Thomas_st18 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Έχω Samsung Galaxy s8 πως μπορώ να καταλαβω αν η οθονη του είναι αλλαγμένη;
georgerapp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Αν εμφανισιακά δεν φαίνεται κάτι δε θα έλεγα πως μπορείς.γιατι σε χαλάει κάτι;στα χρώματα στις γωνιές θέασης;τι σε πονηρευει;
Thomas_st18 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Αν εμφανισιακά δεν φαίνεται κάτι δε θα έλεγα πως μπορείς.γιατι σε χαλάει κάτι;στα χρώματα στις γωνιές θέασης;τι σε πονηρευει; Έχει ένας φίλος μου το ίδιο και είναι αρκετά πιο σκούρα η οθονη και με το δάκτυλο έχει άλλη αίσθηση 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από Thomas_st18
mr.robot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 9/6/2018 στις 5:48 ΜΜ, Thomas_st18 είπε Έχει ένας φίλος μου το ίδιο και είναι αρκετά πιο σκούρα η οθονη και με το δάκτυλο έχει άλλη αίσθηση Μηπως ενας απο τους δυο σας εχει γυαλι μπροστα προστατευτικο η μεμβρανη γιαυτο εχει αλλη αισθηση η αφη .. ;; λεω εγω τωρα .. Αυτο με τα χρωματα παιζει να το αλλαξεις στις ρυθμισεις αν δεις .. 1
Thomas_st18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, mr.robot είπε Μηπως ενας απο τους δυο σας εχει γυαλι μπροστα προστατευτικο η μεμβρανη γιαυτο εχει αλλη αισθηση η αφη .. ;; λεω εγω τωρα .. Αυτο με τα χρωματα παιζει να το αλλαξεις στις ρυθμισεις αν δεις .. Όχι φίλε ξέρω κάτι λίγα από οθονες Στις 9/6/2018 στις 5:39 ΜΜ, stratosw είπε απαντηση
mr.robot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, Thomas_st18 είπε Όχι φίλε ξέρω κάτι λίγα από οθονες Dεν ειπα οτι δεν ξερεις, απλα ρωταω να βρουμε μια λυση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα