chocorello Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, Looter είπε 32 ευρώ την πήρα χθες από cdkeys (UK) Παίζει psn plus UK στην Ελλάδα;
Looter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, chocorello είπε Παίζει psn plus UK στην Ελλάδα; Εννοείται. Προσωπικα έχω ένα US και ένα UK account. Στο UK έχω το PSN plus και στο US κάνω αγορές σε παιχνίδια που βγαίνουν σε προσφορά αποκλειστικά για US accounts. Top up κανεις εύκολα με κάρτες τις οποίες αγοράζεις και φθηνότερα από την ονομαστική τους τιμή λόγω προσφορών. Παιχνιδια σε πλαστική μορφή μπορείς εξάλλου να αγοράσεις από παντού. Εγώ συνήθως παίρνω 2nd hand από Αγγλία (game,etc) όπου οι τιμές είναι χώμα σε σύγκριση με Ελλαδα.. Καλες αγορές. 1 1
chocorello Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 58 λεπτά πριν, Looter είπε Εννοείται. Προσωπικα έχω ένα US και ένα UK account. Στο UK έχω το PSN plus και στο US κάνω αγορές σε παιχνίδια που βγαίνουν σε προσφορά αποκλειστικά για US accounts. Top up κανεις εύκολα με κάρτες τις οποίες αγοράζεις και φθηνότερα από την ονομαστική τους τιμή λόγω προσφορών. Παιχνιδια σε πλαστική μορφή μπορείς εξάλλου να αγοράσεις από παντού. Εγώ συνήθως παίρνω 2nd hand από Αγγλία (game,etc) όπου οι τιμές είναι χώμα σε σύγκριση με Ελλαδα.. Καλες αγορές. Όταν παίζεις online συνδέεσαι όμως σε αντίστοιχους servers με αυτούς που συνδέονται αυτοί που έχουν Ελληνικό account η μήπως αλλάζει αυτό;
MontzOlee Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Άμα πάρουμε την κάρτα από το playstation network , διαδικτυακά , προστίθεται στον ήδη υπάρχοντα σωστά?
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Άμα πάρουμε την κάρτα από το playstation network , διαδικτυακά , προστίθεται στον ήδη υπάρχοντα σωστά? Σωστά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 17 minutes ago, MontzOlee said: Άμα πάρουμε την κάρτα από το playstation network , διαδικτυακά , προστίθεται στον ήδη υπάρχοντα σωστά? Yep.
MontzOlee Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Σωστά 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Yep. Thanks παίδες απλά ρώτησα μήπως άλλαξαν τίποτα Και έκανα καμία πατάτα!
ALXIOA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέχρι αύριο είναι? Και έχουμε και απαλλαγή φπα? Για τιμολόγιο?
stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ALXIOA είπε Μέχρι αύριο είναι? Και έχουμε και απαλλαγή φπα? Για τιμολόγιο? Άκυρο. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από stelios18120
vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, ALXIOA είπε Μέχρι αύριο είναι? Και έχουμε και απαλλαγή φπα? Για τιμολόγιο? Είχα πάρει 3 πέρυσι με τιμολόγιο.στα 35€ έκαστος.τις πέρασα κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα