Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για τρακάρισμα.

Leda10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Leda10 είπε

@Zaknafein Μαλλον εχεις μαντικες ικανοτητες γιατι τοσο πηγε η ζημια. 

@gia_nnis Συμφωνω οτι αυτα τα χρηματα ειναι οντως πολλα  για τις μερες αυτες, απλως το τοπικ το εφτιαξα γιατι

δεν ξερω ποσο κοστιζουν οι ζημιες στα αυτοκινητα και επειδη το συντηρώ μονη μου, ηθελα να ρωτησω να μαθω πριν το παω.

Δεν το εκανα ουτε απο μιζερια ουτε σκεφτηκα αν θα θυσιασω καποιες εξοδους μου για να το φτιαξω.

Γιατί ασχολείσαι με τον @gia_nnis  που απλά μπήκε να κάνει το πικρόχολο σχόλιο του ?

Σιγά μη του απολογηθείς κιόλας επειδή αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο με δικά σου λεφτά ή του πατέρα σου,

Έλεος με τον καθένα εδω μέσα.

Περαστικά στο αμαξάκι σου

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Γιατί ασχολείσαι με τον @gia_nnis  που απλά μπήκε να κάνει το πικρόχολο σχόλιο του ?

Σιγά μη του απολογηθείς κιόλας επειδή αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο με δικά σου λεφτά ή του πατέρα σου,

@tsofras Σε ευχαριστω πολυ! 

48 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ειναι κακο να εισαι ρεαλιστης σε μια συγχρονη ΧΟΥΝΤΑ!

Εγω δεν φιλτραρω τιποτα...  και στα ποστ μου λεω να παρει προσφορες.. οπως κακος που στο αρχικο ποστ δεν ζητησε καλο φανοποιο με λογικες τιμες...

Αυτο που με σκανδαλισε, γυναικα να λεει (κουμπωσα-ετριψα) σε καινουργιο-σχετικα ακριβο αυτοκινητο..

3 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Αυτο που με σκανδαλισε, γυναικα να λεει (κουμπωσα-ετριψα) σε καινουργιο-σχετικα ακριβο αυτοκινητο..

Δηλαδη αν ημουν αντρας δεν θα σε σκανδαλιζε; 

Τι λογικη ειναι αυτη; 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Leda10 είπε

Δηλαδη αν ημουν αντρας δεν θα σε σκανδαλιζε; 

Τι λογικη ειναι αυτη; 

Δεν χρειαζεται να το συζηταμε.. Οτι ειπα το ειπα καλοπροαιρετα και οχι για να σε πικαρω..

Αν ημουν πικροχολος και κομπλεξικος δεν θα ζηταγα συγνωμη.. Απλα εχω αλλη φιλοσοφια.. αλλη αντιληψη με θετικο προσημο για το μελλον..

Η διαδικασια ειναι να κουμπωσει σωστα ο προφυλακτηρας τοπικη βαφη και το σωστο ειναι βερνικι σε ολη την επιφανεια..

Και γενικα συνεπεια δουλειας.. Να σου δωσουν ενα χ χρονικο διαστημα εγγυηση..

Επεξ/σία από gia_nnis

39 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Δεν χρειαζεται να το συζηταμε.. Οτι ειπα το ειπα καλοπροαιρετα και οχι για να σε πικαρω..

Αν ημουν πικροχολος και κομπλεξικος δεν θα ζηταγα συγνωμη.. Απλα εχω αλλη φιλοσοφια.. αλλη αντιληψη με θετικο προσημο για το μελλον..

Η διαδικασια ειναι να κουμπωσει σωστα ο προφυλακτηρας τοπικη βαφη και το σωστο ειναι βερνικι σε ολη την επιφανεια..

Και γενικα συνεπεια δουλειας.. Να σου δωσουν ενα χ χρονικο διαστημα εγγυηση..

Τότε άσε τα σεξιστικά σχόλια και τις ερωτήσεις γιατί αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο και πές απο την αρχή απλά την 3η - 4η πρόταση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...