Προς το περιεχόμενο

suzuki swift sport 2008

kara5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας!

εχω ενα θεματακι με το αμαξι.μολις το αγορασα το γεμισα απλη 95 αμολυβδη και μολις γυρισα απο θεσσαλονικη στην πολη μου αναψε λαμπακι μηχανης...πηγα στον μηχανικο και μου ειπε οτι παιζει να ηταν χαλια ποιοτητα η βενζινη η να ειχε θεμα ο καταλυτης....εκαψα αυτη την βενζινη που ειχα γεμισει απο εκει και μου εριξε ενα καθαριστικο βενζινης ο μηχανικος και εσβησε το λαμπακι και μ ειπε να βαζω μονο 100αρα.....αλλα συνεχιζει να μ αναβει παλι.......τι μπορει να ειναι η απο τι μου το δημιουργει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτός το ελενξε πριν το αγοράσεις ?θα πρέπει να το βάλει στο διαγνωστικό δεν γίνεται διάγνωση απλά με το λαμπάκι . Έχει συμπτώματα το αμάξι στην οδήγηση ?

Αν το πειρες από μάντρα τραβά πίσω στον μάντρα αν το πειρες από ιδιώτη δεν είναι καλό να τον πάρεις ένα τηλ να τον ρωτήσεις , πες του φίλε τώρα το πείρα τελείωσε δεν ζητάω τα ρέστα αλλά  πες Μ αν θες τι είναι και τι είχες κοιτάξει πχ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξε τον αισθητήρα λαμδα ή αλλιώς οξυγόνου, όπως τον λένε. Και αν δεν σβήσει έπεται περισσότερο ψάξιμο. Μαντευω ότι το αμάξι εχει πάνω από 120.000 πραγματικά χιλιόμετρα.

Επεξ/σία από tomasss

32 λεπτά πριν, tomasss είπε

Άλλαξε τον αισθητήρα λαμδα ή αλλιώς οξυγόνου, όπως τον λένε. Και αν δεν σβήσει έπεται περισσότερο ψάξιμο. Μαντευω ότι το αμάξι εχει πάνω από 120.000 πραγματικά χιλιόμετρα.

Χωρις να γνωριζει αν ειναι απο τον αισθητηρα να τον αλλαξει...  Πατατακια απο το περιπτερο ειναι!?!?!

Να κουμπωθεί σε διαγνωστικό και επίσης να αλλάξεις φίλτρο καυσίμου.

Δεν γνωρίζω εάν είναι μέσα στην αντλία βενζίνης ή υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

Για το Λ συνήθως βγάζει σφάλμα P0134 , αλλά μην τον αλλάζεις πριν μπεί σε διαγνωστικο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...