jerry banana Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Δεν ξεκινανε Wow Classic, οπως και εγω, να γουσταρετε λιγο; Η μπορείς να βρεις δουλειά περνάει ο χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, jerry banana said: Η μπορείς να βρεις δουλειά περνάει ο χρόνος. Ρε φιλε δουλευω και γραφω ενσημα απο τα 18 μου. Δοξα τη φυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Ρε φιλε δουλευω και γραφω ενσημα απο τα 18 μου. Δοξα τη φυση. Καλά κάνεις απλώς το έγραψα γιατί φευγει γρηγορα ο χρονος με δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, εχω ποσταρει πολλες φορες απλα επειδη ειμαι ασχετος δε μπορω να βγαλω ακρη.. Εχω προβλημα με το lol κλασσικα και το ping ( απ οτι φαινεται) . Αυτο ειναι θεμα δικτυου (δλδ αν αγορασω καλωδιο και συνδεσω με ρουτερ θα φτιαχτει ) η να φωναξω καποιον ειδικο? Εγω δεν ξερω πως να το φτιαξω κ εδω και παρα πολυ καιρο κολλαει τραγικα καποιες μερες κ καποιες αλλες ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα ποτε τελεια . Τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Ποσο Ping φτανεις δηλαδη? Τι συνδεση εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξερω καν να το μετραω ! Ειχα κατεβασει ενα προγραμμα αλλα δεν εβγαλα ακρη.. Cosmote ειναι 50mpbs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 εχει επιλογη στα settings που στο εμφανιζει πανω δεξια... τι κολληματα σου κανει"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Το πρόβλημα αφορά μόνο το λολ ή γενικά το ιντερνετ σέρνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι μονο με το ΛΟΛ εχει να κανει, γενικα ειναι πολυ γρηγορο το ιντερνετ και γενικα το PC δεν κολλαει . Το κολημα που κανει ειναι περιεργο, καποιες φορες παλιοτερα ελεγε unable to reconnect,τωρα δεν ειναι τοσο χαλια η κατασταση αλλα και παλι εχει μια καθυστερηση. Ειδικα σε μαχες που υπαρχει πολυ δραση και ειναι ολοι μαζι και γινεται χαμος σταματαει να δειχνει επακριβως τι γινεται και σου δειχνει ξαφνικα το οτι πεθανες, χωρις να εχεις προλαβει να κανεις αυτα που θες. Δεν ξερω πως νατο εξηγησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Costis92 είπε Οχι μονο με το ΛΟΛ εχει να κανει, γενικα ειναι πολυ γρηγορο το ιντερνετ και γενικα το PC δεν κολλαει . Το κολημα που κανει ειναι περιεργο, καποιες φορες παλιοτερα ελεγε unable to reconnect,τωρα δεν ειναι τοσο χαλια η κατασταση αλλα και παλι εχει μια καθυστερηση. Ειδικα σε μαχες που υπαρχει πολυ δραση και ειναι ολοι μαζι και γινεται χαμος σταματαει να δειχνει επακριβως τι γινεται και σου δειχνει ξαφνικα το οτι πεθανες, χωρις να εχεις προλαβει να κανεις αυτα που θες. Δεν ξερω πως νατο εξηγησω. εμφανισε το Ping σου και παρακολουθησε το. ctrl + F νομιζω το εμφανιζει Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Otter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω αυτά τα prestige edition skins έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο over-abused από την Rito. Κάθε δυο βδομάδες και από ένα Prestige skin. Τόσο πολύ απήχηση έχουν πια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 9:25 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε εμφανισε το Ping σου και παρακολουθησε το. ctrl + F νομιζω το εμφανιζει το εκανα, αλλα δεν ξερω πως να το ερμηνευσω. ποσο πρεπει να λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 13/9/2019 στις 10:48 ΠΜ, Otter είπε Νομίζω αυτά τα prestige edition skins έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο over-abused από την Rito. Κάθε δυο βδομάδες και από ένα Prestige skin. Τόσο πολύ απήχηση έχουν πια; οι ανθρωποι κολυμπανε σε πισινες απο 10ευρα paypal,πλακα κανεις ? 500 ατομα για skin developement και 50 για game design 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Costis92 είπε το εκανα, αλλα δεν ξερω πως να το ερμηνευσω. ποσο πρεπει να λεει? μεχρι 80ms εισαι καλα...και 60 + fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε μεχρι 80ms εισαι καλα...και 60 + fps fps λεει 70 -73 και ms λεει συνηθως γυρω στα 100 αλλα τωρα π.χ. που δοκιμασα λεει απο 200 και πανω και φτανει μεχρι και 900 που κολλαει εντελως εκει και ειναι ανυποφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα