Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, drmanakias είπε

Product satisfaction που προκαλεί οργασμό είναι βρε 😂😂

Η ασφάλεια που κολλάει ? Θα καταγράφει την αλλαγή των παλμών σου ανάλογα με τον τραγούδι και θα την πουλάει στο Spotifyκαι στο googleγια ανάλογα adds ?  

Όχι δεν είναι τεχνολογικό σούπερ ντουπερ feature να μετράν τα ακουστικά σου και παλμούς την ώρα που τρέχεις και δεν θες για τον χ,ψ λόγο activity tracker στον καρπό σου

Όλο κάτι σας πειράζει και σας ξινίζει , 20$ και ακόμα κράζετε . 

Θα βγάλουν κινητό που θα κάνει καφέ και θα γκρινιάζετέ ότι δεν πέτυχε καλά το αφρόγαλά… έλεος .

Μην γράφετε μαλακίες μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι .

Αυτό που σήμερα παρουσιάζεται ως καινοτομία (αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του παρόντος άρθρου) μελλοντικά γίνεται υποχρεωτικό και τελικά το αποτέλεσμα είναι ότι όσες συσκευές χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση έχουν γίνει προσωποποιημένες σε απίστευτο βαθμό. Εκεί που νομίζεις ότι η κατάσταση έχει πιάσει πάτο πάντα κάποιος σου δείχνει ότι υπάρχει και πιο κάτω... Αν έδειχνες σε έναν πολίτη πχ το 2000 τη σημερινή κατάσταση με τα προσωπικά δεδομένα θα σου ελεγε ότι υπερβάλεις ή ότι αυτό μπορεί να γίνει στο παρά πολύ μακρυνό μέλλον, όμως αργά και συστηματικά είναι η σημερινή πραγματικότητα. Δεν έχω τίποτα εναντίον της τεχνολογίας. Αν είχα δε θα ήμουν εδώ, όμως θέλω να εξυπηρετεί εμένα, αφού την πληρώνω και όχι άλλους και να καλούμαι εγώ να την πληρώσω κι από πάνω.

Το ότι θεωρώ ότι για μένα ένα τέτοιο προϊόν δεν είναι χρήσιμο με κάνει ταυτόχρονα μαλακα στα μάτια σου; Δηλαδή η δικές σου καταναλωτικες ανάγκες και προτιμήσεις αποτελούν παγκόσμια αλήθεια. Ωραία λογική φίλε μου. Να σαι καλά... Δε συνεχίζω τέτοια συζήτηση, αλλά αυτός δεν είναι σωστός τόνος συζήτησης από μέρους σου. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Τα ενσύρματα ακουστικά Honor Earphones μετρούν τους παλμούς της καρδιάς σου

Επισης ''Τα νεα αθλητικα adidas μετρουν το μηκος των μαλλιών σου ! '' ΝΑΙ, ποσο μ' αρεσουν ολα αυτααά !

Δημοσ.

Από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχουν βγει.

Εκτός το ότι θα σωθούνε ζωές,θα είναι και το υπέρτατο εργαλείο για να κάνεις σωστή γυμναστική. Ίσως και μια μέρα να γίνεις και υπεραθλητής, ποιος ξέρει.

Πρέπει να το αγοράσω οπωσδήποτε. Τώρα που έχω και Android, ποιος με φτάνει....

😙

Δημοσ.

Σε 3-4 χρόνια περιμένω την σούπερ υλοποίηση από το μήλο.

Αν δεν κοστίζουν τουλάχιστον ένα κατοσταρι δεν αξίζει, που πάνε τα γατάκια με 20$!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό με την υλοποίηση του μήλου θα ειναι ότι δεν θα έχει hi Res αλλά θα υπόσχεται καλύτερη απόδοση χωρίς να έχει.

Θα υπάρξει βέβαια και δεύτερη έκδοση με hi Res, αλλά θα κοστίζει ένα χιλιάρικο.

Το πρόβλημα εκεί θα είναι ενώ θα υποστηρίζει hi Res ,δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις.Ο λόγος....απλός,δεν θα βρεθεί άνθρωπος που θα μπορέσει να το τοποθετήσει σωστά στο αυτί του, εκτός του αφεντικού της μηλοεταιρίας

Επεξ/σία από palawiaris
Για να περνάει η ώρα
Δημοσ.

ΑΝ δουλεύει και ΑΝ είναι αληθινή η τιμή του θα ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ. Άνθρωποι με αρρυθμίες κυρίως που δεν το γνωρίζουν, αντί για χολστερ (χρονοβόρο δύσκολο στην εφαρμογή ακριβό αν θέλουμε καλό αποτέλεσμα και πάμε σε ιδιωτικό), απλά θα φορούν τα ακουστικά τους είτε ακούς μουσική είτε όχι. Απίστευτα χρήσιμο.

Το θέμα μας είναι θα δουλεύει σωστά? Γιατί για παράδειγμα δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος... μούφα μου φαίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κανει τρομερη εντυπωση που ο κοσμος δεν γνωριζει ότι εδώ και πολα χρονια υπαρχουν ακουστικα που μετρανε τους παλμους τις καρδιας και μαλιστα με αψογο τροπο, παράδειγμα τα φετινα  Bose soundsport wirless εχουν heart rate monitor το οποιο είναι τελειο.

Από εκει και περα για την ποιοτητα του ηχου και την ποιότητα τις μετρησης απλα σε αυτά τα λεφτα είναι αστειο να περιμένουμε αποτέλεσμα. Δεν υπαρχουν ακουστικα κατω από 200 ευρο που να πεις ότι ακουγοντε αξιοπρεπές εκτος και αν δεν ασχολειτε καποιος με μουσική.

Αυτό που μπορει όμως να κανει καποιος που θελει να παρακολουθεί την καρδια του είναι ένα βραχιόλι το οποιο και ασχημο δεν είναι και δεν τελειωνει η μπαταρια συντομα και με καλυτερο αποτέλεσμα , με δεδομενα σε κινητο και να κρατα σημειώσεις στον υπνο.

Επισης υπαρχει και βραχιολη το οποιο εκτος από  την καρδια μετραει και το ζαχαρο περνοντας ένα μικρο δειγμα από αιμα ανα καποιες ωρες και εχει όλα τα δεδομενα στο κινητο , πολύ βολικο για ατομα με ζαχαρο και δεν μπορουν να κανουν επεμβαση να βαλουν μηχάνημα μεσα στο σωμα τους .  

4 ώρες πριν, jimandri9000 είπε

ΑΝ δουλεύει και ΑΝ είναι αληθινή η τιμή του θα ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ. Άνθρωποι με αρρυθμίες κυρίως που δεν το γνωρίζουν, αντί για χολστερ (χρονοβόρο δύσκολο στην εφαρμογή ακριβό αν θέλουμε καλό αποτέλεσμα και πάμε σε ιδιωτικό), απλά θα φορούν τα ακουστικά τους είτε ακούς μουσική είτε όχι. Απίστευτα χρήσιμο.

Το θέμα μας είναι θα δουλεύει σωστά? Γιατί για παράδειγμα δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος... μούφα μου φαίνεται.

Δεν είναι καθολου βολικο να το εχεις στο αυτι, καλυτερα βραχιόλι μονιμά πανω στον ανθρωπο που μετρα και οξυγονο το βραδυ στον υπνο . 

13 ώρες πριν, Dudadidos είπε

Τα ενσύρματα ακουστικά Honor Earphones μετρούν τους παλμούς της καρδιάς σου

Επισης ''Τα νεα αθλητικα adidas μετρουν το μηκος των μαλλιών σου ! '' ΝΑΙ, ποσο μ' αρεσουν ολα αυτααά !

Υπαρχουν που μετρανε θερμιδες και βηματα , τα ειχα και ηταν αξιόπιστα 

12 ώρες πριν, palawiaris είπε

Από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχουν βγει.

Εκτός το ότι θα σωθούνε ζωές,θα είναι και το υπέρτατο εργαλείο για να κάνεις σωστή γυμναστική. Ίσως και μια μέρα να γίνεις και υπεραθλητής, ποιος ξέρει.

Πρέπει να το αγοράσω οπωσδήποτε. Τώρα που έχω και Android, ποιος με φτάνει....

😙

Κανουν τρομερη δουλεια στο γυμναστηριο στο λεω εγγυημενα 2 χρονια τωρα κανω μονο με Heart rate monitor ακουστικα, και ευτηχως και με ποιοτητα Bose . διοτι τα πρωτα που ειχα παρει ηταν από μια no name και ηταν αποτυχια .  

Τα συγκεκριμένα όμως ΔΕΝ κανουν για γυμναστηριο για τους λογους ότι δεν είναι ασυρματα, δεν εχουν μεγαλους drivers για deep bass και δεν εχουν WINGS για να μην φευγουν από τα αυτια… α και πρεπει να είναι αδιάβροχα επισης και να κραταει η μπαταρια 8 ωρες εστο.

4 ώρες πριν, palawiaris είπε

Το κακό με την υλοποίηση του μήλου θα ειναι ότι δεν θα έχει hi Res αλλά θα υπόσχεται καλύτερη απόδοση χωρίς να έχει.

Θα υπάρξει βέβαια και δεύτερη έκδοση με hi Res, αλλά θα κοστίζει ένα χιλιάρικο.

Το πρόβλημα εκεί θα είναι ενώ θα υποστηρίζει hi Res ,δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις.Ο λόγος....απλός,δεν θα βρεθεί άνθρωπος που θα μπορέσει να το τοποθετήσει σωστά στο αυτί του, εκτός του αφεντικού της μηλοεταιρίας

9 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε

Σε 3-4 χρόνια περιμένω την σούπερ υλοποίηση από το μήλο.

Αν δεν κοστίζουν τουλάχιστον ένα κατοσταρι δεν αξίζει, που πάνε τα γατάκια με 20$!!!

Η Apple στο κοματι ηχου είναι παντελος ασχετη , πρεπει να μην εχει καμια ιδεα καποιος από ηχο για να παρει ακουστικα APPLE εκτος και αν το κανει για λογους ονοματος , που και παλη δεν εχει νοημα όταν υπαρχουν οι . Senn,FOcal,Bose,Shure,Final Audio, κτλ κτλ .

Επεξ/σία από Agony
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimandri9000 είπε

ΑΝ δουλεύει και ΑΝ είναι αληθινή η τιμή του θα ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ.

Και αν δεν δουλεύει φίλε τι θα γίνει,θα τους στέλνει αδιάβαστους;

Δημοσ.

ρε συ @Agony αν δεν είναι ασύρματα που να κρατάνε 8 ώρες και κοστίζουν 200 ευρώ δεν κάνουν για γυμναστήριο ; 

θα τρελαθούμε ;;;;;;;;

μήπως και τα bose δεν κάνουν για γυμναστήριο γιατί δεν παίρνουν sd κάρτα ή δεν έχουν ενσωματωμένο fm ;;

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 ώρες πριν, cpgr είπε

Κραζουμε γιατι θελουμε αυτα που αγοραζουμε να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα... μακαρι να δουλευει καλα και να ειναι τελειο αλλα με 20$  χλωμο το βλεπω..gimmick θα ειναι 

σωπα ρε φιλε απαγορευται να κανουμε χιουμορ?? ελα παναγια μου..

23 ώρες πριν, cpgr είπε

Κραζουμε γιατι θελουμε αυτα που αγοραζουμε να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα... μακαρι να δουλευει καλα και να ειναι τελειο αλλα με 20$  χλωμο το βλεπω..gimmick θα ειναι 

σωπα ρε φιλε απαγορευται να κανουμε χιουμορ?? ελα παναγια μου..

αμα δεν μετρανε και την πιεση εγω δεν τα αγοραζω..

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, johncorfas είπε

Αυτό που σήμερα παρουσιάζεται ως καινοτομία (αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του παρόντος άρθρου) μελλοντικά γίνεται υποχρεωτικό και τελικά το αποτέλεσμα είναι ότι όσες συσκευές χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση έχουν γίνει προσωποποιημένες σε απίστευτο βαθμό. Εκεί που νομίζεις ότι η κατάσταση έχει πιάσει πάτο πάντα κάποιος σου δείχνει ότι υπάρχει και πιο κάτω... Αν έδειχνες σε έναν πολίτη πχ το 2000 τη σημερινή κατάσταση με τα προσωπικά δεδομένα θα σου ελεγε ότι υπερβάλεις ή ότι αυτό μπορεί να γίνει στο παρά πολύ μακρυνό μέλλον, όμως αργά και συστηματικά είναι η σημερινή πραγματικότητα. Δεν έχω τίποτα εναντίον της τεχνολογίας. Αν είχα δε θα ήμουν εδώ, όμως θέλω να εξυπηρετεί εμένα, αφού την πληρώνω και όχι άλλους και να καλούμαι εγώ να την πληρώσω κι από πάνω.

Το ότι θεωρώ ότι για μένα ένα τέτοιο προϊόν δεν είναι χρήσιμο με κάνει ταυτόχρονα μαλακα στα μάτια σου; Δηλαδή η δικές σου καταναλωτικες ανάγκες και προτιμήσεις αποτελούν παγκόσμια αλήθεια. Ωραία λογική φίλε μου. Να σαι καλά... Δε συνεχίζω τέτοια συζήτηση, αλλά αυτός δεν είναι σωστός τόνος συζήτησης από μέρους σου. Καλή συνέχεια.

https://el.wikipedia.org/wiki/Σόφισμα

Στη Φιλοσοφία με τον όρο σόφισμα χαρακτηρίζεται γενικά ένας συλλογισμός που έχει αφετηρία κάποιες αληθινές προτάσεις, ή προτάσεις που εκλαμβάνονται εξαρχής ως αληθινές, αλλά καταλήγει είτε αφαιρετικά (έκπτωση), είτε προσθετικά, είτε με κάποιο άλλο δυσδιάκριτο λογικό σφάλμα σε συμπέρασμα που παρουσιάζεται ως αληθές, καλούμενος εξ αυτού και ψευδώνυμος συλλογισμός.

Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 1:40 ΠΜ, johncorfas είπε

Αλλά λογια να αγαπιόμαστε...(για την ιστορία, μαλάκα δεν σε είπα ποτέ και ούτε έχω σκοπό να χαρακτηρίσω με παρόμοιο τρόπο οποιοδήποτε μέλος, αν πιστεύεις οτι όταν λες μαλάκια γίνεσαι αυτόματα κιόλας δικό σου θέμα, επίσης ήταν πληθυντικός δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα) Όσο για το θέμα μας , μάλλον δεν διάβασες τι είπα. Όταν σου πουλάνε κάτι που κάνει ΚΑΙ κάτι ακόμα συν της βασικής του λειτουργία που το κακό??? Σ'αρέσει? Σε βολεύει? Το αγοράζεις! Δεν σ'αρέσει δεν το παίρνεις! Αλλά δεν το κραζεις επειδή δεν το θεωρείς χρηστικό ΕΣΥ (ο κάθε εσυ). Ειναι φυσικό επόμενο του ανταγωνισμού , βγαζεις κατι καλύτερο με περισσότερες δυνατοτητες στα ιδια λεφτά με του ανταγωνιστή μ για να πάρουν το δικό σου , απλό!  Από τα ασύρματα ακουστικά που μετράνε παλμούς πως προκύπτει η προσωπική ασφάλεια εξήγησε μου!!  και τι σχέση έχουν αυτά που ανέφερες???? Το ψυγείο μου δλδ που εκτός απ'το να συντηρεί τα τρόφιμα (βασική λειτουργία) λόγο του ανταγωνισμού, το έκαναν να βγάζει ΚΑΙ παγάκια μονος του και παγωμένο νερό χωρίς να χρειάζεται να ανοίξω καν την πόρτα έγινε "προσωποποιημένο"  ??? Συνεχίζω να έχω την ίδια γνώμη για τα λεγόμενα σου. Καλή συνέχεια και σε εσένα 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, triapoulakiakathontan είπε

https://el.wikipedia.org/wiki/Σόφισμα

Στη Φιλοσοφία με τον όρο σόφισμα χαρακτηρίζεται γενικά ένας συλλογισμός που έχει αφετηρία κάποιες αληθινές προτάσεις, ή προτάσεις που εκλαμβάνονται εξαρχής ως αληθινές, αλλά καταλήγει είτε αφαιρετικά (έκπτωση), είτε προσθετικά, είτε με κάποιο άλλο δυσδιάκριτο λογικό σφάλμα σε συμπέρασμα που παρουσιάζεται ως αληθές, καλούμενος εξ αυτού και ψευδώνυμος συλλογισμός.

Στην περίπτωση αυτή ο πομπός απευθυνόμενος στο δέκτη και προσπαθώντας να τον πείσει πως η δική του θέση/άποψη είναι σωστή και όχι η θέση/άποψη κάποιου άλλου (αντιπάλου) επιτίθεται στο ήθος του αντιπάλου. Προβαίνει, δηλαδή, σε μια άμεση ή έμμεση προσωπική επίθεση εναντίον του, κατακρίνοντάς τον για το ποιόν του, για τις θέσεις του, ακόμη και για την προσωπική του ζωή.

Ένας τέτοιος τρόπος πειθούς είναι κατά βάση αντιδεοντολογικός και καταδικαστέος, διότι:
·      Δεν υπηρετεί την αλήθεια και το γενικό συμφέρον, τα οποία προκύπτουν μόνο μέσα από ένα γόνιμο και ήρεμο διάλογο, που στηρίζεται στη διαλεκτική «σύγκρουση» διαφορετικών απόψεων και στη βάσιμη επιχειρηματολογία.
·      Τρέφεται και τροφοδοτεί στερεότυπα και προκαταλήψεις.
·      Καλλιεργεί το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία, προκαλώντας ρωγμές στον κοινωνικό ιστό.
·      Τρέφει τη σκανδαλολογία και τη «δαιμονοποίηση».
·      Καταλύει θεμελιώδη δικαιώματα, όπως αυτό της προσωπικής ζωής…

Μερικοί παίζετε με λέξεις που δεν ξέρετε ούτε τη σημασία τους... Μάθετε παρακαλώ να συμπεριφέρεστε αλλιώς αφήστε τα forums και πιάστε καφενεία... 
Έγραψε τη γνώμη του. Γράψε τη δική σου και κάντε διάλογο. Οι εξυπνάδες δημιουργούν μόνο flame και γεμίζουν ατελείωτες σελίδες από σκουπιδοposts. 
Στις 9/6/2018 στις 8:00 ΜΜ, drmanakias είπε

Product satisfaction που προκαλεί οργασμό είναι βρε 😂😂

Η ασφάλεια που κολλάει ? Θα καταγράφει την αλλαγή των παλμών σου ανάλογα με τον τραγούδι και θα την πουλάει στο Spotifyκαι στο googleγια ανάλογα adds ?  

Όχι δεν είναι τεχνολογικό σούπερ ντουπερ feature να μετράν τα ακουστικά σου και παλμούς την ώρα που τρέχεις και δεν θες για τον χ,ψ λόγο activity tracker στον καρπό σου

Όλο κάτι σας πειράζει και σας ξινίζει , 20$ και ακόμα κράζετε . 

Θα βγάλουν κινητό που θα κάνει καφέ και θα γκρινιάζετέ ότι δεν πέτυχε καλά το αφρόγαλά… έλεος .

Μην γράφετε μαλακίες μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι .

Εγώ πάντως άλλο κατάλαβα... Κάνεις παράθεση το ποστ του και μετά γράφεις αυτό και ισχυρίζεσαι ότι δεν τον προσβάλεις... Μάλλον θες να προσβάλεις και τη νοημοσύνη μας από πάνω...

Ο @johncorfas έγραψε ότι τα "παραπάνω" μπαίνουν γιατί τους βολεύουν σε πολλά επίπεδα. Δε συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά έχει μια βάση. Δεν ξέρω αν πράγματι το κάνουν γι αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι κι έτσι. Δημιουργούν εντυπωσιασμό, το πουλάνε σε μία χαμηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και συγκεντρώνουν, μέσω Android, δεδομένα, τα οποία εμπορεύονται και βγάζουν κι άλλα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση είναι γνώμη του, γνώμη σου και γνώμη μου. Δε γράφει κανένας μαλακίες. Μπορεί σε κάποιο βαθμό να έχουμε και οι τρεις δίκιο. Η αλήθεια δεν είναι μονόπλευρη, πολλές φορές απαιτεί πολλές οπτικές γωνίες για να προσδιοριστεί.

Δημοσ.

Μπάνικη καινοτομία. Και με καλώδια, όχι εκείνα τα ωραία της Apple που χάνονται. 

Α ΚΑΙ ΣΤΑ 20 ΝΤΟΛΛΑΡΣ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο
Ένας τέτοιος τρόπος πειθούς είναι κατά βάση αντιδεοντολογικός και καταδικαστέος, διότι:
·      Δεν υπηρετεί την αλήθεια και το γενικό συμφέρον, τα οποία προκύπτουν μόνο μέσα από ένα γόνιμο και ήρεμο διάλογο, που στηρίζεται στη διαλεκτική «σύγκρουση» διαφορετικών απόψεων και στη βάσιμη επιχειρηματολογία.

@Jophiel
Εδώ μου ξέφυγε ένα γελάκι... Αλλά αφού θέλετε γνώμες, συμπεριφορές και αλήθειες, ας συμβιβαστώ

Ο άλλος ξεκινάει με:
το αποτέλεσμα είναι ότι όσες συσκευές χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση έχουν γίνει προσωποποιημένες σε απίστευτο βαθμό
ενώ συνεχίζει με:
Δεν έχω τίποτα εναντίον της τεχνολογίας. Αν είχα δε θα ήμουν εδώ, όμως θέλω να εξυπηρετεί εμένα, αφού την πληρώνω και όχι άλλους και να καλούμαι εγώ να την πληρώσω κι από πάνω.
και καταλήγει σε:
Το ότι θεωρώ ότι για μένα ένα τέτοιο προϊόν δεν είναι χρήσιμο με κάνει ταυτόχρονα μαλακα στα μάτια σου;

Σε περίπτωση που δεν βλέπεις τίποτα το περίεργο σε αυτό το κείμενο, θα στο εξηγήσω. Ξεκινάει με ένα πληθυντικό που συμπεριλαμβάνει όλους αλλά τελικά γράφει τι προτιμήσεις έχει μόνο ο ίδιος. Είναι αυτό τώρα "γενικό συμφέρον"; Δηλαδή αν στην πόλη του 20 gym addicts ή μαραθωνοδρόμοι προτιμήσουν το προϊόν, δεν θα είναι καλύτερα για το σύνολο;

Στο ίδιο κείμενο γράφει επί λέξει:
Αν έδειχνες σε έναν πολίτη πχ το 2000 τη σημερινή κατάσταση με τα προσωπικά δεδομένα θα σου ελεγε ότι υπερβάλεις ή ότι αυτό μπορεί να γίνει στο παρά πολύ μακρυνό μέλλον, όμως αργά και συστηματικά είναι η σημερινή πραγματικότητα.

Αυτό ούτε σοβαρό επιχείρημα είναι, ούτε πραγματικότητα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του κειμένου έχει κάνει λογικά άλματα πρωταθλητισμού. Τι εννοώ όταν λέω ότι δεν είναι πραγματικότητα; Το σκάνδαλο της CA έχει μεν σαρώσει Αμερική αλλά στην Ευρώπη μόνο η Αγγλία έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά (1/70 της Αμερικής) και η αμέσως επόμενη "χτυπημένη" ευρωπαϊκή χώρα, η Γερμανία, τη "γλίτωσε" με 300+ χιλιάδες λογαριασμούς. Η κάθε μία από τις χώρες στην ήπειρο που ζούμε, είχαν μικρότερη ζημιά αριθμητικά. Αυτό το γεγονός παράλληλα με τα μεγέθη πληθυσμών που έχει η κάθε χώρα αποτελεί μία ισχυρή απόδειξη ότι η πραγματικότητα για την οποία μιλάει, δεν είναι πραγματικότητα στη ζωή του ή σε όσους τον διαβάζουν. Αυτό δεν έχει να κάνει με διαφημιστικού μοντέλου υπηρεσίες. Αυτό έχει να κάνει με επιπτώσεις στη δημοκρατία της χώρας και της ηπείρου που ζει. Πιο σοβαρό ζήτημα δηλαδή από το αν του κατέγραψαν τους χτύπους της καρδιάς.

Όσο για τα λογοπαίγνια και τις εξυπνάδες, στα επιστρέφω. Το κομμάτι που παρέθεσα περιγράφει άψογα το πρόβλημα στην επιχειρηματολογία του και μόνο εσύ βρήκες "επίθεση στο ήθος". Από πότε το ήθος είναι επιχειρηματολογία; Ποιος είναι τώρα αυτός που δεν ξέρει τη σημασία των λέξεων;

Τέλος, στον άλλον έγραψες
Εγώ πάντως άλλο κατάλαβα.......... Μάλλον θες να προσβάλεις και τη νοημοσύνη μας από πάνω...

Από που κι ως που συμπεριλαμβάνεις άλλους αναγνώστες επειδή εσύ και ο άλλος το αντιληφθήκατε αλλιώς; Εμένα η νοημοσύνη μου δεν προσβλήθηκε, ίσα ίσα είδα το αντι-επιχείρημα που έθεσε ο @drmanakias, το βρήκα σωστό και συμφωνώ απόλυτα με την επίθεση του στην άσκοπη γκρίνια. Αυτά από μένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...