Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,θελω να κανω αναβαθμισει τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηριστικα

Κουτι:Aerocool Syclone Black edition

Μιτρικη καρτα:Msi -P55 CD53

Ram:KHX1333C7D3K2/4GX kit of 2

Cpu:Intel core i3 540 3.07ghz

Καρτα γραφικων: Nvidia gefircve 9500gt

Hard drive:seagate baracuda 1tb

τροφοδοτικο:Karkoon SHA430-9A 430watt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, akatikitos είπε

Καλησπερα σας,θελω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηριστικα

Καλησπέρα, απάντα στα παρακάτω

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Καλησπέρα, απάντα στα παρακάτω

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Θελω να μπορω να παιξω και κανα παιχνιδι βαρυ...η οθονη μου ειναι η lg dm2350d...μπορει και να αλλαξω καποτε οθονη αλλα τωρα δν το εχω στο νου μου...πληκτρολογιο και ποντικι εχω το microsoft x6 sidewinder και gigabyte m6900...δν εχω θεμα να ειναι και απο διαφορετικα σαιτ τα πραγματα αλλα νομιζω καλυτερα απο ενα....ξερω να συναρμολογω...και για τα λεφτα οχι πολυ ακριβο...Και γενικα δν ξερω γτ μου κολλαει πολυ περιεργα το pc

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akatikitos είπε

Θελω να μπορω να παιξω και κανα παιχνιδι βαρυ...η οθονη μου ειναι η lg dm2350d...μπορει και να αλλαξω καποτε οθονη αλλα τωρα δν το εχω στο νου μου...πληκτρολογιο και ποντικι εχω το microsoft x6 sidewinder και gigabyte m6900...δν εχω θεμα να ειναι και απο διαφορετικα σαιτ τα πραγματα αλλα νομιζω καλυτερα απο ενα....ξερω να συναρμολογω...και για τα λεφτα οχι πολυ ακριβο...Και γενικα δν ξερω γτ μου κολλαει πολυ περιεργα το pc

Γράψε ένα budget περίπου, γιατί το ''όχι πολύ ακριβό'' δεν είναι σαφές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, akatikitos είπε

300 με 400 ευρώ 

Στα 406€ είσαι στην παρακάτω σύνθεση. Κρατάς μόνο κουτί-σκληρό δίσκο (ως δεύτερο για αποθήκη) και τα υπόλοιπα τα αγοράζεις από dexter.gr. Τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή είναι δυνατά, θα σε καλύψουν σε ένα βαθμό και σε κάποια πιο απαιτητικά παιχνίδια μειώνοντας τα settings φυσικά. Δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με αυτά που είχες, είναι η μέρα με τη νύχτα. Άν θέλεις κάτι περισσότερο, στο μέλλον βάζεις μια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.

AMDdexter.jpg

Εναλλακτική μητρική αν την παλεύεις με το budget (ένα δεκάρικο ακριβότερη) επειδή η asrock που επιλέχθηκε διχάζει 😋 :

http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=4887

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν έκανες την αναβάθμιση,αν όχι μιας και έχεις P55 μητρική μπορείς να πάρεις αυτόν τον επεξεργαστή :

https://www.aliexpress.com/item/Intel-Xeon-X3430-Quad-Core-2-4GHz-LGA-1156-8M-Cache-95W-Desktop-CPU/32603680721.html

Με 16 ευρώ 4 πυρήνες 8 threads... Αγοράζεις ένα καλό cooler τον πας 3.5/3.6 + και είσαι καλυμμένος από cpu μέχρι να ψοφήσει η μητρική.

Κάρτα γραφικών βάλε οποία θες (σε λογικά πλαίσια,δεν μιλάμε για 1080)...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/6/2018 στις 1:33 ΜΜ, jeandoumpier είπε

Στα 406€ είσαι στην παρακάτω σύνθεση. Κρατάς μόνο κουτί-σκληρό δίσκο (ως δεύτερο για αποθήκη) και τα υπόλοιπα τα αγοράζεις από dexter.gr. Τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή είναι δυνατά, θα σε καλύψουν σε ένα βαθμό και σε κάποια πιο απαιτητικά παιχνίδια μειώνοντας τα settings φυσικά. Δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση με αυτά που είχες, είναι η μέρα με τη νύχτα. Άν θέλεις κάτι περισσότερο, στο μέλλον βάζεις μια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.

AMDdexter.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εναλλακτική μητρική αν την παλεύεις με το budget (ένα δεκάρικο ακριβότερη) επειδή η asrock που επιλέχθηκε διχάζει 😋 :

http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=4887

Πολύ καλή επιλογή γενικά σε hardware μπράβο από μένα, μόνο μια συμβουλή μακριά από την μητρική αυτή  καλύτερα με την δεύτερη επιλογή gigabyte,δύο pro4m έχω πάρει κ έχουνε βγει rma έχουνε μεγάλο θέμα με την διανομή ρεύματος στο cpu με αποτέλεσμα πολλά freeze κ μαύρες οθόνες.. Asus είναι λίγο καλύτερα για 2400g με τους τωρινούς bios π έχει βγάλει..

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, roulis37 είπε

Πολύ καλή επιλογή γενικά σε hardware μπράβο από μένα, μόνο μια συμβουλή μακριά από την μητρική αυτή  καλύτερα με την δεύτερη επιλογή gigabyte,δύο pro4m έχω πάρει κ έχουνε βγει rma έχουνε μεγάλο θέμα με την διανομή ρεύματος στο cpu με αποτέλεσμα πολλά freeze κ μαύρες οθόνες.. Asus είναι λίγο καλύτερα για 2400g με τους τωρινούς bios π έχει βγάλει..

Μάλλον δεν είδες το spoiler, του είχα γράψει ακριβώς αυτό και του πρότεινα την gigabyte.

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Μάλλον δεν είδες το spoiler, του είχα γράψει ακριβώς αυτό και του πρότεινα την gigabyte.

Όχι το είδα κ πολύ καλά ανέφερες ότι είναι διχασμένη αυτή η μητρική κ μπράβο για το ψάξιμο στο θέμα..  άλλωστε ειπα πήγαινε με την δεύτερη mobo που είχες διαλέξη για το παλικάρι..

Επεξ/σία από roulis37
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Σωστός

Είναι καλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουνε ,γιατι πολύ απλά μερικοί κοιτάνε specs σε μια σελίδα και καθορίζουν ότι είναι πολύ καλο ή όχι ένα εξάρτημα, κ δίνουνε λανθασμένες πληροφορίες στο θέμα στο τέλος..

Επεξ/σία από roulis37
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...