηγα στην τριτη και με γλεντησανε
johnmayson Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Οσοι παιζετε ultimate βαλτε την ομαδα που εχετε.Λιγο ποιο πανω εχω βαλει μια ομαδα που σκεφτομαι να φτοιαξω πειτε μου τη γνωμη σας πως σας φαινεται.Εγω παιζω scuad battle και rivals.Στα rivals με βαλε div 7 και επεσα div 9.Ειμαι κακος παικτης αλλα οι αντιπαλοι μου ειναι και αυτοι κακοι.Δεν εχω φτοιαξει ολοκληρωμενη ομαδα οποτε μεχρι τοτε παιζω με κατι γαλλους και οτι εχω στο scuad.Στο wl δε εχω μαζεψει τους ποντους για να μπω.Ακομα ομως και να το καταφερω 30 games ειναι πολλα οποτε δε βλεπω να παιζω κει.Οπως το χω ρυθμισει παιζω 4 games τη μερα για το scuad battle.2 για το rivals.
Platini_Athens Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, alimentas είπε Mα περυσι στο ματσαρισμα σου εβγαζε αντιπαλο με ομαδα ψιλοιδιου επιπεδου.Και sστο τωρινο πριν το updade.Φετος ολοι εχουν ομαδαρες τουλαχιστον των πεντακοσιων χιλιαδων.Και μιλαμε το παιχνιδι ειναι στην αγορα 3 εβδομαδες.Πρεπει να ριχνουν τρελο χρημα. Τεταρτη κατηγορια ειμαι εγω.Μια εβδομαδα πηγα στην τριτη και με γλεντησανε τι να σου πω....δεν παιζω πολυ πλεον .... οι ειδικοι στο αλλο Ελληνικο φορουμ λενε οτι ειναι πανευκολο να μαζεψεις λεφτα χωρις να δωσεις αληθινα χρηματα....και να φτιαξεις αξιομαχη ομαδα......επισης φωναζουν να μην ανοιγουμε πακετα με κοινς. Εγω τωρα καταφερα να φτιαξω μια Αγγλικη....ομαδιτσα βεβαια. Εδωσα σημασια στο σταμινα, στο 4 weak foot, στο composure, στα work rates.... To fifa κατεμε ολα αυτα τα χρονια ΔΕΝ ειναι αξιοκρατικο ονλαιν.....τωρα που οφειλεται αυτο ειναι ολοκληρη συζητηση...διοτι υπαρχουν ΚΑΙ παιχτες που κανουν 40 σερι νικες....οποτε οτι και να ισχυριζομαστε εμεις....βεβαια υπαρχουν και εκεινοι οι gamers οπου νικανε υπερομαδες με μπρονζε 11αδες......ΚΑΤΙ αγνοω ΣΙΓΟΥΡΑ........οποτε ΟΤΙ ομαδα και να εχω ΔΕΝ νομιζω οτι θα γλυτωσω απο τα κουλα που γινονται και τα ιντερστελαρ. Εκτος αν ειναι θεμα καθαρα χειρισμου και παιχτικης ικανοτητας. Εγω ειμαι μετριος παιχτης.
g6519 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα μπορω να ακουσω γνωμες για το time finishing? εγω προσωπικα το θεωρω λιγο χαζο εσεις το εχετε ενεργοποιημενο? η όχι?
Platini_Athens Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, g6519 είπε Καλησπερα μπορω να ακουσω γνωμες για το time finishing? εγω προσωπικα το θεωρω λιγο χαζο εσεις το εχετε ενεργοποιημενο? η όχι? για να το εχουν βαλει....σε κατι χρησιμευει. εγω που το εχω στο οφ.....πολλα τετ α τετ σουτακια εντος περιοχης καταληγουν εντελως αστοχα....λες και το εχω μανιουαλ.
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νεο Update με αρκετές αλλαγές αλλά δεν έφτιαξαν το DX bug . Ο ήχος απο το κοινό διορθώθηκε . Θα δοκιμάσω νέους οδηγούς και θα επανέλθω Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Prof_Chaos
coniste Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Το παιχνιδι ειναι το χειροτερο απο το 14 που παιζω FIFA. Απλα μετανιωνω που το αγορασα. Απο την μια υπαρχει τεραστια λογικη στο gameplay απο την αλλη καμια, θα λετε τωρα τι λεει αυτος ο χαζος, δε μπορω να το εξηγησω και δε ξερω αν με καταλαβαινεται.
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 12:00 ΠΜ, g6519 είπε Καλησπερα μπορω να ακουσω γνωμες για το time finishing? εγω προσωπικα το θεωρω λιγο χαζο εσεις το εχετε ενεργοποιημενο? η όχι? Μια βλακεία και μισή
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 το bug με το direct x παραμένει ακλόνητο οπότε μπορεί να σε πετάξει απο το παιχνίδι οταν βρίσκεσαι στο μενου .. Στο Career τουλάχιστον
Platini_Athens Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο 14 αν θυμαμαι καλα οι 8 σεντρουλες στις 10 εγραφαν..... επιμενω οτι ειναι το πιο σολιντ φιφα εβερ και θα ελεγα οτι μου αρεσει περισσοτερο απο τα προηγουμενα. Εχει αρκετα (-)....αλλα αμα ειχε ΜΟΝΟ (+) δεν θα δουμε καμια βελτιωση και τιποτα νεο στο φιφα 20. Θελει ψαξιμο...πρεπει να κανεις save συστηματα και καστομ τακτικς. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Platini_Athens
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παιχνίδι .. Τουλάχιστον στο Career είμαι στις μεταγραφές και με έχει πετάξει 5-6 φορές μέσα σε 30 λεπτά..Δεν γίνεται προς το παρών το παρατάω μέχρι να βγούν 1-2 Updates να στρώσει η κατάσταση.
tommybertsen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Καλό θα ήταν να επιβεβαιώσουν (ή και όχι) το πρόβλημα και κάτοχοι AMD καρτών, μήπως το πρόβλημα είναι συνδυασμός nvidia/ea. 1
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 για οποιους αντιμετωπιζουν προβλημα με το fifa και τους πεταει εξω το παιχνιδι..δοκιμασα να βαλω ρυθμιση direct X 11.0 και για οσο επαιξα δεν με πεταξε οποιος θελει ας το δοκιμασει γιατι και σε εμενα μπορει απλα να ετυχε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα