Προς το περιεχόμενο

Εξεταστές

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, stratosw είπε

@ts

κοπηκες και το γιατι δεν εχει σημασια. θα σου πω κατι αλλο που θα το μαθεις αργοτερα στη ζωη σου. οι γυναικες με εξουσια ελεγχου ειναι παντα ευγενικες αλλα σφαζουν πολυ χειροτερα ... με το βαμβακι. αν δεν σε ειχε κοψει ο αντρας σιγουρα θα σε εκοβε η γυναικα αλλα θα σου ζαχαρωνε το χαπι

Τι

1 ώρα πριν, GenesisX είπε

Οχι όμως επειδή έκανε την δουλειά του.

Αυτή  την δουλειά του την κάνει με όλους όμως ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, userabc είπε

Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα πάντα.

Συγγνωμη,μαλλον θα ξερεις καλυτερα για τι πραμα μιλας,ασχετως που ακομα δεν εχεις βγαλει διπλωμα.

Επισκέπτης
7 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Αυτή  την δουλειά του την κάνει με όλους όμως ;

Τώρα εικασίες θα κάνουμε; 

Μπορεί να παίρνει μίζες... μπορεί να είναι και παιδεραστής :lol:

Εδώ μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GenesisX είπε

Πρέπει να έχουν και αυτοί κάποια κριτήρια για να σε περάσουν ή να σε κόψουν. 

Στην πραγματικότητα οι συνθήκες οδήγησης είναι πολύ πιο δύσκολες.  Δεν θα έχεις έναν εξεταστή στο κεφάλι σου, αλλά θα έχεις πολλά αυτοκίνητα και πεζούς.

Αν σου ζητούσε μίζα, τότε θα μπορούσες να τον κράξεις. Οχι όμως επειδή έκανε την δουλειά του.

Στον τομέα της οδήγησης υπάρχουν κυριολεκτικά ΑΠΕΙΡΑ κριτήρια για να μπορέσουν να αποφασίσουν αν θα σε περάσουν ή αν θα σε κόψουν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λόγοι και λόγοι για κόψιμο. Αν πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο (υπέρβαση 1μ απόσταση από πεζοδρόμιο στη μέση της διαδικασίας της γωνίας και με τις συνθήκες που προανέφερα) είναι τόσο σημαντικό παράπτωμα που δικαιολογεί άμεσο κόψιμο, χωρίς να με αφήσει να ολοκληρώσω τη διαδικασία και χωρίς να δώσει δεύτερη ευκαιρία, τότε εντάξει, δεν έχω να πω κάτι. Όσο για τα πολλά αυτοκίνητα και πεζούς αντί για εξεταστή όπως λες, τα προτιμώ χίλιες επί χίλιες φορές περισσότερο από τον εξεταστή. Το τρελό άγχος που έχεις εκείνη την ώρα λόγω του εξεταστή σε συνάρτηση με κάποια κακουχία που μπορεί να συμβεί στον δρόμο και να μην ευθύνεσαι εσύ, μπορούν να σε κάνουν άλλον άνθρωπο, οδηγώντας σε σε λάθη που κανονικά δεν θα έκανες.

30 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Συγγνωμη,μαλλον θα ξερεις καλυτερα για τι πραμα μιλας,ασχετως που ακομα δεν εχεις βγαλει διπλωμα.

Ενώ εσύ που έχεις πάρει αυτό το... πολύτιμο χαρτί, είσαι πιστοποιημένος ειδικός επί του θέματος... Από το να πετάς απλά την ειρωνεία σου, εξήγησέ μου σε τι ακριβώς διαφωνείς μαζί μου. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

5 λεπτά πριν, userabc είπε

Στον τομέα της οδήγησης υπάρχουν κυριολεκτικά ΑΠΕΙΡΑ κριτήρια για να μπορέσουν να αποφασίσουν αν θα σε περάσουν ή αν θα σε κόψουν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λόγοι και λόγοι για κόψιμο. Αν πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο (υπέρβαση 1μ απόσταση από πεζοδρόμιο στη μέση της διαδικασίας της γωνίας και με τις συνθήκες που προανέφερα) είναι τόσο σημαντικό παράπτωμα που δικαιολογεί άμεσο κόψιμο, χωρίς να με αφήσει να ολοκληρώσω τη διαδικασία και χωρίς να δώσει δεύτερη ευκαιρία, τότε εντάξει, δεν έχω να πω κάτι. Όσο για τα πολλά αυτοκίνητα και πεζούς αντί για εξεταστή όπως λες, τα προτιμώ χίλιες επί χίλιες φορές περισσότερο από τον εξεταστή. Το τρελό άγχος που έχεις εκείνη την ώρα λόγω του εξεταστή σε συνάρτηση με κάποια κακουχία που μπορεί να συμβεί στον δρόμο και να μην ευθύνεσαι εσύ, μπορούν να σε κάνουν άλλον άνθρωπο, οδηγώντας σε σε λάθη που κανονικά δεν θα έκανες.

Αποφασίζουν όμως με συγκεκριμένα.Το ήξερες; Ναι.Τα ήξερες; Ναι.Τι θες; Να σου τη χαρίσει επειδή είναι ''ο γνωστός'' ;

Για μένα σε βρήκε οφσάιτ για 15 εκατοστά και στο σφύριξε. Καλά έκανε.

• Like 1

32 λεπτά πριν, userabc είπε

Ενώ εσύ που έχεις πάρει αυτό το... πολύτιμο χαρτί, είσαι πιστοποιημένος ειδικός επί του θέματος... Από το να πετάς απλά την ειρωνεία σου, εξήγησέ μου σε τι ακριβώς διαφωνείς μαζί μου. 

Οδηγαω 18 χρονια,εσυ δεν εχεις βγει καν παραεξω απο την πολη σου φιλε μου.

Εσυ θεωρεις πιο σημαντικο το να ξεκινας το αμαξι χωρις να σου σβηνει απο το να ελεγχεις πραγματικα και να ξερεις που βρισκεται το αυτοκινητο σου χωρις να χρειαζεται να κατεβεις και να δεις.

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Αποφασίζουν όμως με συγκεκριμένα.Το ήξερες; Ναι.Τα ήξερες; Ναι.Τι θες; Να σου τη χαρίσει επειδή είναι ''ο γνωστός'' ;

Να μου τη χαρίσει επειδή είναι άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να είσαι "γνωστός" για να προσπεράσεις κάτι τέτοιο. Ανέφερα και στο από πάνω ποστ και στο αρχικό μου λεπτομερώς τι και πώς συνέβη. Εξήγησα ακριβώς γιατί δεν μου βγήκε στο 1μ όπως και ότι δεν με άφησε να ολοκληρώσω την γωνία και δεν έδωσε ούτε μισή ευκαιρία, χωρίς να με έχει δει σε πορεία-παρκάρισμα. Γνωρίζω ότι τυπικά είχε το δικαίωμα να το κάνει. Από εκεί και πέρα είναι αυτό που λέμε "είναι νόμιμο, αλλά είναι και ηθικό;".

10 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Καλά έκανε.

Δυστυχώς το κακό με το ίντερνετ είναι ότι ο καθένας μπορεί να μπει και να γράψει ότι θέλει, όπως θέλει, όποιος και αν είναι, και δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μπορεί εσύ που λες "Καλά έκανε" να έχεις κοπεί 5-6 φορές και να θες απλά να τρολλάρεις. Μπορεί εσύ να έτυχες σε καλούς εξεταστές και για σένα να ήταν εύκολα, και τώρα να απορείς γιατί κάποιοι "γκρινιάζουμε". Μπορεί να σου αρέσει να πηγαίνεις κόντρα σε ξένους έχουν-δεν έχουν δίκιο, γιατί έτσι. Μπορεί να είσαι εξεταστής. Μπορεί να είσαι και ο ίδιος που είχα χθες. Μπορεί βέβαια όντως απλά να πιστεύεις ότι αφού με βρήκε οφφ 15 εκατοστά στη μέση της διαδικασίας της οπισθογωνίας, είμαι ακατάλληλος να οδηγώ και "Καλά έκανε" και με έκοψε άμεσα. Ίσως να απέτρεψε έναν κινούμενο δημόσιο κίνδυνο! Που ξέρεις..

41 λεπτά πριν, userabc είπε

Να μου τη χαρίσει επειδή είναι άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να είσαι "γνωστός" για να προσπεράσεις κάτι τέτοιο. Ανέφερα και στο από πάνω ποστ και στο αρχικό μου λεπτομερώς τι και πώς συνέβη. Εξήγησα ακριβώς γιατί δεν μου βγήκε στο 1μ όπως και ότι δεν με άφησε να ολοκληρώσω την γωνία και δεν έδωσε ούτε μισή ευκαιρία, χωρίς να με έχει δει σε πορεία-παρκάρισμα. Γνωρίζω ότι τυπικά είχε το δικαίωμα να το κάνει. Από εκεί και πέρα είναι αυτό που λέμε "είναι νόμιμο, αλλά είναι και ηθικό;".

Δυστυχώς το κακό με το ίντερνετ είναι ότι ο καθένας μπορεί να μπει και να γράψει ότι θέλει, όπως θέλει, όποιος και αν είναι, και δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μπορεί εσύ που λες "Καλά έκανε" να έχεις κοπεί 5-6 φορές και να θες απλά να τρολλάρεις. Μπορεί εσύ να έτυχες σε καλούς εξεταστές και για σένα να ήταν εύκολα, και τώρα να απορείς γιατί κάποιοι "γκρινιάζουμε". Μπορεί να σου αρέσει να πηγαίνεις κόντρα σε ξένους έχουν-δεν έχουν δίκιο, γιατί έτσι. Μπορεί να είσαι εξεταστής. Μπορεί να είσαι και ο ίδιος που είχα χθες. Μπορεί βέβαια όντως απλά να πιστεύεις ότι αφού με βρήκε οφφ 15 εκατοστά στη μέση της διαδικασίας της οπισθογωνίας, είμαι ακατάλληλος να οδηγώ και "Καλά έκανε" και με έκοψε άμεσα. Ίσως να απέτρεψε έναν κινούμενο δημόσιο κίνδυνο! Που ξέρεις..

'Εχεις ανοίξει ένα θέμα βρίζοντας αυτόν που έκανε τη δουλειά του.Και μάλιστα σωστά.

Και λες ότι επειδή είναι και ''γνωστός'' θα έπρεπε να την κάνει ''αλλιώς''.Αυτό το ''γνωστός'' μας έχει φάει.

Είναι εξεταστής.Οφείλει να την κάνει σωστά.Εγώ κατηγορώ αυτούς που τ`αρπάζουν,όχι τους άλλους.

Για το δεύτερο σκέλος...μπορεί.Σε κάποιο από αυτά ,έχεις πέσει μέσα.

• Like 1

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Οδηγαω 18 χρονια,εσυ δεν εχεις βγει καν παραεξω απο την πολη σου φιλε μου.

Εσυ θεωρεις πιο σημαντικο το να ξεκινας το αμαξι χωρις να σου σβηνει απο το να ελεγχεις πραγματικα και να ξερεις που βρισκεται το αυτοκινητο σου χωρις να χρειαζεται να κατεβεις και να δεις.

Κλασσικό ελληναρίστικο στυλ του τύπου "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ - τι να μας πεις και συ". Επειδή λοιπόν είμαι τόσο τιποτένιος μπροστά σου, δεν θα απαντήσω, ντρέπομαι.

25 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

'Εχεις ανοίξει ένα θέμα βρίζοντας αυτόν που έκανε τη δουλειά του.Και μάλιστα σωστά.

Και λες ότι επειδή είναι και ''γνωστός'' θα έπρεπε να την κάνει ''αλλιώς''.Αυτό το ''γνωστός'' μας έχει φάει.

Είναι εξεταστής.Οφείλει να την κάνει σωστά.Εγώ κατηγορώ αυτούς που τ`αρπάζουν,όχι τους άλλους.

Έχω ανοίξει ένα θέμα για να πω τον "πόνο" μου, αν θες, με αυτό που μου συνέβη, να παρηγορήσω κάποιον κόσμο που έχει κοπεί με ανάλογο τρόπο και να δώσω το βήμα και σε άλλους να πουν τις ιστορίες τους και να παρηγορηθώ και εγώ. Δεν άνοιξα το θέμα για να μπουν κάποιοι μίζεροι παύλα κομπλεξικοί τύποι να μου πάνε κόντρα σώνει και καλά, χωρίς να ξέρουν ούτε εμένα ούτε τον εξεταστή, επειδή λογικά δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ή επειδή τη βρίσκουν έτσι. Δυστυχώς μπήκαν. Στο συγκεκριμένο ποστ σου σου έχω απαντήσει ξανά και πάλι λες τα δικά σου, δεν αξίζει να επαναλαμβάνομαι. Το μόνο που έχω να πω είναι αύριο μεθαύριο που θα δώσει το παιδί σου πανελλήνιες, αν του πέσουν δύσκολα θέματα και δεν γράψει καλά και στεναχωρηθεί, πες του καλά να πάθεις, εσύ φταις. Αν, καλή ώρα, δώσει και για δίπλωμα και τον κόψουν για κανένα ψύλλου πήδημα και στεναχωρηθεί, πάλι να του πεις καλά σε κάναν, εσύ φταις. Να το κάνεις όμως. Όχι μόνο στους ξένους μέσω οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, userabc είπε

Κλασσικό ελληναρίστικο στυλ του τύπου "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ - τι να μας πεις και συ". Επειδή λοιπόν είμαι τόσο τιποτένιος μπροστά σου, δεν θα απαντήσω, ντρέπομαι.

Δεν ειναι κλασσικο ελληναριστικο στυλ,απλα επειδη προφανως εσυ εισαι τετοιος αν κρινω απο τα γραπτα σου θεωρεις οτι ολοι ειναι σαν και σενα.

Λοιπον,δεν ειρωνευομαι,απλα σου εξηγω οτι εγω οδηγω αυτοκινητο 18 χρονια και μηχανη πανω απο 20.

Εσυ ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι καν 20.

Απο εκει και περα σου εξηγω οτι βασει εμπειριας αλλα ειναι τα σημαντικα,οχι το αν θα σου σβησει 2 φορες το αυτοκινητο στην εξεταση.

Το αυτοκινητο μου σβηνει και εμενα μετα απο τοσα χρονια,οπως σε ολους,αλλα δεν ειναι αυτο το σημαντικο.

54 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Το ξερω το ξερω,να πω;

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1

23 λεπτά πριν, userabc είπε

ο μόνο που έχω να πω είναι αύριο μεθαύριο που θα δώσει το παιδί σου πανελλήνιες, αν του πέσουν δύσκολα θέματα και δεν γράψει καλά και στεναχωρηθεί, πες του καλά να πάθεις, εσύ φταις. Αν, καλή ώρα, δώσει και για δίπλωμα και τον κόψουν για κανένα ψύλλου πήδημα και στεναχωρηθεί, πάλι να του πεις καλά σε κάναν, εσύ φταις. Να το κάνεις όμως. Όχι μόνο στους ξένους μέσω οθόνης.

Όσον αφορά το θέμα με τις «πανελλήνιες» έχω να σου πω ότι Δεν υπάρχουν δύσκολα θέματα.

Απλά υπάρχουν «εύκολα» θέματα για παιδιά που έχουν κάνει σωστή προετοιμασία και «δύσκολα» για όλους όσους τα έχουν φορτώσει στον κόκορα…

Άρα αν κάποιος αποτύχει «καλά να πάθει», αλλά και πάλι δεν τελειώνει εκεί η ζωή. Ισα ισα είναι ένα καλό μάθημα.

Τώρα γιατί συνεχίζεις να εκνευρίζεσαι ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Έδωσες εξέταση. Έκανες λάθος και κόπηκες σύμφωνα με τους Νόμους και τις κείμενες διατάξεις. Οπότε αυτό πρέπει να σε δυναμώσει ώστε να κάνεις καλύτερη προετοιμασία την επόμενη φορά και όχι να εκνευρίζεσαι γιατί ο «γνωστός» δεν έκανε τα στραβά μάτια…

• Like 1

3 ώρες πριν, bromiaris είπε

Όσον αφορά το θέμα με τις «πανελλήνιες» έχω να σου πω ότι Δεν υπάρχουν δύσκολα θέματα.

Απλά υπάρχουν «εύκολα» θέματα για παιδιά που έχουν κάνει σωστή προετοιμασία και «δύσκολα» για όλους όσους τα έχουν φορτώσει στον κόκορα…

Κάποιος έδωσε πανελλήνιες με δέσμες μάλλον... αυτά που λες αφορούν συνήθως τα πρώτα 2 θέματα που εστιάζουν στην γνώση. Τα υπόλοιπα θέματα συνήθως απαιτούν πεντακάθαρο μυαλό , με περιορισμένο άγχος και πολύ τύχη ώστε να σκεφτείς το πως να λύσεις ένα θέμα. Στα περισσότερα μαθήματα τουλάχιστον.

Spoiler

Προφανώς χωρίς διάβασμα δεν πας καν στα υπόλοιπα θέματα, αλλά αν έχεις διαβάσει πολύ η πάρα πολύ δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα γράψεις τελικά 

Τώρα όσον αφορά τους εξεταστές των πανελληνίων ας μην το σχολιάσω καλύτερα , πήγαινε σε ένα λύκειο σε 3 εβδομάδες να δεις τα αποτελέσματα που θα αναρτηθούν. 10 μονάδες διαφορά σε μαθήματα όπως μαθηματικά/φυσική. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι.

Επισκέπτης

Πραγματικά δεν έχω κάτι να πω...

Εγώ ξαναλέω ότι έκανα το συγκεκριμένο θέμα για να πούμε παρόμοιες ιστορίες και να πούμε τον "πόνο" μας τέλος πάντων. Ότι θα γέμιζε τόσο γρήγορα τόση σαπίλα δεν το περίμενα... Κατέληξα από κάποιους ανθρώπους (?) εδώ μέσα να μάθω ότι 1) είμαι ακατάλληλος και επικίνδυνος οδηγός γιατί έμεινα κάποιους πόντους παραπάνω από το μέτρο μακριά από το πεζοδρόμιο στην οπισθογωνία και 2) αν δεν γράψεις καλά στις πανελλήνιες "τα είχες φορτώσει στον κόκορα" γιατί "δύσκολα θέματα δεν υπάρχουν".

Φοβερό.

Κάποιοι πρέπει να μάθετε να βγάζετε τη μιζέρια σας και το κόμπλεξ σας εκεί από όπου δημιουργείται.

Ας διαγράψει κάποιος αντμιν το τοπικ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Το οτι κοπηκες για καποιους ποντους στην οπισθογωνια δεν σε κανει κακο οδηγο απλα δεν περασες το συγκεκριμενο τεστ οπως θα οφειλες. Και εμενα με εκοψαν στην οπισθογωνια για 5 ποντους πριν 15 χρονακια και απλα ξαναδωσα σε 10 μερες και τελειωσα με αυτο. Δεν ηρθε η συντελια του κοσμου 10-15 μερες παραπανω θα σου παρει και τελος. Παντως το θεμα με τους ποντους που αναφερανε καποιοι παραπανω ειναι σωστο, αυτη η δοκιμασια ειναι για να δουνε αν μπορεις να καταλαβεις που βαζεις το οχημα κανοντας αντιθετες κινησεις απο τις συνιθισμενες διατηροντας την αισθηση του που βρισκεται το οχημα στο δρομο. Να εισαι σιγουρος οτι 99 στις 100 οπισθογωνιες που θα κανεις στη ζωη σου θα ειναι σε στενα με παρκαρισμενα αριστερα δεξια και αρα θα κινησε αρκετα πανω απο το 1 μετρο αλλα θα πρεπει να τοποθετησεις αριστα το οχημα αναμεσα σε αλλα 2.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, userabc είπε

Έχω ανοίξει ένα θέμα για να πω τον "πόνο" μου, αν θες, με αυτό που μου συνέβη, να παρηγορήσω κάποιον κόσμο που έχει κοπεί με ανάλογο τρόπο και να δώσω το βήμα και σε άλλους να πουν τις ιστορίες τους και να παρηγορηθώ και εγώ. Δεν άνοιξα το θέμα για να μπουν κάποιοι μίζεροι παύλα κομπλεξικοί τύποι να μου πάνε κόντρα σώνει και καλά, χωρίς να ξέρουν ούτε εμένα ούτε τον εξεταστή, επειδή λογικά δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ή επειδή τη βρίσκουν έτσι. Δυστυχώς μπήκαν. Στο συγκεκριμένο ποστ σου σου έχω απαντήσει ξανά και πάλι λες τα δικά σου, δεν αξίζει να επαναλαμβάνομαι. Το μόνο που έχω να πω είναι αύριο μεθαύριο που θα δώσει το παιδί σου πανελλήνιες, αν του πέσουν δύσκολα θέματα και δεν γράψει καλά και στεναχωρηθεί, πες του καλά να πάθεις, εσύ φταις. Αν, καλή ώρα, δώσει και για δίπλωμα και τον κόψουν για κανένα ψύλλου πήδημα και στεναχωρηθεί, πάλι να του πεις καλά σε κάναν, εσύ φταις. Να το κάνεις όμως. Όχι μόνο στους ξένους μέσω οθόνης.

Αν το θέμα σου ήταν για το πόσο λάθος είναι το εξεταστικό σύστημα οδήγησης ή το πόσο σάπιο είναι, θα με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο και θα γινόταν όμορφη κουβέντα με προτάσεις.

Το οτι  το άνοιξες για να πεις τον πόνο σου βρίζοντας τον εξεταστή που σε έκοψε, είναι και είσαι λάθος.

Για το υπόλοιπο σεντόνι που έγραψες παραπάνω και γενικά για τα όμορφα που γράφεις σε όποιον έχει το ''θράσος'' και σου πει κάτι που δε σου αρέσει...είσαι και πάλι οφσάιτ και αρχίζεις να αποκαλύπτεις και τον χαρακτήρα σου.

Ότι είχα να σου πω στο είπα.

10 ώρες πριν, talibanakos είπε

Το ξερω το ξερω,να πω;

Σταμάτααα...με κάνεις και κοκκινίζωωω... 😄😄

Επεξ/σία από dimpa16
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...