Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα περίεργο θέμα από χτες. Κάνω editing φωτογραφίες από ένα φάκελο σε εξωτερικό σκληρό γύρω στα 160 αρχεία. Σήμερα το lightroom ειναι εξαιρετικά αργό παρόλο που πριν ξεκινήσω καθάρισα cache, και έσβησα αρκετούς φακέλους παλιότερους τόσο απο τον κατάλογο όσο και από τον σκληρό. όταν βλέπω τις εικόνες στην καρτέλα Library δεν έχω πρόβλημα πέρα απο την αργοπορία όταν όμως πηγαίνε στο Develope μετά από μερικά κλικ σβήνει η οθόνη και δν επανέρχεται. Drivers sthn Nvidia GTX960 αναβάθμισα πριν μια βδομάδα και μέχρι τώρα δούλευα κανονικά. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και Graphic Proccessor Accelarator αλλά πάλι τα ίδια ενώ σε αρκετά forum το παρουσιάζουν ώς προσωρινή λύση. Έχω ένα update pending στα windows αλλα δν νομιζω να επιρεάζει και τόσο.  Μερικές φορές λίγο πριν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα μεχρι και το Chrome κάνει snapping αν εχει κάποια σχέση αυτό δλδ..

MSI GE72 6qc
Windows 10 

Ram 8gb

GPU GTX960M

CPU i7-6700hq 2.6ghz

ουτε θερμοκρασίες μου σηκώνει ούτε τιποτα. συνηθως το δούλευα με 4 σκληρους σε hub με τροφοδοσία αλλα επειδή αργούσε σήεμρα κούμπωσα τον σκληρο στο USB 3 μόνο του. Έσβησα και απο εκει πολλά αρχεία παλιά γιατί είχε γεμίσει κ έλεγα μήπως φταίει αυτό. Είναι η πρώτη φορά που μου σβήνει οθόνη σε οποιαδήποτε δουλειά, photo editing, video editing ή gaming.. :/

Αν μπορεί κανείς HEEELP :P πρέπει να παραδώσω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...