Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, λοιπον εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ.. εκανα φορματ το λαπτοπ σε Windows 8.1 Pro στο Lenovo Ideapad s100 κανονικα δεν γινοταν να κανω φορματ σε windows 8 επειδη ειναι μικρη η οθονη μου αλλα εγω εκανα καποιο "κολπακι" ας το πουμε ετσι, και εγινε.. Μετα απο καποιες ενημερωσεις κολλουσε το λαπτοπ και εγω το χτυπουσα απο τα νευρα μου.. μετα απο καποιες ωρες οταν ακουγα μουσικη και ημουν στο Discord σε καποια φαση παγωσε η οθονη. Πατησα το power button για να κλειση και οταν το ανοιξα μου εβαγλε εκεινο το γνωστο προβλημα οτι δεν υπαρχει καποιος δισκος για να μπουταρει. Εκανα πολλες προσπαθιες και τιποτα. Εβαλα το φλασακι για να περασω τα windows 7 και εγινε.. αλλα σμρ το πρωι παλι κολλησε και ξανα εκανα φορματ.. φυσικα παντα δεν γινοταν το φορματ γτ δεν αναγνωριζε τον δισκο.. το εκανα καπως δυσκολα.. τωρα τα ξανα καταφερα και φοβαμαι παλι να μην γινει ξανα το ιδιο και θα χρειαστει παλι φορματ.. αν ξερει καποιος γτ γινεται αυτο παρακαλω να με βοηθησει..

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, xEsat είπε

αν ξερει καποιος γτ γινεται αυτο παρακαλω να με βοηθησει..

Μα κι εσυ ξερεις:
το λαπτοπ και εγω το χτυπουσα απο τα νευρα μου.. 😋

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/252963_660009/2-5-toulachiston-120gb.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Μα κι εσυ ξερεις:
το λαπτοπ και εγω το χτυπουσα απο τα νευρα μου.. 😋

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/252963_660009/2-5-toulachiston-120gb.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Σημαινει νεος δισκος;; :(

Επεξ/σία από xEsat
Δημοσ.

Εννοειται, αμα το κοπανουσες ενω λειτουργουσε!! Γιατι φανταζεσαι τον χανει και τωρα?
Τελος παντως τρεξε & καποιο διαγνωστικο: για να σου δειξει περισσοτερα-επιβεβαιωσει

Να προσθεσω και το μικρο ενδεχομενο, αν εισαι υπερτυχερος -επιπεδου τζοκερ λεμε!-
απλως θα εχει ψιλοβγει απο τη θεση του ο δισκος του..! Αλλα μετα παιξε το τζοκερ!! 😂

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να φταει το bios? γτ οταν το αλλαζω απο AHCI σε Compilate (καπως ετσι) αναγνωριζει τον δισκο αλλα δεν φορτωνει τα windows..

Μεχρι στιγμης δεν παγωσε η οθονη.. αλλα οπως λες θα τρεξω καποιο διαγνωστικο για να ειμαι σιγουρος οτι φταει ο δισκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...