Ola150 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Όταν εργαζόμουν σε κρεοπωλείο, είχαν και τέτοιους κώνους, δεν θυμάμαι τι διαστάσεις είχε αλλά έκαναν με το ίδιο και χοιρινό και κοτόπουλο (Προφανώς όχι ταυτόχρονα κι όχι πριν καθαριστεί). Οπότε θεωρώ πως η διάμετρος είναι για σένα, πόσο μεγάλο θέλεις να το κάνεις. Τώρα άμα θέλεις, μπορώ να ρωτήσω τον φίλο μου που συνεχίζει εκεί πέρα να πάει να ρωτήσει, αν και δεν ξέρω αν θα του πουν πόσο είναι ή αν ξέρουν πόσο είναι. 1
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Εάν σου είναι εύκολο πραγματικά θα με ενδιέφερε! Με ένα 12.5εκ. γίνεται πιό μεγάλο ότι και να βάλεις απότι καταλαβαίνω, έχει και πιό μεγάλο δίχτυ, το ερώτημα είναι εάν χρειάζεται τόσο μεγάλο για κοτόπουλο ή μοσχάρι. Εκτός από το μέγεθος του παραγόμενου ρολού υπάρχουν άλλα υπέρ κ κατά;
Ola150 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Στις 23/6/2018 στις 11:54 ΠΜ, zoranb είπε Εάν σου είναι εύκολο πραγματικά θα με ενδιέφερε! Με ένα 12.5εκ. γίνεται πιό μεγάλο ότι και να βάλεις απότι καταλαβαίνω, έχει και πιό μεγάλο δίχτυ, το ερώτημα είναι εάν χρειάζεται τόσο μεγάλο για κοτόπουλο ή μοσχάρι. Εκτός από το μέγεθος του παραγόμενου ρολού υπάρχουν άλλα υπέρ κ κατά; Αύριο μου είπε πως θα ρωτήσει, οπότε αν μάθω κάτι θα ενημερώσω. 1
Ola150 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν έχεις μάθει ακόμα κάτι να υποθέσω ε; 😊 Δεν παίζει να ρώτησε και το ξέχασα τελείως. Θα του το θυμίσω τώρα και ευελπιστώ να ρωτήσει.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στις 9/6/2018 στις 12:40 ΠΜ, zoranb είπε Έχει κανείς κώνο για να κανω γεμιστά ρολά κοτόπουλου; Κάτι σαν αυτή τη λύση; Εχουνε κατι φίλες μου παρόμοια, δεν γνωρίζω για ποια χρήση, πρέπει οπωσδήποτε να αποσπαται το κεφαλάκι; χάνεις όλο το ζουμί δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα