thodoris712 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόκειται για το σιτε epapoutsia.gr. Είδα οτι πρόκειται για Πολωνική εταιρία. Μου έκανε εντύπωση οτι έχει όλο το site σε πολύ καλή Ελληνική έκδοση. Έχει όλα τα προϊόντα σε τιμές πιο φθηνές (π.χ. 10 ευρώ κάτω από skroutz), και αποστέλει με γενική ταχυδρομική στην Ελλάδα μέσω αντικαταβολής. Επίσης έχει και δωρεάν επιστροφή. Η ερώτηση είναι η εξής: παρ'όλο που έχεις τα χρήματά σου διασφαλισμένα (ελέω γενικής ταχυδρομικής), θα είναι όντως το προϊόν γνήσιο; Έχει παραγγείλει κανείς άλλος απο αυτό το site; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από thodoris712
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, thodoris712 είπε Πρόκειται για το σιτε epapoutsia.gr. Είδα οτι πρόκειται για Πολωνική εταιρία. Μου έκανε εντύπωση οτι έχει όλο το site σε πολύ καλή Ελληνική έκδοση. Έχει όλα τα προϊόντα σε τιμές πιο φθηνές (π.χ. 10 ευρώ κάτω από skroutz), και αποστέλει με γενική ταχυδρομική στην Ελλάδα μέσω αντικαταβολής. Επίσης έχει και δωρεάν επιστροφή. Η ερώτηση είναι η εξής: παρ'όλο που έχεις τα χρήματά σου διασφαλισμένα (ελέω γενικής ταχυδρομικής), θα είναι όντως το προϊόν γνήσιο; Έχει παραγγείλει κανείς άλλος απο αυτό το site; Γνησιο παπουτσι δυσκολα να ξερεις οτι αγορασες ειδικα απο εξωτερικο (εδω και απο ντοπια μαγαζια - βλεπε Αγ.Βαρβαρα πχ - παιζει να παρεις μαιμου και να μην το καταλαβεις).
Mazinga Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Ελεος. Τοσα παπουτσια υπαρχουν εδω. Να διαμαρτυρεσαι οτι το διαδικτυο σου φαινεται...υποπτο για υποδηματα....χρηζει γελωτος η χωρατου....
Luciferia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ελληνικό (φαίνεται) κατάστημα με έδρα στην Πολωνία (καμία εντύπωση εδω) και το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι (αν δεν κάνω λάθος Θεσσαλονίκη) και οι παραδόσεις γίνονται με Γεν.Ταχυδρομική... Οκ,αν μπείτε μη φανταστείτε ότι είναι τσάμπα...10 ευρώ πιο κάτω ,δε φαίνονται για μούφα πάντως! Προφανώς φορολογικοί λόγοι η πολωνική έδρα,λέω'γω τώρα!!
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Luciferia είπε Ελληνικό (φαίνεται) κατάστημα με έδρα στην Πολωνία (καμία εντύπωση εδω) και το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι (αν δεν κάνω λάθος Θεσσαλονίκη) και οι παραδόσεις γίνονται με Γεν.Ταχυδρομική... Οκ,αν μπείτε μη φανταστείτε ότι είναι τσάμπα...10 ευρώ πιο κάτω ,δε φαίνονται για μούφα πάντως! Προφανώς φορολογικοί λόγοι η πολωνική έδρα,λέω'γω τώρα!! Το θεμα ειναι τι κανεις αν σου ερθει ελατωματικο η αν δεν σου κανει καλα στο ποδι, το στελνεις πισω Πολωνια και ολα αυτα για να γλυτωσεις ενα 10αρικο;
Mazinga Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Παπουτσια σκυλι αντρα γυναικα και γατι τα μαθαινεις απο κοντα για να αποφυγεις εκπληξεις αγορων απο καταλογο. Αυτα. 1
ferarezos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 μακρια παιδια απο το emaimoudia ειναι !!!την πατησα και εγω!!με σβησανε απο το φβ που τους εκανα κριτικη..μια καλοστημενη απατη ειναι!!τα παπουτσια ειναι ολα μαιμου!!τσιτα!!ουτε ο ταρζαν δεν θα τα φοραγε!! 1
Anamnk97 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα . Έκανα και εγώ το λάθος να πάρω από αυτό το σάιτ παπούτσια και τσάντα στις 30/6/2022 έκανα την αγορά. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχα ούτε μια ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας μέχρι που έρχεται χωρίς την τσάντα . Ρωτάω τι έγινε και η απάντηση τους ήταν πως ήταν εγκληματική χωρίς ενημέρωση αλλά το προϊόν μια χαρά το πουλάνε ακόμα . Με τούτα και με εκείνα θα γίνει η επιστροφή χρημάτων υποτίθεται. Βάζω σήμερα τα παπούτσια για πρώτη φορά 9/7/2022 με το που τα βάζω στο ένα παπούτσι έσπασαν τα κορδόνια και στο άλλο έφυγε η σόλα . Στο ηχογραφημένο λέει δεν γίνονται αλλαγές παρά μόνο επιστροφές και η εκπρόσωπος μου κάνει ότι επειδή τα έβαλα δεν γίνεται να μου δώσουν τα λεφτά πίσω. Κοπέλα μου πως θες να δω αν μου κάνουν με τα μάτια? Σκέφτομαι έντονα να κινηθώ νομικά προς την εταιρία αν δεν γίνει άμεσα η επιστροφή χρημάτων. Εσείς τι θα κάνατε ?
Addendi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Επειδή κάποιοι παραξενεύτηκαν που το site είναι στα ελληνικά αλλά η έδρα είναι στην Πολωνία και γω μαζί άρχισα να το ψαχουλεύω. H σύντομη απάντηση είναι οτι δεν είναι έλληνες αλλά Πολωνοί που επεκτάθηκαν και στέλνουν μέσω Βουλγαρίας. Για αρχή το εταιρικό τους ΑΦΜ είναι γραμμένο στο VIES (το συστημα ΑΦΜ για ΦΠΑ στην ΕΕ) To site το τρέχει μια εταιρεία με έδρα την Πολωνία που λέγεται Modivo. Μετά απο κάμποση αναζήτηση το τρέχει η εισηγμένη στο Πολωνικό χρηματιστήριο CCC άρθρο wikipedia Έχουν και το https://ccc.eu/gr/ στα ελληνικά όπου είναι το κύριο e-shop τους όπως φαίνεται. Ταπεινή μου άποψη είναι οτι εφόσον έπαθαν ζημια μολις τα φορέσατε θα πρέπει να ζητήσετε αλλαγή βάση εγγύησης. Είναι υποχρεωμένοι βασει νόμου να αντικαταστήσουν ελλατωματικά προϊόντα βάσει εγγύησης. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε να το ζητήσετε. Ναι θα κάνουν πως δεν ξερουν και δεν καταλαβαίνουν αλλά αμα δεν εξασκήσετε τα δικαιώματά σας, σας σας γραψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. 1
malias4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Εγω εχω παραγγειλει παντως 3-4 φορες απο εκει. Συνηθως σκετσερς για τη δουλεια κτλ αλλα δεν ειδα καμμια μαιμουδια παντως. Και τα παπουτσια στην ωρα τους κ μεηλ επιβεβαιωσης κ ολα 2
angelpower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 9/7/2022 στις 8:35 ΜΜ, Anamnk97 είπε Καλησπέρα και από εμένα . Έκανα και εγώ το λάθος να πάρω από αυτό το σάιτ παπούτσια και τσάντα στις 30/6/2022 έκανα την αγορά. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχα ούτε μια ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας μέχρι που έρχεται χωρίς την τσάντα . Ρωτάω τι έγινε και η απάντηση τους ήταν πως ήταν εγκληματική χωρίς ενημέρωση αλλά το προϊόν μια χαρά το πουλάνε ακόμα . Με τούτα και με εκείνα θα γίνει η επιστροφή χρημάτων υποτίθεται. Βάζω σήμερα τα παπούτσια για πρώτη φορά 9/7/2022 με το που τα βάζω στο ένα παπούτσι έσπασαν τα κορδόνια και στο άλλο έφυγε η σόλα . Στο ηχογραφημένο λέει δεν γίνονται αλλαγές παρά μόνο επιστροφές και η εκπρόσωπος μου κάνει ότι επειδή τα έβαλα δεν γίνεται να μου δώσουν τα λεφτά πίσω. Κοπέλα μου πως θες να δω αν μου κάνουν με τα μάτια? Σκέφτομαι έντονα να κινηθώ νομικά προς την εταιρία αν δεν γίνει άμεσα η επιστροφή χρημάτων. Εσείς τι θα κάνατε ? Καλημέρα,θα παραθέσω κιεγω πρόσφατη εμπειρία από το epapoutsia.gr . Είμαι Στρατιωτικός και αγόρασα 3 μήνες πριν ένα ζευγάρι επώνυμα στρατιωτικά άρβυλα. Δυστυχώς βγήκε ελαττωματικό το φερμουάρ και στα δύο παπούτσια,ακολούθησα την διαδικασία εγγύησης του καταστήματος,στέλνοντας φωτό κτλ και δέχτηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τα αρβυλα ήταν αυθεντικότατα, συνήθως αντιγράφονται και πουλιούνται μαζικά μαϊμούδες από μάρκες και μοντέλα που έχουν μεγάλη απήχηση και άμα τα προσέξετε σε πάγκους που πουλάνε μαύροι και γύφτοι σε παζάρια κτλ,θα δείτε ότι είναι κάποια συγκεκριμενα σχέδια παπουτσιων. Είναι αδύνατο ένα site να έχει μα'ι'μουδες από όλα τα σχέδια παπουτσιων και από όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν.Αυτα... 1
flo1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Παρε αφοβα, λειτουργει χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα. 1
gregory22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Απο προσωπική μου εμπειρία αγορά μπλουζας απο τα συγκεκριμένα αδελφά sites που αναφέρετε έχω αγοράσει "Tommy Hilfiger". Αποστολη βλέπω τόπος αναχώρησης, Sadanski.....οπότε δεν είχα αρκετές ελπίδες. Όταν ήρθε η μπλούζα ήταν σαν κουρέλι σε ένα νάιλον σακουλάκι. Πως τα έφερε η μοίρα, ήταν να ρίξω μια ματιά στα outlet της αυθεντικής σελιδας Tommy όπου είχε αρκετά καλές προσφορές. Όταν ήρθε μια μπλούζα απο εκεί η διαφορά ποιότητας ήταν απλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Συνοδευόταν απο μεγάλο κουτί και μέσα είχε μέχρι και φραγίδα ασφαλείας με αυτοκόλλητο, έγγραφα γνησιότητας, φόρμα επιστροφής προϊόντος κλπ,
Mike_89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή συνέχεια με πετάει διαφήμιση της εταιρίας με έβγαλε ένα παπούτσι adidas και έτσι από περιέργεια μπηκα να δω ποσό το πουλάνε στην Adidas.Στην τιμή το έχουν 15€ ποιο φθηνά από την adidas.Το θέμα είναι ότι έχουν διάφορες στο σχέδιο της σόλας από αυτό που παρουσιάζει η Adidas στο Site της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα