lilwayne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 γεια χαρα σε ολους..εχω ενα iphone6s και ξαφνικα αρχισε καποια προβληματα...το 1 οτι οταν παω να κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα ουτε στο ακουστικο ουτε και με ανοιχτη ακροαση ..ομως το ηχειο δουλευει κανονικα γιατι οταν καποιος με καλει ακουγεται ..και μουσικη μπορω να ακουσω..το 2 ειναι το wifi το οποίο το σημα φευγει και ερχεται..εχω μια εμπειρία με αυτα απλα ετσι να κανουμε κουβεντα μηπως μαθω κατι παραπάνω ..
thodoris20s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ή restore φίλε μου;
lilwayne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 καλησπέρα φιλε μου ..εκανα αυτα τα 2 στην αρχη και μετα επαναφορά απο ιτυνες και το προβλημα παραμενει...ουτε ηχογράφηση δεν κανει..και επειδή δεν κανει ηχογράφηση μπορει να θελει αλλαγή το συστημα φορτισεις που παει σετ με τα μικροφωνα ..ετσι ειδα στο irepair..αλλα το κολλημα που εχω ειναι το εξής ...αν εγω κανω κληση και δεν ακουω οταν καλει τον αλλο και οταν το σηκώσει παλι δεν ακουω τι λεει ουτε μπορει να με ακουσει ..τοτε ειναι προβλημα με τα μικροφωνα
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Με ακουστικά δουλέυουν κανονικά οι κλήσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις