Προς το περιεχόμενο

FIFA 19 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο θέμα Gameplay εχει πολύ ωραίο παιχνίδι κέντρου με διεκδικήσεις που δεν τις έβλεπες στο 18 . Βγαίνουν ωραιες άμυνες και τάκλιν της τελευταία στιγμής .

Στο επιθετικό κομμάτι επίσης υπάρχει ποικιλία  ο παράγοντας τύχη εχει αυξηθεί με πολύ περισσότερες παραμέτρους στο σουτ την τοποθέτηση του παίχτη και γενικότερα το που πηγαίνει η μπάλα.

Η κεφαλιά εχει αλλάξει 100% τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Απλά πρέπει να τοποθετηθείς σωστά και να την πατήσεις την κατάλληλη στιγμή. Προσωπικά το βρίσκω πολύ καλό και σαφώς καλύτερο απο το 18. Μπαίνουν περισσότερα γκόλ απο κεφαλιά πιστεύω ρεαλιστικό βαθμό . Στο 18 ηταν αρκετά σπάνια η κεφαλιά σε σημείο μη ρεαλιστικό. 

Εχει αλλάξει η δύναμη στην κάθετη και γενικότερα η δύναμη στις μπαλιές. Επίσης χαρακτηριστικό είναι οτι εχει δυσκολέψει το σενάριο να φυγεις μπροστά και να περάσεις τον τελευταίο αμυντικό . Πρέπει να εχεις αρκετά γρήγορο επιθετικό .

Το παιχνίδι με την δύναμη του σώματος και τις αντίστοιχες τοποθετήσεις έχει βελτιωθεί αισθητά .

Οπως έιναι στο Legendary με ΑΕΚ βάζω σε αντίστοιχους αντιπάλους 3-4 γκόλ Carreer με ωραίο ποδόσφαρο και φυσικά μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Τα λάθη δεν συγχωρούνται ειδικά αν χαθεί η μπάλα στο κέντρο..

Η αίσθηση μου είναι οτι έχει γίνει και ενα κλίκ πιο εύκολο απο το 18 αλλά και πιο διασκεδαστικό. 

Στο θέμα των Bugs όπως ανέφερα και προηγουμένως έχει το πρόβλημα με τον ήχο του κοινου * crackiling stuttering sound " το οποίο εμφανίστηκε στο τελευταίο Update . Ακρως εκνευριστικό.

Τέλος καποιες ρυθμίσεις δεν τις κρατάει.

Πιστεύω τα τελευταία θα φτιαχτουν στο τελευταίο Update.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επαιξα και εγω το φιφα. Δεν αξιζει τελικα! Μονο για τις ομαδες αξιζει και τα μενου. Το υπολοιπο ψευτικο μεχρι αηδιας. Να το χαιρεται η EA.

Με βλεπω να γυρναω προ παλι.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Επαιξα και εγω το φιφα. Δεν αξιζει τελικα! Μονο για τις ομαδες αξιζει και τα μενου. Το υπολοιπο ψευτικο μεχρι αηδιας. Να το χαιρεται η EA.

Με βλεπω να γυρναω προ παλι.

Ε άμα το παίζεις σε 23-27" οθόνη λογικό είναι να σου φαίνεται ψεύτικο. Μόνο από 40"και πάνω οθόνη καταλαβαίνεις την πραγματικο αποτέλεσμα στα γραφικά και στο gameplay

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JTRGamer είπε

Ε άμα το παίζεις σε 23-27" οθόνη λογικό είναι να σου φαίνεται ψεύτικο. Μόνο από 40"και πάνω οθόνη καταλαβαίνεις την πραγματικο αποτέλεσμα στα γραφικά και στο gameplay

σε 65 4κ το παιζω sony. Ειναι καλα? οι κινησεις ειναι ψευτικες,οι πασες,το ανοιγμα της μπαλας,το ξαφνικο πεταγμα τα σουτ αφυσικα,η κεφαλια παει πιο δυνατα και απο σουτ. Η Διαφορα του gameplay με το pro ειναι χαωδες.

Δημοσ.

Είναι κανόνας οτι οταν υπάρξουν αλλαγές υπάρχει και γκρίνια.

Σίγουρα δεν είναι τέλειο αλλα είναι πολύ διαφορετικό απο το 18..

Το Pro δεν το έχω παίξει το κάινούργιο αλλά στο DEMO μου φάνηκε λίγο αργό σε σημείο που με κουρασε.

Πρέπει να δω και την ολοκληρωμένη έκδοση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

σε 65 4κ το παιζω sony. Ειναι καλα? οι κινησεις ειναι ψευτικες,οι πασες,το ανοιγμα της μπαλας,το ξαφνικο πεταγμα τα σουτ αφυσικα,η κεφαλια παει πιο δυνατα και απο σουτ. Η Διαφορα του gameplay με το pro ειναι χαωδες.

Έχω την ίδια άποψη με σένα (μπορεί και χειρότερη για το FIFA πλέον), αλλά το να έρχεσαι και να κράζεις εδώ που όλοι το γουστάρουν δεν πετυχαίνει κάτι. Αντιθέτως προκαλεί αντιδράσεις. Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη και δεν θα αλλάξει εύκολα πράγματα, εμείς θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε ψεύτικο, εκείνοι θα συνεχίσουν να βλέπουν το pro αργό και ρομποτικό. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Φιλικά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε

Έχω την ίδια άποψη με σένα (μπορεί και χειρότερη για το FIFA πλέον), αλλά το να έρχεσαι και να κράζεις εδώ που όλοι το γουστάρουν δεν πετυχαίνει κάτι. Αντιθέτως προκαλεί αντιδράσεις. Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη και δεν θα αλλάξει εύκολα πράγματα, εμείς θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε ψεύτικο, εκείνοι θα συνεχίσουν να βλέπουν το pro αργό και ρομποτικό. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Φιλικά

οχι δεν ηρθα να κραξω. Ηρθα να πω την αποψη μου που επαιξα το παιχνιδι και δεν μου αρεσε. Νομιζω και οι 2 αποψεις πρεπει να ακουγονται για καποιον που θελει να ξεκινησει. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

οχι δεν ηρθα να κραξω. Ηρθα να πω την αποψη μου που επαιξα το παιχνιδι και δεν μου αρεσε. Νομιζω και οι 2 αποψεις πρεπει να ακουγονται για καποιον που θελει να ξεκινησει. 

Εννοείται ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, απλά επειδή είδα που το σύγκρινες με το pro και οι περισσότεροι θα το εκλάβουν ως θάψιμο από ένα fanboy του pro. Το ίδιο φυσικά γίνεται και στην αντίθετη πλευρά. Όσον αφορά το FIFA καθεαυτό, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ενώ δοκιμάζω και τα 2 κάθε χρόνο, δεν μπόρεσα να παίξω παραπάνω από 2 παιχνίδια, τόσο αδιάφορο μου είναι πλέον.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Πρώτη φορά διαβάζω οτι παίζουν ρόλο οι ιντσες για να βγάλει κάποιος άποψη για το παιχνίδι !!

Το διαβάσαμε και αυτο !

Εντωμεταξύ μάθε βρε άνθρωπε οτι άλλο πράγμα η ανάλυση που και πάλι δεν έχει να κάνει με την άποψη αλλά μόνο με τα γραφικά και άλλο το μέγεθος !

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Πρώτη φορά διαβάζω οτι παίζουν ρόλο οι ιντσες για να βγάλει κάποιος άποψη για το παιχνίδι !!

Το διαβάσαμε και αυτο !

Εντωμεταξύ μάθε βρε άνθρωπε οτι άλλο πράγμα η ανάλυση που και πάλι δεν έχει να κάνει με την άποψη αλλά μόνο με τα γραφικά και άλλο το μέγεθος !

Λολ.πως φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει ποτέ σε πάνω από 40"tv

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Επειδη παιζω και σε μεγαλη τηλεοραση και σε οθονη το μεγεθος μετραει σε ποδοσφαιρακι,story games,racing.

Αλλα την ποιοτητα των γραφικων,και την αποψη για το παιχνιδι μπορει να την καταλαβει καποιος οπου και να παιξει.

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ πρεπει να παιζουμε σε μεγαλη τηλεοραση αντι σε gaming monitor με χαμηλο ms....????

Νομιζω οτι το ινπουτ λαγκ επισης πρεπει να ειναι ελαχιστο οταν παιζεις ειδικα ονλαιν....

Και ποσοι εχουν τα λεφτα ωστε να εχουν μια τετοια τηλεοραση που να καλυπτει τετοιες αναγκες...???

Τεσπα εγω μπηκα για να πω κατι αλλο....ρε παιδια ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ στο παιχνιδι......αυτο που κανεις πασα πχ μια θρου με ελαχιστη (και δεν εννοω καθολου!!!!) δυναμη ωστε να βγει λιγο μπροστα απο τα ποδια του συμπαιχτη σου...και βγαινει τοσο αδυναμη και τζουφια που παει κατευθειαν στον αντιπαλο....αντεπιθεση, ΓΚΟΛ! (αναφερομαι στο assisted)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Και συνεχίζει να λέει την ασυναρτησία του... 

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα Pro fanboys; Σε ποιο πλανήτη;

Επίσης άκουσα ότι φέτος όλα στο Fifa είναι πολύ πιο manual. Καλό είναι αυτό, να τελειώνουμε επιτέλους με την αισχρότητα του assisted φλιπερακίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...