Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μετά από 11 χρόνια επέστρεψα στο PES, που το θεωρώ φέτος πολύ καλύτερο, ως προς το gameplay, παιχνίδι. Αν κάποιος θέλει άδειες και modes μένει στο FIFA.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

DirectX Error

Screenshot_2.png

Καλησπέρα παιδιά. Πάω να τρέξω το FIFA 19 και μου βγάζει αυτό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα απ' όσα προτείνουν στο ίντερνετ σαν λύσεις αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος τι να κάνω;; AMD R9 360 2GB η κάρτα γραφικών μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην σελίδα 8, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, και άλλοι.

Πλέον ούτε αυτό δεν βγάζει, με πετάει σε κάποια άκυρη φάση από το game , χωρίς καν κάποια ένδειξη ότι θα κρασάρει. Το κάνει ΜΟΝΟ στο Fifa 19. Δοκίμασα repair, τίποτα. Θα δοκιμάσω re-install. 

Όλα ξεκίνησαν μετά το update που έκαναν. 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Bug Με το DX Μου το έβγαλε χθές όταν ημουν στα μενου.. και φυσικά με πέταξε απο το παιχνίδι.

Εχουμε και το bug του ηχου απο το κοινό ..

Επίσης παρατήρησα και μάλιστα δύο φορές οτι ενω βγάζει ο παίχτης της αντίπαλης ομάδας πλάγιο την μπάλα (φαίνεται καθαρά στο replay ) το δίνει υπέρ τους.

Την πρώτη φορά που έγινε και ηταν το ίδιο καθαρό είπα οτι μάλλον δεν είδα καλά και δεν ανέτρεξα σε replay μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

Την δευτερη φορά ομως φάνηκε καθαρά. Εϊναι η κλασική περίπτωση που χτυπάς την μπάλα απο κοντρα στον αντίπαλο και βγαίνει απο τα πόδια του.

Μπορεί να εχουν βάλει και τον παράγοντα λάθος μέσα στην λόγική των αποφάσεων.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/10/2018 στις 11:24 ΜΜ, PavlosSage είπε

DirectX Error

Screenshot_2.png

Καλησπέρα παιδιά. Πάω να τρέξω το FIFA 19 και μου βγάζει αυτό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα απ' όσα προτείνουν στο ίντερνετ σαν λύσεις αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος τι να κάνω;; AMD R9 360 2GB η κάρτα γραφικών μου.

Εκανες Uninstall τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και Install πάλι τους τελευταίους;

Δυστυχώς εχει bugs το φετινό παιχνίδι και μάλιστα αρκετά. 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Εκανες Uninstall τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και Install πάλι τους τελευταίους;

Δυστυχώς εχει bugs το φετινό παιχνίδι και μάλιστα αρκετά. 

Ναι 2 φορές κιόλας και τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά κλαίω...

image.png.08737618dccdf666b8b3d1f85382145a.png

Τώρα μόλις. 

Έχω κάνει re-install το game. Ειλικρινά θέλω να δω πότε θα φιλοτιμηθούν να βγάλουν update για να διορθωθεί το πρόβλημα. Και όχι δεν είναι οι drivers. Σε 10 διαφορετικά games δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο Fifa, έχω. (τους έχω κάνει και αυτούς reinstall)

Το πιο αστείο όλων είναι πως μου το κάνει όταν πάω να μπω στο Journey σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Αν δεν μου κάνει αυτό, με πετάει χωρίς κάποιο μήνυμα. Πλέον ανακαλύπτω πως μου κάνει αυτό μόνο στο journey (αυτό περί DXGI ERROR). Δεν το κάνει στο kick off. Θα δοκιμάσω career πιο μετά.

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Και στο career το κάνει . Χθες με πέταξε με το ίδιο μήνυμα.

Με τόσα bugs μετά το update δεν εξηγείται Και δεν θυμαμαι να έχει ξανασυμβεί  τέτοιο πραγμα.

Μάλλον καποιος υπάλληλος τους έκανε σαμποτάζ ..

Δημοσ.

Καλησπερα τομμυ μηπως ειχες κανει τη αναβαθμιση windows και φταιει αυτο;; Εγω εχω δομη λειτουργικου 17134,345 παιζω μονο ultimate και δεν εχω προβλημα.Αλλαγη σχεδιων θα φτοιαξω αγγλικη ομαδα στο ultimate αλλα θα τη φτοιαξω αρχες νοεμβριου.Μαζευω τα coins.https://www.futbin.com/19/squad/960045  πειτε τη γνωμη σας γι αυτη και αν εχετε καποια αλλη να προτεινετε πειτε μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν η αναβάθμιση των windows να επηρέασε ΜΟΝΟ το Fifa 19? Την τελευταία έχω, όπως και πολλοί άλλοι :)  

Παίζω Shadow of the Tomb Raider, AC Odyssey, Batman Arkham Knight, και γενικά όλα τα εγκατεστημένα μου παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Αυτό γιατί δηλαδή; Να το λύσουν οι κύριοι της ΕΑ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Καλησπέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν η αναβάθμιση των windows να επηρέασε ΜΟΝΟ το Fifa 19? Την τελευταία έχω, όπως και πολλοί άλλοι :)  

Παίζω Shadow of the Tomb Raider, AC Odyssey, Batman Arkham Knight, και γενικά όλα τα εγκατεστημένα μου παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Αυτό γιατί δηλαδή; Να το λύσουν οι κύριοι της ΕΑ. 

Στο online seasons στο βγάζει το σφάλμα;Γιατι εγώ δεν έχω παίξει τα άλλα modes και δεν ξέρω αν το κάνει και σε μενα

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα γιατί αν μου το βγάλει και είμαι σε ματς, θα νευριάσω πολύ 😛 

Με ενδιαφέρουν όλα τα modes (εκτός FUT - σε αυτό μου το έκανε πρώτη φορά - ήταν και μία από τις λιγοστές φορές που πήγα να ασχοληθώ αλλά το θεώρησα τυχαίο το κρασάρισμα- δεν ήταν από ότι φαίνεται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...