jogatore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Στην εν λογω συσκευη υπαρχει προεγκατεστημενη εφαρμογη "Καιρός" η οποια εκτος του οτι δεν γινετε απεγκατασταση η πολεις που εμφανιζει ειναι στην αγγλικη γλωσσα και δεν αλλαζει. Γινετε κατι ή ειναι προβλημα γενικα λογισμικου?
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν έχεις global rom και ελληνική γλώσσα στο τηλέφωνο είναι θέμα της εφαρμογής. Εμένα μου εμφανίζει τις ελληνικές πόλεις με αγγλικούς χαρακτήρες Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από stevengreeceGR
jogatore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Αυτο κανει και σε μενα. Global rom και ελληνικη γλωσσα εχω . Υπαρχει τροπος για να βγει και να μπει καποια αλλη εφαρμογη?
jogatore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εχω παρατηρησει οτι η γραμματοσειρα στον ενσωματωμενο browser ειναι παρα πολυ μικρη (ψειρες θα ελεγα) Υπαρχει δυνατοτητα για μεγενθυση και πως? Το ιδιο ειναι καθ στα εικονειδια με λιγο μεγαλυτερη απεικονηση. Πολυ δυσχρηστο για πρεσβυωπες. 🙁
jogatore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Πως μπορω να παρω full backup της συσκευης σε pc και να το επαναφερω απο το pc ??? Εκανα χρηση του mi cloud αλλα δεν τα εκανε ολα με αποτελεσμα να ξανακατεβαζω τις εφαρμογες.
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jogatore είπε Πως μπορω να παρω full backup της συσκευης σε pc και να το επαναφερω απο το pc ??? Εκανα χρηση του mi cloud αλλα δεν τα εκανε ολα με αποτελεσμα να ξανακατεβαζω τις εφαρμογες. Για εφαρμογές κάνει το google
jogatore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Για εφαρμογές κάνει το google Ευχαριστω αλλα κατι αλλο? Δεν θελω το google.
jogatore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Πως ρυθμιζετε η ενταση ηχων ειδιποιησεων απο mails/μυνηματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις