Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 γιατι σαπιο?εμενα οντως μου αρεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 και εγω παιζω, αρκετα εθιστικο μπορω να πω...και οτι πρεπει για εμας τους παππουδες αδακτυλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 εγω εθιστηκα με το mode γενικα κατεβασα και ενα αντιστοιχο στο κινητο και παιζω και τα 2 ταυτοχρονα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siomio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στη κοινότητα, αναρτώ αυτο το θέμα ως προβληματισμό, η συνδεσή μου είναι 24αρα ,εν τέλη εγω δεχομαι 15-16 τα οποια ειναι πολυ καλα, στο σπίτι κατα μεσο όρο ειναι 3 συσκευές συνδεδεμένες , κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού εγω θα εχω 140-160 ms μεσω wifi ,το θεωρείται λογικό ? οταν θα είμαι μόνο εγω συνδεδεμένος θα έχω 70-80 ( πολυ καλα ) ms, υπάρχει καποιος τρόπος να ρίξω τα 150 ms μου κάτω απο 100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Όταν μπαινουν οι αλλοι θα εχεις παρεμβολες...Όταν βλεπουν βιντεο, κατεβαζουν κτλπ. Τροπος για να εχεις χαμηλα ms όταν είναι αλλοι μεσα δεν υπαρχει εκτος αν αλλαξεις σε VDSL. Αν θες να πεσουν γενικα τα ms τοτε ζητα από την εταιρια σου να αλλαξει την γραμμη σε fastpath. Δεν χρεωνεσαι κατι και συνηθως ενεργοποιείται σε 1 μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyxeros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Για αρχή συνδέσου με καλώδιο δικτυου στο router σου και δες πόσα ms έχεις. Με wifi πάντα θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lee80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, siomio είπε Καλησπέρα στη κοινότητα, αναρτώ αυτο το θέμα ως προβληματισμό, η συνδεσή μου είναι 24αρα ,εν τέλη εγω δεχομαι 15-16 τα οποια ειναι πολυ καλα, στο σπίτι κατα μεσο όρο ειναι 3 συσκευές συνδεδεμένες , κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού εγω θα εχω 140-160 ms μεσω wifi ,το θεωρείται λογικό ? οταν θα είμαι μόνο εγω συνδεδεμένος θα έχω 70-80 ( πολυ καλα ) ms, υπάρχει καποιος τρόπος να ρίξω τα 150 ms μου κάτω απο 100? πρεπει να ενεργοποιησεις στο ρουτερ σου το qos και να δωσεις προτεραιοτητα στον υπολογιστη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siomio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, Lee80 είπε πρεπει να ενεργοποιησεις στο ρουτερ σου το qos και να δωσεις προτεραιοτητα στον υπολογιστη σου το ειχα ψάξει και παλιοτερα το ρουτερ μου ειναι ενα zte και δε βλεπω να υπαρχει τετοια ρυθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lee80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, siomio είπε το ειχα ψάξει και παλιοτερα το ρουτερ μου ειναι ενα zte και δε βλεπω να υπαρχει τετοια ρυθμιση Δυστυχως δεν γνωριζω πως μπορει να γινει, ισως αν ανοιξεις ενα θεμα εδω να σε βοηθησουν τα παιδια https://www.insomnia.gr/forums/forum/29-vdsl-adsl-routers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εχετε θεμα με frame drops τον τελευταιο 1 μηνα; Ειδικα ARAM ειναι unplayable, ενω προηγουμενως επαιζε απο το ιδιο pc πολυ smooth. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Οχι χθες επαιξα και ηταν βουτυρο 110fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας, εχει κανεις θεμα τωρα τελευταια με το ping? Απο 22 αυγουστου εχει παει +30ms κατα μέσο όρο και δεν λέει να επανέλθει. Η riot μου είπε ότι είναι θέμα ote και ότι και άλλοι έχουν παράπονα ωστόσο δεν έχω συναντήσει άλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Σε καποιο Patch το σκισανε...καποια στιγμη μιλαγαν για fix...Εχω μερες να μπω όμως δεν το εχω παρακολουθησει περαιτερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξεκινανε Wow Classic, οπως και εγω, να γουσταρετε λιγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δεν ξεκινανε Wow Classic, οπως και εγω, να γουσταρετε λιγο; Εγω ειμαι ηδη μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα