Προς το περιεχόμενο

Νέα Galaxy J3 (2018) και Galaxy J7 (2018) από τη Samsung

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, vagelisda είπε

Και πολύ χειρότερη μπαταρία.

Και χειρότερη ανάλυση.

Το j7 2018 είναι κλάσεις κατώτερό από το 2017 .

Το γιατί μόνο η Samsung το ξέρεις.

To j7 2018 να το συγκρινεις με το j7 2016.Αυτο ειναι το πιο σωστο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 9/6/2018 στις 2:01 ΜΜ, Drunkard είπε

Επειδή είσαι απρόσεκτος και σπας τις συσκευές σου , σου φταίει η Samsung και η κάθε Samsung ? 

Το κινητό είναι μια ευαίσθητη ηλεκτρονική συσκευή  ,  δεν χρειάζεται να την κοπανάς λες και θα βγάλεις κανένα ημιαξόνιο .

Επίσης από ναυαρχίδα note όπως λες ότι είχες  , πήγες σε κινέζικο midrange των 200€ και είσαι ευχαριστημένος ? 

Από τι είσαι ευχαριστημένος , σε τι υπερτερεί μια συσκευή των 200€  από τις ναυαρχίδες των 900-1000€ που όπως λες κατείχες  ? υπερτερεί σε οθόνη ? σε κάμερα ? στην αίσθηση και στην εμπειρία χρήσης ? 

Μήπως για την δουλεία σου καλύτερα να πάρεις ένα Alcatel με πλήκτρα ? 

Πολλά λες 

Λίγα ξέρεις 

Πρώτον όταν πληρώνεις κάτι ακριβά είναι να αντέχει 

Ναι μηχανικός είμαι και ξέρω τι λέω υπάρχει ISO

Δεν λέω ότι κατέχω ακόμα έχω πάω και τα βλέπω από κοντά 

Ναι φίλε ηλεκτρονικος έχω τελειώσει αν και δουλεύω ως μηχανικός τέλος πάντων 

Έχω ανοίξει και τα 2 κινητά εγώ ξέρω τι είδα εσύ έχεις γνώσεις ώστε να σου εξηγήσω?

Το κινητό είναι κινητό αδερφέ και όταν Μήλας καλό είναι να ξέρεις 

Σχολείο έβγαλες διότι τα λες και περίεργα

Το κινητό είναι μια ευαίσθητη συσκευή το διάβασες σε κάποιο λεξικό αυτό 

Ένα κινέζικο αντέχει ποιο πολύ από μια ναυαρχίδα της σαμυ 

Και ναι έτσι είναι δυστυχώς η σαμυ τώρα κοιτάει την τσέπη το χρήμα ότι αγοράζεις πληρώνεις κατά 50% το όνομα 

Τις συσκευές όσο θέλω να τις χτυπάω εγώ πληρώνω 

Άμα πληρώσεις κάτι ακριβά είναι για όλα τα γούστα για τι ο Κινέζος το κάνει μεταλλικό 

Ιαπωνικό σπορ αμάξι έχω του τα σκάω από το πρωί ως το βράδυ δεν είναι εκεί να το έχω σαν μωρό είναι εκεί σαν γκόμενα μαε.παει στην δουλειά σαν κύρια να με.παει όμως και σαν λυσσασμένο δεν έδωσα τόσα πολλά λεφτά ώστε να το νταντεβω γερμανικά Golf έχω σπάσει πολλά ,GTI 

Είναι όλα να κάνουν τα γούστα κάτσε λοιπόν να πληρώνεις κάτι που στην ουσία δεν ξέρεις τι είναι αδερφέ εγώ ξέρω πολύ καλά τι πείρα και να σου πω χέστηκα πόσο έκανε 

Το κινέζικο μου κρατάει όλη μέρα στην δουλειά πάει σφαίρα κατεβάζει σαν τρελό αντέχει πολυ

Και θες το καλύτερο έλα η μου έχει το νοτε το καινούριο έλα να στα βάλω δίπλα δίπλα να δεις τεστ και μετά μου λες 

Μην Μήλας όμως να δεν ξέρεις κάτσε εκεί που είσαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κρασιά ηλεκτρονικέ ,μηχανικέ και πυρηνικέ υδραυλικέ ,  δεν ξέρεις να χειριστείς μια συσκευή απαντάς ότι να ναι , παρεξηγήθηκες κιόλας .

Αλήθεια ποιος νομίζεις ότι είσαι και θα μου απαγορεύσεις εσύ να γράφω ?

Πάρε εσύ κινητά , πετά τα  από εδώ και από εκεί και βρίσε την κάθε  εταιρεία .

*Έμενα προσπαθείς να προσβάλλεις και λες αγράμματο  , εσύ όμως την λέξη  '' μιλάς '' την έχεις γράψει '' Μήλας '' 2 φορές μάλιστα ....μάλλον μπέρδεψες τα μήλα με τα πορτοκάλια . 

Να μάθεις να δέχεσαι την κριτική 

Φιλικά 

Επεξ/σία από Drunkard

10 ώρες πριν, oktanio είπε

Πολλά λες 

Λίγα ξέρεις 

Πρώτον όταν πληρώνεις κάτι ακριβά είναι να αντέχει 

Ναι μηχανικός είμαι και ξέρω τι λέω υπάρχει ISO

Δεν λέω ότι κατέχω ακόμα έχω πάω και τα βλέπω από κοντά 

Ναι φίλε ηλεκτρονικος έχω τελειώσει αν και δουλεύω ως μηχανικός τέλος πάντων 

Έχω ανοίξει και τα 2 κινητά εγώ ξέρω τι είδα εσύ έχεις γνώσεις ώστε να σου εξηγήσω?

Το κινητό είναι κινητό αδερφέ και όταν Μήλας καλό είναι να ξέρεις 

Σχολείο έβγαλες διότι τα λες και περίεργα

Το κινητό είναι μια ευαίσθητη συσκευή το διάβασες σε κάποιο λεξικό αυτό 

Ένα κινέζικο αντέχει ποιο πολύ από μια ναυαρχίδα της σαμυ 

Και ναι έτσι είναι δυστυχώς η σαμυ τώρα κοιτάει την τσέπη το χρήμα ότι αγοράζεις πληρώνεις κατά 50% το όνομα 

Τις συσκευές όσο θέλω να τις χτυπάω εγώ πληρώνω 

Άμα πληρώσεις κάτι ακριβά είναι για όλα τα γούστα για τι ο Κινέζος το κάνει μεταλλικό 

Ιαπωνικό σπορ αμάξι έχω του τα σκάω από το πρωί ως το βράδυ δεν είναι εκεί να το έχω σαν μωρό είναι εκεί σαν γκόμενα μαε.παει στην δουλειά σαν κύρια να με.παει όμως και σαν λυσσασμένο δεν έδωσα τόσα πολλά λεφτά ώστε να το νταντεβω γερμανικά Golf έχω σπάσει πολλά ,GTI 

Είναι όλα να κάνουν τα γούστα κάτσε λοιπόν να πληρώνεις κάτι που στην ουσία δεν ξέρεις τι είναι αδερφέ εγώ ξέρω πολύ καλά τι πείρα και να σου πω χέστηκα πόσο έκανε 

Το κινέζικο μου κρατάει όλη μέρα στην δουλειά πάει σφαίρα κατεβάζει σαν τρελό αντέχει πολυ

Και θες το καλύτερο έλα η μου έχει το νοτε το καινούριο έλα να στα βάλω δίπλα δίπλα να δεις τεστ και μετά μου λες 

Μην Μήλας όμως να δεν ξέρεις κάτσε εκεί που είσαι 

Καλά κρασιά ηλεκτρονικέ ,μηχανικέ και πυρηνικέ υδραυλικέ ,  δεν ξέρεις να χειριστείς μια συσκευή απαντάς ότι να ναι , παρεξηγήθηκες κιόλας .

*Έμενα προσπαθείς να προσβάλλεις και λες αγράμματο  , εσύ όμως την λέξη  '' μιλάς '' την έχεις γράψει '' Μήλας '' 2 φορές μάλιστα ....μάλλον μπέρδεψες τα μήλα με τα πορτοκάλια . 

Φιλικά 

Στις 12/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, Drunkard είπε

Φιλικά 

Αυτόματη διόρθωση 

Μπράβο βρήκες ένα λάθος μου 

Ευχαριστώ 

Πυρηνικός υδραυλικος ωραίο ακούγεται εσύ να φανταστώ το δημιούργησες έτσι ?

Μια χαρά ξέρω να χειριστούμε μια συσκευή και μάλιστα η γνώση μας φτάνει πολύ περισσότερο από ότι φτάνει η δικιά σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...