Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 800 μαξ / μηχάνημα

Χρήση υπολογιστή : Φαρμακείο

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  euromedica, ms office, browser

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι λογικά να θα μπει 24-27 ιντσες και σκεφτόμαστε μήπως είναι touch.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι, υπάρχουν αλλά ίσως αγοράσουμε κάτι πιο ωραίο σε design για να φαίνεται όμορφο.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Χαλκίδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δε με νοιάζει, θα το στήσω εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: Windows 10 . Εδώ λέω να αγοράσω από το ebay, αλλά δε ξέρω πόσο νόμιμο είναι σε ενδεχόμενο έλεγχο. Εγώ λέω με την απόδειξη paypal + ebay ότι λογικά το δικαιολογώ.

Λοιπόν έχουμε σκεφτεί εναλλακτικά iMac (αλλά δε το προτείνω για να μη φαίνεται φάτσα φόρα) ή κανένα άλλο all-in-one.

Εναλλακτικά σκέφτηκα Intel NUC αλλά δεν έχει βγει ακόμα με i3-8100 = μια οθόνη HP 27ES που είναι σχεδόν bezeless αλλά δεν ρυθμίζεται. Γενικά θέλω να πιάνε όσο λιγότερο χώρο γίνεται.

Επίσης καλό είναι η οθόνη να έχει ρύθμισει γωνίας (βασικότατο) και ύψος δε ξέρω πόσο παίζει ρόλο, διότι είναι σε πάγκο η οθονη.

Επεξ/σία από Romanzo Criminale
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις στα 800 μαζί με οθόνη, κάτι εμφανισιακά προσεγμένο και τζιτζί, με πολύ λιγότερα λεφτα απ'τη μία και πιο νέα πλατφόρμα απ'την άλλη,συγκριτικά με τα υπόλοιπα που είχες στο μυαλό σου.

Ασημί χρώμα θες ή λευκό το συνολάκι κουτί οθόνη;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εννοώ οτι άν γνωρίζεις να στήνεις σε συμφέρει να πάρεις κομμάτι κομμάτι.

ρίξ'τα λίγο μια ματιά και δές άν κάποιο θα σε βόλευε πρακτικά και εμφανισιακά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Romanzo Criminale είπε

το κουτί δε θα φαίνεται, γι αυτό δε με νοιάζει και θέλω να είναι μικρό. θα το βάλω από κάτω. Η οθονη θέλω να ειναι ωραία.

Εφοσον θες λευκη οθονη ξεχνα την es

Κοιτας την er https://www.skroutz.gr/s/11737543/HP-27ER.html

η την ea που εχει και ενσωματωμενα ηχεια https://www.skroutz.gr/s/11936426/HP-27ea.html

keyboard mouse https://www.websupplies.gr/asirmato-pliktrologio-pontiki-combo-km636-dell-en-white

Τωρα για πες για το κουτι, εφοσον θα ειναι κατω γιατι σε απασχολει το μεγεθος?

Εχεις συγκεκριμενη διασταση στο επιπλο ας πουμε?

Δημοσ.

Κοίτα, έχουμε 2 θέσεις που έχουν mid tower τώρα, αλλά θέλουμε να βάλουμε και άλλα πράγματα εκεί για να ελευθερωθεί ο χώρος. Ως εκ τούτου προτιμούμε να πάρουμε κάτι στο μέγεθος του NUC ώστε να μην μας ενοχλεί. Γιατί να μπλέξουμε με όγκο όταν δεν χρειάζεται.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου φανηκαν τα παραπανω ογκωδη ok.

Σου εξηγησα προηγουμένως οτι θα πληρωσεις περισσοτερα για κατι μη αναβαθμισιμο. Εφοσον σε προβληματιζει ο χωρος ομως πασο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...