papoys1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, tornado είπε δεν βλεπω το λογο να πατε σε ταπετσερη, 1. Γυρνας την καρεκλα αναποδα και βγαζεις τις καρφιτσες 2. Πας και παιρνεις ενα κομματι δερμα απο το μοναστηρακι οποιο σου αρεσει (Στη Μιαουλη) 3. παιρνεις και λιγο αφρολεξ για γεμισμα στο μεγεθος της καρεκλας 4. Παιρνεις και ενα καρφωτικο για να βαλεις τις καινουριες καρφιτσες και αρχιζεις δουλεια.... Αφου γδυσεις την καρεκλα, βαζεις το αφρολεξ και δοκιμαζεις αν καθεσαι ανετα, αφου εισαι ικανοποιημενος καρφωνεις το μπροστινο μερος δοκιμαστικα 3-4 καρφιτσες. Συνεχιζεις απο την αλλη και εδω θελει λιγο μαστορια.... τραβας τεντωμενο το δερμα και το πιεζεις με την παλαμη και το τραβας προς την αντιθετη μερια που εχεις καρφωσει για να τεντωσει.πατας και εκει 3-4 καρφιτσες και συνεχιζεις ετσι σε ολες πλευρες. Οταν τελειωσεις ξαναμονταρεις την καρεκλα και εισαι ετοιμος. Κοστος: - Δερμα υπολογιζε κανα δεκαρικο αναλογα τα γουστα, σιγουρα χρειαζεσαι ενα τμ, αλλα καλυτερα να το μετρησετε για να μην ειναι στριμωκωλο. - αφρολεξ ειναι ελαχιστα τα χρηματα. - καρφωτικα χειρος κανουν 5 ευρω. Υπολογιζε οτι πιθανον αναλογα με την χρηση σε 2-3 χρονια χρειαστει μια ακομα αλλαγη πριν παει για φουντο, αλλα η καρεκλα γινεται καινουρια οποτε αξιζει το κοπο με μια ωρα δουλεια αν δεν το εχεις ξανακανει. Όπως τα λες.Με ένα σκούτερ που είχα πριν πήρα από εκεί δερματίνη και έφτιαξα το κάθισμα δύο φορές.Ανέβαινε ένα γατί πάνω και ακόνιζε τα νύχια του. Το είχα καταβρέξει 2-3 φορές με κουβά αλλά δεν έπαιρνε χαμπάρι.7 ή 8 ευρώ πλήρωνα για 70 πόντους που χρειαζόταν και με το καρφωτικό το έκανα καινούργιο. Για την καρέκλα αυτό θα έκανα αλλά προς το παρόν βολεύτηκα με το πλατοκάθισμα του αυτοκινήτου.Κάποια στιγμή θα το κάνω.Μπορεί να της κάνω γενικό γιατί και τα ροδάκια σιγά - σιγά κολάνε. Και αυτά με 10-15 ευρώ αλλάζονται.Για το τριξιματάκι πήρα γράσο σιλικόνης της έβαλα στο αμορτισέρ και δουλεύει μαλακά και άψογα πλέον. Α ρε Ελλάδα των μνημνονίων. Θα γίνουμε όλοι μαστόροι και επισκευαστές στο τέλος.
GeorgeKatz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα, έχω καρέκλα διευθυντική Otello γύρω στα 5-6 χρόνια: https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-otello_1422944 και μάδαγε από παντού. Συμβουλεύτηκα το thread και πήγα σε ταπετσέρη για αμάξια. Με κόστος 80 ευρώ μου την έκανε σαν καινούρια μέσα σε 24 ώρες. Έβαλε καλύτερη ποιότητα δερματίνης και μου είπε ότι θα κρατήσει καμια 10αριά χρόνια. Ο συγκεκριμένος (λέει) δουλευει πολύ και με καρέκλες οδοντιατρείων. Γενικά είναι ωραία καρέκλα και την έχω βολευτεί, έχει και αλουμινένια υποβραχιόνια και αντέχει. Τα 80 ευρώ μου φάνηκαν λίγο πολλά και περίμενα 60, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Αυτά και καλή συνέχεια σε όσους δουλεύουν αυτές τις ημέρες από το σπίτι. EDIT: Η φώτο δεν είναι και πολύ καλή, η πραγματική της αίσθηση ειναι καλύτερη. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από GeorgeKatz
kathytherion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 12:33 ΠΜ, GeorgeKatz είπε Καλησπέρα και από εμένα, έχω καρέκλα διευθυντική Otello γύρω στα 5-6 χρόνια: https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-otello_1422944 και μάδαγε από παντού. Συμβουλεύτηκα το thread και πήγα σε ταπετσέρη για αμάξια. Με κόστος 80 ευρώ μου την έκανε σαν καινούρια μέσα σε 24 ώρες. Έβαλε καλύτερη ποιότητα δερματίνης και μου είπε ότι θα κρατήσει καμια 10αριά χρόνια. Ο συγκεκριμένος (λέει) δουλευει πολύ και με καρέκλες οδοντιατρείων. Γενικά είναι ωραία καρέκλα και την έχω βολευτεί, έχει και αλουμινένια υποβραχιόνια και αντέχει. Τα 80 ευρώ μου φάνηκαν λίγο πολλά και περίμενα 60, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Αυτά και καλή συνέχεια σε όσους δουλεύουν αυτές τις ημέρες από το σπίτι. EDIT: Η φώτο δεν είναι και πολύ καλή, η πραγματική της αίσθηση ειναι καλύτερη. Έχω την ίδια καρέκλα.και τώρα αυτό ψάχνω καθώς έχει γίνει χαλια και η καρέκλα και το σπίτι με τα μαύρα κομμάτια δερμάτινης....
SB_1957 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Με ένα μέτρο δερματίνη (15 ευρώ) και ένα καρφωτικό που ήδη είχαμε έγινε σαν καινούργια και η δική μας "διευθυντική" καρέκλα. Δεν αλλάξαμε αφρολέξ καθώς δεν είχαν πάθει τίποτε, ούτε ξηλώσαμε την παλιά δερματίνη. Βγάλαμε πατρόν πάνω στην καρέκλα, ράψαμε τα κομμάτια, την αποσυναρμολογήσαμε, περάσαμε πάνω από την φθαρμένη δερματίνη την καινούργια, την ξανασυναρμολογήσαμε και όλα αυτά σε ένα απόγευμα. 2
petasis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Στις 21/3/2020 στις 12:33 ΠΜ, GeorgeKatz είπε Καλησπέρα και από εμένα, έχω καρέκλα διευθυντική Otello γύρω στα 5-6 χρόνια: https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-otello_1422944 και μάδαγε από παντού. Συμβουλεύτηκα το thread και πήγα σε ταπετσέρη για αμάξια. Με κόστος 80 ευρώ μου την έκανε σαν καινούρια μέσα σε 24 ώρες. Έβαλε καλύτερη ποιότητα δερματίνης και μου είπε ότι θα κρατήσει καμια 10αριά χρόνια. Ο συγκεκριμένος (λέει) δουλευει πολύ και με καρέκλες οδοντιατρείων. Γενικά είναι ωραία καρέκλα και την έχω βολευτεί, έχει και αλουμινένια υποβραχιόνια και αντέχει. Τα 80 ευρώ μου φάνηκαν λίγο πολλά και περίμενα 60, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Αυτά και καλή συνέχεια σε όσους δουλεύουν αυτές τις ημέρες από το σπίτι. EDIT: Η φώτο δεν είναι και πολύ καλή, η πραγματική της αίσθηση ειναι καλύτερη. Και εγώ αγόρασα τέτοια καρέκλα από πλαίσιο πριν το καλοκαίρι, και έχουν αρχίσει ήδη οι φθορές σε κάποια σημεία.
airtzakas93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα χθες την καρέκλα αυτή και ακόμα προσπαθώ να την συναρμολογήσω. Έχω θέμα μα το να συνδέσω τη μεταλλική βάση της πλάτης στο κάθισμα καθώς οι οπές για τις βίδες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους όπως δείχνει η εικόνα 3 στο εγχειρίδιο συναρμολόγησης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς ίδιο θέμα; Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Δε θέλω να σκέφτομαι ότι πέταξα τόσα λεφτά για μια καρέκλα τσάμπα
SB_1957 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, airtzakas93 είπε Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα χθες την καρέκλα αυτή και ακόμα προσπαθώ να την συναρμολογήσω. Έχω θέμα μα το να συνδέσω τη μεταλλική βάση της πλάτης στο κάθισμα καθώς οι οπές για τις βίδες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους όπως δείχνει η εικόνα 3 στο εγχειρίδιο συναρμολόγησης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς ίδιο θέμα; Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω; Δε θέλω να σκέφτομαι ότι πέταξα τόσα λεφτά για μια καρέκλα τσάμπα Ποια καρέκλα; αν εννοείς αυτή του Πλαίσιο, επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν θέλησα να τη συναρμολογησω μετά την αλλαγή δερματινης, έπρεπε να βιδωσω τη μεταλλική γωνια πρωτα στο καθισμα και μετά να βαλω την πλατη. 1
airtzakas93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Καλημέρα, Ναι αυτή από το πλαίσιο πήρα. Το θέμα μου είναι το εξής: καθώς πάω να βιδώσω την πλάτη στο κάθισμα, το μέταλλο της πλάτης δε φτάνει στις οπές που βρίσκονται στη μεταλλική βάση του καθίσματος. Φοβάμαι ότι δεν κάνω κάτι λάθος και πάω ακριβώς όπως δείχνει το σημείωμα συναρμολόγησης. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πιο μακρύ το μέταλλο της πλάτης για να φτάσει τις οπές του καθίσματος. Επικοινώνησα με το πλαίσιο και μου είπαν ότι για να τη βιδώσει τεχνικός τους θέλει 20€... Επισυνάπτω και τις οδηγίες συναρμολόγησης, εγώ κολλάω στην εικόνα 3 Ευχαριστώ για τη βοήθεια τρελλλλ.pdf
SB_1957 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, airtzakas93 είπε Καλημέρα, Ναι αυτή από το πλαίσιο πήρα. Το θέμα μου είναι το εξής: καθώς πάω να βιδώσω την πλάτη στο κάθισμα, το μέταλλο της πλάτης δε φτάνει στις οπές που βρίσκονται στη μεταλλική βάση του καθίσματος. Φοβάμαι ότι δεν κάνω κάτι λάθος και πάω ακριβώς όπως δείχνει το σημείωμα συναρμολόγησης. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πιο μακρύ το μέταλλο της πλάτης για να φτάσει τις οπές του καθίσματος. Επικοινώνησα με το πλαίσιο και μου είπαν ότι για να τη βιδώσει τεχνικός τους θέλει 20€... Επισυνάπτω και τις οδηγίες συναρμολόγησης, εγώ κολλάω στην εικόνα 3 Ευχαριστώ για τη βοήθεια τρελλλλ.pdf 741 kB · 0 downloads Επειδή δεν είχα τις οδηγίες και την συναρμολογούσα νομίζοντας ό,τι θυμάμαι πώς ήταν, είχα βιδώσει την μεταλλική γωνία πρώτα στην πλάτη και μετά όντως δεν έφτανε να βιδωθεί στο κάθισμα. Τελικά την βίδωσα πρώτα στο κάθισμα και νομίζω ότι την αντέστρεψα κιόλας και μετά έχοντας στη σωστή θέση την καρέκλα η πλάτη μπήκε ακριβώς και βιδώθηκε σωστά.
airtzakas93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Χίλια ευχαριστώ για την συμβουλή θα το προσπαθήσω και αυτό αν και μου την έστειλαν βιδωμένη άρα θα πρέπει να κόψω τη ραφή της πλάτης για να την ξεβιδώσω
efo355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Στις 8/6/2018 στις 7:01 ΜΜ, Castiel είπε Έχει καταντήσει εκνευριστικό, χώρια το οτι κολλανε στο δερμα και θελει υπερπροσπαθεια να τα βγάλεις. Δεν καθόμαστε ποτέ σε δερματίνη χωρίς ρούχα. Την καταστρέφεις.
SB_1957 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, airtzakas93 είπε Χίλια ευχαριστώ για την συμβουλή θα το προσπαθήσω και αυτό αν και μου την έστειλαν βιδωμένη άρα θα πρέπει να κόψω τη ραφή της πλάτης για να την ξεβιδώσω Αφού είναι βιδωμένη τότε είναι σωστά. Νομίζω ότι εμποδίζουν τα αφρολέξ της πλάτης και δεν μπορεί να ευθυγραμιστεί για να μπουν οι βίδες. Προσπάθησε να πιέσεις τα αφρολέξ για να έρθουν πιο κοντά η πλάτη με το κάθισμα.
airtzakas93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Χίλια ευχαριστώ για την συμβουλή, αυτο εκανα και με πολυ κοπο τελικα την συναρμολογησα. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια 1
mypagio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Στις 8/6/2018 στις 8:27 ΜΜ, villasg είπε Εδωσα 60€ αλλα εκανα και μετασκευη ( μπηκαν ενισχυσεις απο αφρολεξ σε πλατη και καθισμα ) . Ειναι αψογοςς εκει εχω κανει και ολες τις σελλες απο τα μηχανακια μου ανατομικες .... Πάει χάλασε και αυτός.. μου ζητάει 180€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα