Alex-V Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εχω ενα θεματακι εδω και καμποσο καιρο. Ειμαι με εναν ανταπτορα ασυρματο με 10 LTSB. Για καποιο λογο, οταν ανοιγω το pc, μου βγαζει περιορισμενη προσβαση με το κλασσικο θαυμαστικο και καποιες φορες μου βγαζει τελειως X, σαν να απενεργοποιει τον ανταπτορα. Και για να εχω ιντερνετ, πρεπει να πατησω αποσυνδεση απτο δικτυο και μετα ξανα συνδεση. Δοκιμασα και τον driver των 10, και τον driver της εταιριας. Επισης δοκιμασα και αλλη θυρα usb. Ειδα οτι και αλλοι εχουν παρομοια προβληματα. Εχει βρει καποιος καποια λυση? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από Alex-V
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Πάτα WINDOWS+R και δώσε devmgmt.msc Βρες τον ασύρματο αντάπτορα και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες. Πήγαινε στην καρτέλα "Διαχείριση ενέργειας" Ξετσεκάρισε την επιλογή για απενεργοποίηση της συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας. Δες αν στο ξανακάνει. 1
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Τα ιδια. Με βλεπω να γυρναω στα 7 μεχρι το 2020
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ενα netis. Δεν φταιει το ασυρματο. Εκτος οτι εχει πληρης υποστηριξη απο τα 10 και εχει πολυ καλα reviews, αλλωστε δεν θα το επαιρνα, και με ενα αλλο τα ιδια εκανε. Με τα 7 και τα 8.1 ειναι ολα ρολοι.
M@dB0x Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ta netis ειναι αρκετα καλα. Τα windows εχουν αυτο το θεμα ειδικα αν δεν εκανες καθαρο update. Eχεις μηπως καποι αλλο network (vpn π.χ) στα network settings? Με uninstall και restart δοκιμασες? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από M@dB0x
Alex-V Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 12/6/2018 στις 10:36 ΠΜ, M@dB0x είπε Ta netis ειναι αρκετα καλα. Τα windows εχουν αυτο το θεμα ειδικα αν δεν εκανες καθαρο update. Eχεις μηπως καποι αλλο network (vpn π.χ) στα network settings? Με uninstall και restart δοκιμασες? Το ξερω οτι ειναι καλα αλλωστε γιαυτο και το πηρα. Πεντακαθαρο format εκανα απο την αρχη. Δεν ημουν απο update. Οχι οχι ολα καθαρα. Οχι δεν εχω vpn. Και uninstall εκανα και οτι αλλο θες. Εβαλα τα 7 και ειμαι κομπλε, βρηκα την ησυχια μου. Θα περιμενω μεχρι το 2020. Θα μου πεις, ρε μεγαλε μια χαρα ειναι τα 10 και σταθερα. Μου αρεσε πολυ η ltsb εκδοση. Ελπιζω στην επομενη ltsb να στρωσουν κιαλλο τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα