Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:150
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τηλεφωνο , φωτο, you tube
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ραδιο,
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αν εχει καλο ειναι οχι απαραιτητο
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; καλο θα ηταν οχι απαραιτητο
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

ψαχνω κινητο με τα παραπανω χαρακτηριστικα για το γιο μου για αυτο με ενδιαφερει

να εχει οσο το δυνατον πιο χαμηλο sar και κυριως κατω απο 1, καλες φωτο και μπαταρια

Δημοσ.

το εχω δει το κινητο καιειμαι απολυτα συμφωνος αλλα δεν μπορω να πεισω τον πιτσιρικα. αυτος εχει κολλησει με το p9 lite  αλλα εχει υψηλο body sar. ειδα επισης οτι εχει χαμηλο sar to p8 lite και το samsung j5 2016 αλλα στα αλλα χαρακτηριστικα δεν συγκρινονται το ξερω. καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

ωραιο αλλα απο οτι βλεπω εχει θεματα απο διαφορους χρηστες. θα προσαπαθησω να τον πισω για το xiaomi. για το j3 πως το βλεπεις για τα κυβικα του βεβαιως βεβαιως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σειρά J δεν είναι και τόσο καλή ,θα σου έλεγα την A αλλά μάλλον εκεί ξεφεύγει το μπάτζετ.

Τις κριτικές του Σκρουτζ μην τις πολύ δίνεις σημασία.

Για πες τι θέματα έχει?

Γιατί ενώ όπως σου είπα είναι παλιό τα χαρακτηριστικά του κρατάνε ακόμη.

Επίσης εκείνη την εποχή ήταν ναυαρχίδα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Κι εγω για τον πιτσιρικα ψαχνω κινητο αλλα αυτα περι SAR δεν με απασχολουν. Τα παιδια μιλανε ελαχιστα και κυριως εχουν το κινητο για μυνηματα, social media, youtube, παιχνιδια και φωτογραφιες. Τα sar που βλεπεις ειναι με το κινητο κολλημενο πανω στο αυτι και με ελαχιστο σημα. Δηλαδη σε ελαχιστοτατες περιπτωσεις και για λιγα δευτερολεπτα. Μολις απομακρυνθει ελαχιστα το κινητο η οποια ακτινοβολια μειωνεται σε πολυ πολυ χαμηλα επιπεδα. 

«Η νομοθεσία υποχρεώνει τους κατασκευαστές κινητών να διεξάγουν τις μετρήσεις SAR κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες για το χειρότερο δυνατό σενάριο εκπομπής ακτινοβολίας. Έτσι, ο δείκτης SAR που βλέπουμε να αναγράφεται στο κουτί ή το manual του κινητού μας, είναι η μεγαλύτερη δυνατή τιμή που "σκόραρε" η συσκευή.»

https://www.pcsteps.gr/198641-τι-είναι-ο-δείκτης-sar-στο-κινητό/

Δημοσ.

Μην πάρεις σειρα J γιατι του χρονου θα σου παραπονιέται ότι σέρνεται. Αλλα παιδι ειναι και λογικό να μην δέχεται την λογική επιλογή αφου δεν καταλαβαίνει και πολλα. 

Στην τελική του παίρνεις ενα J και σε κανα χρονο παιρνει ενα καλο μάθημα για τις επιλογές του και ποσο δίκιο εχει ο μπαμπάς :devil: 😀

Συμφωνώ με πρόταση Σάρουμαν. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Η σειρά J δεν είναι και τόσο καλή ,θα σου έλεγα την A αλλά μάλλον εκεί ξεφεύγει το μπάτζετ.

Τις κριτικές του Σκρουτζ μην τις πολύ δίνεις σημασία.

Για πες τι θέματα έχει?

Γιατί ενώ όπως σου είπα είναι παλιό τα χαρακτηριστικά του κρατάνε ακόμη.

Επίσης εκείνη την εποχή ήταν ναυαρχίδα.

Χαλια σερβις, καμενες μητρικες, bootloop.

2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μην πάρεις σειρα J γιατι του χρονου θα σου παραπονιέται ότι σέρνεται. Αλλα παιδι ειναι και λογικό να μην δέχεται την λογική επιλογή αφου δεν καταλαβαίνει και πολλα. 

Στην τελική του παίρνεις ενα J και σε κανα χρονο παιρνει ενα καλο μάθημα για τις επιλογές του και ποσο δίκιο εχει ο μπαμπάς :devil: 😀

Συμφωνώ με πρόταση Σάρουμαν. 

Και εγω συμφωνω με τον Σαρουμαν. Ο γιος μου βασικα θελει το p9 huawei εγω σκεδτομαι το sar που εχει κυριως στο σωμα πανω απο ενα.σχετικα με το μοντελο που θελει τι λετε;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bebis4 είπε

Χαλια σερβις, καμενες μητρικες, bootloop.

Και εγω συμφωνω με τον Σαρουμαν. Ο γιος μου βασικα θελει το p9 huawei εγω σκεδτομαι το sar που εχει κυριως στο σωμα πανω απο ενα.σχετικα με το μοντελο που θελει τι λετε;

Στο lite αναφέρεται φαντάζομαι. Υποδεέστερο του rn4 αλλα αν το λεει το παιδι τι να το κανεις; Ουτε το redmi 5 plus του αρεσει; Ειναι και πιο σύγχρονο σαν design. 

Δημοσ.

P9 lite με τίποτα το είχε η σύζυγος και το πούλησα στον χρόνο πάνω, μικρή εσωτερική μνήμη 16gb μπαταρία χάλια, σχετικά αργό. Τώρα με το redmi 5 plus κανένα παράπονο τρένο πάει το τηλέφωνο και η μπαταρία βράχος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Στο lite αναφέρεται φαντάζομαι. Υποδεέστερο του rn4 αλλα αν το λεει το παιδι τι να το κανεις; Ουτε το redmi 5 plus του αρεσει; Ειναι και πιο σύγχρονο σαν design. 

τι sar εχει?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bebis4 είπε

τι sar εχει?

Αν λες για το redmi 5 plus,από την επίσημη ιστοσελίδα

Head:1.013W/Kg
Body: 1.470W/Kg 

7 ώρες πριν, bebis4 είπε

p9 huawei εγω σκεδτομαι το sar που εχει κυριως στο σωμα πανω απο ενα.σχετικα με το μοντελο που θελει τι λετε;

Huawei P9 lite

1.38 W/kg (head)     1.59 W/kg (body) 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, bebis4 είπε

sorry αν σας πριζω το redmi 4x νομιζω ειναι ενα καλο κινητο αλλα τι sar exei?

Head:0.583W/Kg
Body: 1.5W/Kg

Δεν έχει νόημα νομίζω σου έχουμε πει πια είναι τα ποιο χαμηλά.

Αν ήταν θα σου λέγαμε και άλλα.

Αλήθεια ο γιος σου πόσο είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...