{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχοντας παίξει μονο το high school drama με κλεμμένο story LIS, το οποιο ήταν αρκετά καλο, είπα να δοκιμάσω τα υπόλοιπα. Ok, έχουν ξεφύγει εκεί στην Dontnod, το ένα είναι χειρότερο από το άλλο, το LIS 2 παλεύετε και για το Tell Με Why τα λόγια περιττά, ούτε το πρώτο chapter δεν τελειωσα. Aμα φτιάχνεις ταυτόχρονα 5 games αντί για 1-2 αυτά γίνονται και το political correctness τους είναι απίστευτα εμφανές ακόμα και σε μένα που δεν δίνω συνήθως σημασία. Sinking ship. ps. Που είναι η Telltale όταν την χρειάζεσαι?! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc 1
naruto14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έχοντας παίξει μονο το high school drama με κλεμμένο story LIS, το οποιο ήταν αρκετά καλο, είπα να δοκιμάσω τα υπόλοιπα. Ok, έχουν ξεφύγει εκεί στην Dontnod, το ένα είναι χειρότερο από το άλλο, το LIS 2 παλεύετε και για το Tell Με Why τα λόγια περιττά, ούτε το πρώτο chapter δεν τελειωσα. Aμα φτιάχνεις ταυτόχρονα 5 games αντί για 1-2 αυτά γίνονται και το political correctness τους είναι απίστευτα εμφανές ακόμα και σε μένα που δεν δίνω συνήθως σημασία. Sinking ship. ps. Που είναι η Telltale όταν την χρειάζεσαι?! Αυτό έκανε και η Telltale. Από το κακό στο χειρότερο σε κάθε της παιχνίδι. Και το ότι τα έσκαγε μονίμως για license οδήγησε στο λουκέτο της. Το Tell Me Why έχω παίξει εδώ και πόσους μήνες τα 2 πρώτα chapters και ακόμη δεν έχω βρει την όρεξη να βάλω το 3ο να το τελειώσω. Το Twin Mirror από κριτικές που είδα λίγο δεν πρόκειται να το ακουμπήσω. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, naruto14 είπε Αυτό έκανε και η Telltale. Από το κακό στο χειρότερο σε κάθε της παιχνίδι. Και το ότι τα έσκαγε μονίμως για license οδήγησε στο λουκέτο της. Το Tell Me Why έχω παίξει εδώ και πόσους μήνες τα 2 πρώτα chapters και ακόμη δεν έχω βρει την όρεξη να βάλω το 3ο να το τελειώσω. Το Twin Mirror από κριτικές που είδα λίγο δεν πρόκειται να το ακουμπήσω. Στο δεύτερο μέρος συμφωνώ απόλυτα, στο πρώτο όχι, μονο το GOTG δεν μου είπε τίποτα απολύτως (το Minecrap δεν το άγγιξα), όλα τα υπόλοιπα είναι ήταν καλά imho. Ναι ok κανένα δεν ήταν τόσο καλο όσο TWAU και TWD S1, αλλα και το Borderlands και το Batman ήταν μια χαρά. Εδώ οι τύποι στην Dontnod έχουν χάσει την μπάλα.
naruto14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Στο δεύτερο μέρος συμφωνώ απόλυτα, στο πρώτο όχι, μονο το GOTG δεν μου είπε τίποτα απολύτως (το Minecrap δεν το άγγιξα), όλα τα υπόλοιπα είναι ήταν καλά imho. Ναι ok κανένα δεν ήταν τόσο καλο όσο TWAU και TWD S1, αλλα και το Borderlands και το Batman ήταν μια χαρά. Εδώ οι τύποι στην Dontnod έχουν χάσει την μπάλα. Με Batman δεν ασχολήθηκα ποτέ και το Borderlands το άφησα στο 3ο επεισόδιο. Δεν ήμουν σε mood εκείνη τη περίοδο για κάτι τέτοιο. Ίσως του ξαναδώσω μαι ευκαιρία. Για την Dontnod θα συμφωνήσω. 1
Skywalker333 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 To Borderlands βασικα το θεωρω την καλύτερη τους στιγμη. Και δεν ειμαι φαν του franchise καθολου, αλλα πραγματικα απολαυσα το χιουμορ σε αυτο το παιχνιδι οσο σε λιγα αλλα, ειχαν κανει πολυ ωραια δουλεια. Για την Dontnod ναι, τελευταια τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα, για το Twin Mirror τα ειχα πει και στο αλλο θεμα, το παιχνιδι ειναι σαν να βγηκε μισο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα